Přejít na výpis diskuzí

Ariel López Padilla

OSOBNOST 15.9.2009 
3 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nelze přehlídnout, do jakého skandálu se namočil, a to jen proto, aby hájil svoji dceru Marii. Dovolil si hodně, když se postavil proti mocné rodině Levy a samotné velitelce Talině Fernandez. Něco o tom vím, když před lety po smrti dcery Mariany, se její babička Talina klepala, aby Ariel náhodou její vnučku jako její otec neodvezl do Ameriky, na což měl veškeré právo. Mimochodem sama se vždy o Arielovi vyjadřovala jako o skvělém otci (věřili byste tomu, že jeho vztah s Marianou ztroskotal jen proto, že se mu znelíbilo, že Mariana dávala přednost kariéře před péčí o dceru a točila telenovelu Leonela, zatímco on se musel stát otcem na plný úvazek a o malinkou dcerku se cca dva roky ve dne v noci staral?)

    Talina okamžitě ho kontaktovala a přesvědčila, aby jí svěřil opatrovnictví, což Ariel učinil, protože nechtěl dceru vytrhnout z prostředí a od lidí, na které byla zvyklá, vzdal se veškerých práv(v té době nemohl tušit, jak se to jenou obrátí proti němu).

    On měl tu smůlu, že se před pěti lety stal obětí jiného skandálu (tam jsem dost přesvědčená o jeho nevině, prostě se jedna ženská pomátla a Ariel byl později od obvinění u soudu očištěn), který se rozpoutal kolem jeho osoby a aby tomu unikl, raději se uchýlil do Ameriky, kde našel zázemí a především práci. Od dcery se dobrovolně odtrhnul. Není pochyb, že Marii vždy miloval a vše dělal jen z lásky kvůli ní, jenže odloučil se od ní na celých pět let. Po smrti Mariany si s ní začal budovat hezký vztah, dokonce jí splnil slib, že se vrátí zpět do Mexika. Tam opět našel nový šťastný vztah se sympatickou Paulinou Mancillou, se kterou má dvě děti. Bylo jasné, že odezva od rodiny Levy nenechala na sebe dlouho čekat a stal se z něj "nemocný zlotřilec". Věci, které ale vyřkl veřejně, věřím, že nejsou smyšlené a není jen tak, že jeho dcera Maria odešla bydlet se svým přítelem. Odtrhla se od mateřské rodiny a bojuje za svá práva na dědictví svojí matky. Talině se začala hroutit zem pod nohama, protože miluje svojí vnučku a zároveň se snaží bránit všemi zbraněmi svého syna Coco, který se nepatřičným způsobem snažil donutit Marii, aby šla ve stopách své matky. Držím Arielovi palečky, aby ustál ten hrozný tlak, který se v poslední době spustil...
  • Gratuluji k dalším dětem s poslední (pátou) manželkou Paulinou Mancilla: Santiagovi a nedávno narozené Julii :)
  • Dcera María

    Nedávno jsem ho viděla na fotkách s dcerou Maríou při oslavě jeho narozenin. To je nádherná holka, jakoby z oka vypadla svojí zemřelé mamince Marianě Levy. Máš být na co hrdý, Arieli :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit