Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mně trápil dlouhé roky zvýšený cholesterol a je pravda, že strava na to měla zásadní vliv. Nejvíce mi ale na snížení cholesterolu pomohly přírodní látky v kombinaci s dalšími tipy odtud https://www.cholesterum.cz/jak-snizit-cholesterol/ Je to běh na dlouhou trať, ale se zvýšeným cholesterolem se bojovat dá.

  • Být fit je důležité a sledovat svůj výkon, tep a kalorie také. Proto jsem si pořídil chytré hodinky https://www.smartomat.cz/armodd-silentwatch-5-pro-cerna-s-kovovym-reminkem-silikonovy-reminek/ , které mi perfektně pomáhají hubnout. 

  • A ti, co mají vředovou chorobu, mají systém sycení upraven jinak. Tito lidé jí každé dvě hodiny, někteří se i v noci probouzejí, aby si dali pár soust. Jíst ve správný čas není zaručeným receptem na zdraví, ale napomáhá k udržení zdraví. Protimluvem k předchozím tvrzením je třeba hladovka, která vlastně člověku zdravému napomáhá k upevnění zdraví. Takže gastronomické skopičiny jsou především otázkou individuálnosti. Žaludek toho musí snést opravdu hodně, proto bychom jej měli opečovávat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit