Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když máte někdo doma auto, které má pěkný lak nebo si dokonce koupíte nové auto, tak jak se pak staráte o lak auta? Poradíte mi, jak ho udržet pořád v perfektním stavu? Používáte třeba nějaký kvalitnější vosk? 

    • Ať už nové nebo starší auto. Všechny si zaslouží perfektní péči o jejich lak. Já mohu doporučit kvalitní ochranu laku auta https://www.halbich.cz/korrek-pro-hydrox/ Perfektní keramická ochrana laku auta, která vám vydrží chránit lak po nanesení cca půl roku. Hlavně rychlost aplikace na umyté auto je neskutečná. Zvládnete to bez problémů do 20 minut. 

  • macinan

    To vypadá hodně zajímavě. Já mám Škodovky dost ráda. Taky doma jednu máme. Teď už třetí. Dřív jsme měli Fabii, ale teď nedávno jsme si pořídili ojetou Octavii. Byla za dost dobrou cenu. Jen teda letní pneu jsme si na ni museli koupit nové. Ty se naštěstí manželovi povedlo sehnat z https://www.pneuok.cz/

    • Taky mám Octávku a nedám na ni dopustit. Ta moje je sice starší kousek, ale je pořád v perfektním stavu. Koroze minimální a jezdí skvěle. Je vidět, že se o ni předchozí majitel staral perfektně. Já v tom pokračuji. Hodně jsem nedávno například investoval do kvalitní autokosmetiky, kterou jsem sehnal tady. Osobně si myslím, že právě autokosmetika by se určitě podceňovat neměla. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit