Přejít na výpis diskuzí

Betty McDonald

OSOBNOST 31.12.2006 
7 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro Bezduche ctivo-Muzu Vas ujistit,ze jsem muž a ze vsehny knihy Betty MacDonaldove jsou me nejoblíbenější a Cetl jsem je X krát.
  • Zajímalo by mě, co čte autorka Bezduché čtivo. Mne osobně Betynka provází skoro půl života, její knížky jsem vždy vyžadovala při svých dosti častých pobytech v nemocnici a po nějaké prožité životní katastrofě. Skvělé čtivo, humor, sebeironie, optimismus (a nemohu nepřipomenout skvělý český překlad) mě vždy posilovaly. A protože mě Betty a její život zajímal ještě více než v jejích dílech, ponořila jsem se do internetového pátrání. A to mě uzemnilo! Ta dáma prožila totiž peklo na zemi se svým prvním manželem Bobem Heskettem a přesto se nesložila. Dámy, doporučuji si příslušné stránky přečíst, při zadání hesla Bob Heskett mi šel mráz po zádech. Hold Betynce! *16*
  • hahaha,jak vtipné...
  • Stále nerozumím oblibě této autorky, ačkoli jsem se velmi snažila přijít této populární četbě na chuť. Asi jsem uvažováním chlap (neznám žádného muže v okolí, který by tuto autorku měl v lásce, narozdíl od žen), její díla mi přijdou k smrti nudná, vesnická verze červené knihovny. Nedočetla jsem od této autorky do konce absolutně nic, její tzv. humor nepovažuji za humor a obsah hodnotím jako trapný. Je mi líto, ale čtení této literatury je pro mne duševním trýzněním. Dobrovolně se mučit nehodlám.
  • Ne Saettle, ale SEATTLE !!!!
  • Co život dal a vzal

    Knihy od Betty jsou úžasné,četla jsem všechny několikrát a stále se k nim vracím.Vždy mi zlepší náladu.Jen mě trochu udivilo,že její sestra Mary Bardová,kterou Bety tolik obdivuje a naznačuje,že ve všem dosáhla lepších výsledků,jí v literatuře nedosahuje ani ke kolenům. *14*
  • Skvělý humor!!!

    Četla jsem všechny 4 knihy pro dospělé. S obrovským smyslem pro humor Betty popisuje slasti, ale bohužel častěji strasti svého života. Kniha Morová rána, kdy Betty musela rok skoro bez hnutí ležet v sanatoriu s tuberkulózou a návštěvy mohla mít velice zřídka a jen na hodinu, z které své dvě malé dcerky směla vidět jen 10 minut, tato kniha popisuje skutečně hrůzné věci s tak neuvěřitelným humorem, že se člověk dusí smíchem, a přitom čte o lidském utrpení.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit