Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Naprosto nedůvěryhodná smečka rádoby"vědců" - kterou odhalila aféra CLIMATEGATE - a ta nejvíce dehonestovala rádoby"vědce" z Climate Research Unit na Východoanglické univerzitě!

    Před zasedáním mezinárodní klimatické konference v Kodani v roce 2009 na internetu byla zveřejněna korespondence těchto "klimatologů" a pisatele těch mailů usvědčila z manipulace s daty (i několik let starými), získanými skutečným měřením klimatických jevů - od kterých se jimi zveřejněná data lišila. 

    Tzv "klimatologové" upravovali m.j. grafy teplot z posledního tisíciletí tak, aby to bylo v souladu s jejich teorií o oteplování.

    Ale porovnáním jejich dat s archivovanými záznamy o měření odkrylo dost velké rozdíly a odhalilo jejich SPROSTÝ PODVOD!

  • KIMCID

    Přirozená selekce. Přežije jen ten silnější.

  • vanhorne

    Kdy zacnou studyrovat ucinky chemickych a umelych vylepsovadel chuti v krmivu? Jedy ktere jsou zamerne pridavany do pozivatin jako treba ochucovadlo mouky. Dobra mouka semleta z cisteho nevylepseneho obili nepotrebuje zadne svinstvo k vylepseni chuti. Ten ruznobarevny porost co se za par dnu objevi na zapomenutem krajicku chleba z mouky urcite nepochazi, ten ma na svedomi jedine ochucovaci chemie. Trvanlivost mleka 6 mesicu, to je hezka chemicka hovadina. Kolik takove krmivo zabije za rok lidi?

    • Je to přesně naopak.

      Různobarevný porost, který se objeví na chlebu je soubor plísní, které rozkládají škroby. Na sofistikovaných výrobcích, které "i bez ledničky vydrží dlouho, dlouho čerstvé" (cituji z reklamního sloganu), protože jsou do nich přidány konzervanty, plíseň nevyroste, nebo nevyroste ve srovnatelném čase a vlhkosti.

      Příklad: plíseň z černého chleba, Penicillium roqueforti, byla před mnoha lety základem pro vypěstování kultury, kterou se očkuje sýr.

      Trvanlivost mléka 6 měsíců není chemická hovadina, ale praktická aplikace vynálezu Dr.Louise Pasteura - tepelné zničení stávající mikroflory a zabránění kontaminaci novou.

  • "Abychom to srovnali, znečištění vzduchu způsobuje více úmrtí než kouření tabákových produktů," vyjádřil se ke studii profesor Thomas Münzel z kardiologického oddělení zdravotního centra v německé Mohuči,

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    z výše  zjištěného plyne jediný závěr. MUSÍ SE ZAVÉST POVINNĚ KOUŘENÍ. Poněvadž kuřáci vdechují skrze cigaretový filtr a jsou tudíž zdravější než nekuřáci dýchající bez filtru. Takže každý bude povinně kouřit páč to prospívá zdraví. Druhá alternativa je že se zavede povinné nošení plynových masek. Stagnující ekonomiku s přeplněnými regály všemožným myslitelným zbožím by toto nařízení jistě oživilo....zas by bylo chvíli co vyrábět a prodávat.....v oblasti produkce a prodeje plynových masek je evidentní díra na trhu a veliké rezervy dalšího růstu HDP.....😯

  • v jedné východoslovenské hospůdce prý byl nápis:

    "Tu v tej pivnici, něpozvoli še kurici.

    Kto se prichyci, temu še tá cigaretla

    hen tým horiacim koncom vopchá do rici."

    😀😂😛

  • A proto naši horliví zdravotničtí novátoři zakázali kouření  v hospodách, abychom se zřejmě kochali nadějí, že jemné škodlivé částečky ve vzduchu již nebudou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit