Přejít na výpis diskuzí

Antonín Prachař

OSOBNOST 18.5.2014 
4 příspěvky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den pane ministře, že Vás hanba nefackuje za návr o navršení cen mýtného. je vidět, že po D1 nejezdíte a pokud ano tak né vozem a už vůbec né svým nákladním nebo autobusem, abyste si musel platit opravy. kdo nám zaplatí škody, které nám zvniknout díky stavu dálnic a silnic? Proč venku silnice umí udělat dobré a u nás špatné.
    Až budou dálnice odpovídat dobrému styvu, tak si mýto vybírejte, ale teď byste měli naopak platit lidem za to, že ji používají. Zayslete se nad sebou. Až bude mít 10000 čistého budete přemejšlet jinak. Ale to vy snobáci neumíte. At vás rakovina svalí. *16*
  • Dobrý den pane ministře, rád bych se zeptal na strukturu a plány výstavby rychlostní silnice R6 z Karlových Varů do Prahy. Neustále Vás slyším diskutovat o Vašem Moravském kraji a v současné době diskuse s panem hejtmanem Šaškem pardon Haškem o spojnicích mezi Moravskými kraji a zřejmě zase jen na Moravě. Pak také dosti často hovoříte o D11, D8, D1, ale pořád je ticho po pěšině s cestou na západ!

    Děkuji Petr
  • Dobrý den,měla bych poznámku k věčným opravám našich silnic.Věřím,že se opravovat musí,ale opravdu je nejlepší termín o prázdninách,kdy města a vesnice navštěvují turisté(myslím autem)?Mnohdy najedou objížďkama spoustu km navíc a v mnoha případech bloudí,díky špatnému značení.Myslím si,že by se dala najít i vhodnější doba,třeba květen,červen i září. *16*
  • Pane Prachaři jste pro mě dopravní diletant,když nejste schopen technicky a logisticky vyřešit 300km dálnice z Prahy do Brna a jen si přes media stěžujete.
    V.Bulka,
    vulkan.w@seznam.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit