Přejít na výpis diskuzí

Alberto Vojtěch Frič

OSOBNOST 31.12.2006 
6 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdejaký trotl je dnes oslavován,a přitom člověk plný lidskosti od kterého se lze učit upadl v zapomění.Čest jeho památce,na odkaz v jeho knihách nikdy nezapomenu.
  • A.V FRIČ

    Také jsem četla Strýčka Indiána ,je to už dávno ,ale nezapomínám ,zůstane v mém srdci až dokonce života a s ním i A.V Frič.
  • vila Bozinka

    Soucasti zapomeni je i tom, ze Fricova vila Bozinka byla zbourana v roce 2005
    viz
    http://smichov.blog.cz/0608/bozin ka-sidlo-lovce-kaktusu
    • Re: vila Bozinka

      Tak to mě opravdu překvapilo , že vila Božínka je zbourána.A navíc , že se tak stalo nedávno.To se opravdu nenašel někdo , nebo nějaká nadace, která by ji zachránila?Na kdejakou blbost se u nás seženou peníze a na takovou cennou památku nic.Fakt mě to mrzí...A co Fričova rodina, že to nechala dojít tak daleko?
  • Souhlasím

    Je opravdu škoda,že se ne něho zapomnělo.V dospívání se mi dostala do ruky jeho kniha- Strýček indián.Ta mě tak nadchla,že jsem se více začala zajímat o jeho osobu.Přečetla jsem všechny jeho knihy a bohužel mě tento zájem dovedl až k zálibě pěstování kaktusů.Mám jich kolem stovky a nevím kam s nimi. Byl asi trochu podivín,ale na jeho práci,. názory a lidskost by se nemělo zapomenout
  • Byl to velikán a je hanba,že se u nás na něj téměř zapomnělo!Čest jeho památce,dnes už se takto odvážní a vzdělaní lidé téměř nerodí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit