Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Letos se moc a moc těšíme na to až se zase vybere počasí a my si na https://www.pujcovna-lodi.com/vodacke-trasy-vltava/ zarezervujeme nějaké ty lodě a budeme si užívat moc toho volna na vltavě. Tam se nám totiž vždy tak krásně zrelaxuje. Opravdu to tam mám moc a moc ráda, jsem z toho úplně odvařená, víte?

  • Letos jsme už čtyři státní svátky strávili celkově jen a pouze na pláži a vůbec těch peněz které jsme na to vynaložili teda nelituji. Opravdu jsem ráda že mezi námi jsou takoví kteří jako parta přátel vyrazí a jdeme si užívat. Já jsem dříve nechtěla nikam do zahraničí jezdit, ale s partou se nikam nebojím.

  • Díval jsem se nedávno jak se platí práce ve svátek a myslím, že díky tomuto příplatku se rozhodně vyplatí v takový den dovolenou rozhodně vynechat. Navíc má prý zaměstnanec právo v případě práci o svátcích na náhradní volno, a tak se to rozhodně vyplatí.

  • Nabízíme půjčku až 100 000 000 Kč ...Obchodníkům nabízíme půjčky; dělníkům; státní zaměstnanci, nezaměstnaní, důchodci a studenti. Výhodná úroková sazba a splatná v závislosti na výpůjční lhůtě. Kontakt: borut.martin@gmail.com  / Whatsapp  +33644684281

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit