Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na parazitismu je skutečně něco fascinujícího, protože lidé mezi sebou více či méně trpí a strpí lidské parazity.
    • Marcelskrc

      Takovej třeba Josef Novák

    • Marcelskrc

      Takovej třeba Josef Novák

      • Našli by se i na místech nejvyšších, kde hrabou pro sebe a škodí, škodí, škodí...

        • Moje řeč. Ten Senát by se měl zrušit.....a stranické sekretariáty s ním.....

          • vanhorne

            "Moje řeč. Ten Senát by se měl zrušit"

            A drzet si jen ty dva jineho druhu, ale zarucene neskodne.

            • Dva další jiné Senáty místo toho jednoho zrušeného? Toť obdivuhodný myšlenkový pochod.....😯

          • Pisatel by si měl dokončit základní školu. Pak pochopí, že demokracie (démos + kratein - vláda lidu) je založena na dělbě moci. Žádný Führer nebo chán to nezaručí, ale určí pisateli co má dělat, dá mu za to najíst a když neposlechne, dostane ránu holí (tedy ten pisatel).

            • Jinak já se vždy naivně domníval že Demokracie znamená Vláda Lidu. Pokud se ve skutečnosti jedná pouze o nahražení jedné totality jinou totalitou, to už nám rovnou mohl zůstat ten Socialismus. Vyšlo by to nastejno a bez státního dluhu.....mimochodem například Východní Německo bylo Německá Demokratická republika takže tam žádné změny k Demokracii provádět nemuseli....tehdy se říkalo totalitě Demokracie a dnes se také totalitě říká Demokracie, jen nám místo Sovětů šéfují Američané.....prašť jak uhoď....

            • Komentátor by se měl vrátit do psychiatrické léčebny. Jakožto nesvéprávná osoba neschopná zodpovědně a kvalifikovaně rozhodovat o svém  životě a majetku, jež má potřebu vyhledávat nějaké guruy stranické politické náboženské či jiné, kteří za něj a o něm budou rozhodovat co a jak má v životě dělat, by se měl svěřit do rukou kvalifikovaných lékařů a sester kteří komentátorovi řeknou  kdy se má krmit a kdy jít na wc. A neměl by komentátor vnucovat své paranoidní bludy jiným zdravým schopným svéprávným lidem kteří komentátorovu neschopnost a nesvéprávnost nesdílejí.

              • Reakce na příspěvek:

                Ano, tak to dělali komunisti: když se někdo nechtěl nechat zotročit a nebo si dovolil říci svůj názor, tak skončil v kriminále na v psychiatrické detenci. Je vidět na jakou "stranu" se pisatel řadí.

                • Reakce na příspěvek:

                  Já chápu že někteří nesvéprávní a méně inteligentní Ovčané potřebují své stranické Bače, kteří by je vodili na pastvu a stříhali je z vlny. A tak si místo Komunistů našli po převratu nové pasáky. Tomu všemu rozumím...ale nechť dotyční duchem slabší jedinci řeší své individuální problémy soukromě a nevnucují je ostatním svobodným svéprávným lidem. Nikdo přece pisateli nebrání aby si Senát nastěhoval k sobě domů a živil stranické parazity ze své kapsy a nechal je o sobě a za sebe rozhodovat. Ale nechť pisatel podle své nízké mentální úrovně neposuzuje ostatní rozumné lidi a nevnucuje jim své bludy.....tomu se říká Svoboda, víme...?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit