Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U které pojišťovny tedy sehnat pojištění výhodně? Můžete mi poradit? Kam se podívat? 

    • Ono je asi nejlepší se vždy aktuálně podívat na srovnávač pojištění, kde si vlastně porovnáte nabídky od všech pojišťoven. Když si pak vyberete některou z nich, tak můžete pojištění rovnou online sjednat. 

      • Se kterým tím srovnávačem pojištění máte zkušenost? Můžete mi poradit, kam bych se měl podívat? 

        • Můžu poradit a asi i rovnou doporučit srovnávač pojištění https://www.klik.cz/ , kde si můžete najít nabídky pojištění během pár kliknutí a jednoduše je mez sebou porovnat. Pojištění se pak dá sjednat přímo na stránkách srovnávače, je to opravdu jednoduché. 

  • Dříve jsem to moc neřešil, ale nakonec jsem po jednom  incidentu prozřel a od té doby nedám na kvalitní cestovní pojištění dopustit a doporučuji to i všem v okolí.  Člověk totiž nikdy neví co ho může potkat, takže je lepší být na nenadálé situace alespoň trošku připraven.

  • XERXES

    Letos plánujeme dovolenou mimo Evropu, takže cestovní pojištění dává ještě mnohem větší smysl. Přecejen bych nechtěl řešit placení zdravotní péče v Severní Americe, kde je všechno mnohonásobně dražší než li tady.

  • Tak to mi rozhodně žádné pojištění podceňovat nebudeme. Minulý rok jsme byli se synem na dlouhém hiku pouze se spacákem a syn si zlomil svou vlastní vinou nohu. Nedostali jsme z toho nic, naopak jsme ještě platili, takže pěkně naprd. Už jsme všichni pojištění a je to ok :-) 

  • Taky si myslím, že při výběru pojištění bychom se neměli nechat ovlivnit pouze nízkou cenou, ale zajímat se i o různé výše plnění a podobné věci. Když by se nám něco stalo, tak těch pár korun, které si připlatíme za kvalitní cestovní pojištění budou nejlépe investované peníze vůbec.

  • macinan

    Tak to my letos naštěstí neřešíme. Do zahraničí se totiž nechystáme. Původně jsme to sice měli v plánu, ale nakonec asi zůstaneme tady u nás. Vidíme to tak, že pojedeme třeba do nějakého kempu. Manžel navíc nedávno nakoupil vybavení na kempování z https://armik.cz/ tak ho alespoň využijeme. 

  • joskadevatej

    Tak s tímto musím souhlasit. Já bych se do zahraničí bez cestovního pojištění asi jen tak nevydal. Když jsme letos jeli na dovolenou, tak jsem si sjednal toto jednorázové https://www.ervpojistovna.cz/cs/pojisteni-do-zahranici-sbaleno a musím říct, že spokojenost. Podle mě je super, že sjednat si cestovní pojištění je v dnešní době tak jednoduché a vše se dá zařídit online.

  • ivannavratil386

    Cestovní pojištění je základ, o tom nemůže být pochyb. Z vlastní zkušenosti ale můžu říct, že docela dobré je i dávat si pozor na pojištění auta, pokud si nějaké na dovolené půjčujete. Například tady https://www.cklub.cz/blog/prakticke-rady/pojisteni-pujceneho-automobilu-kolik-stoji-pripojisteni-a-s-jak-vysokou-zalohou-pocitat o tom mají super článek.

    • Díky za ten článek. Myslím si, že dost užitečné informace. Podle mého právě na pojištění automobilu při cestě do zahraničí spousta lidí zapomíná. Já mám například letos právě kvůli cestě do zahraničí v plánu řešit nové havarijní pojištění na své auto. Nejspíš ho budu vybírat pomocí tohoto srovnávače: https://www.top-pojisteni.cz/havarijni-pojisteni

  • Nabízíme půjčku až 100 000 000 Kč ...Obchodníkům nabízíme půjčky; dělníkům; státní zaměstnanci, nezaměstnaní, důchodci a studenti. Výhodná úroková sazba a splatná v závislosti na výpůjční lhůtě. Kontakt: borut.martin@gmail.com  / Whatsapp  +33644684281

  • Záleží u koho si cestovní pojištění uděláte. My si jej pokaždé děláme přes https://www.insiacare.cz/ a zatím jsme neměli žádný problém. Dcerka si jednou v Rakousku dokonce zlomila nohu a pojištovna za nás všechno vyřídila.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit