Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím proč by to někdo takto řešil a počítal. Já mám děti rád a i kdyby to stálo několikrát víc, tak bych do toho stejně znovu šel. Děti mám rád a snažím se je motivovat k výkonům. Za vysvědčení jsem jim slíbil chytré hodinky a jelikož vysvědčení vypadalo dobře, tak jsem oběma koupil dětské chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ Hodinky mají i gps senzor, díky kterému mohu sledovat jejich polohu, ale i historii jejich pohybu. Dítě si může díky hodinkám i samo přivolat pomoc. 

  • Řekl bych, že to stojí mnohem, ale mnohem více. Viz třeba 

  • Je šílené kolik dnes třeba stojí dětské školní potřeby. Musela jsem se o tom přesvědčit letos na konci srpna v obchodních domech. To jsem si myslela že je na tom Praha ještě dobře, ale když jsem přijela za manželem do Brna, tak jsem se nestačila těm cenám divit.

  • Nabízíme půjčku až 100 000 000 Kč ...Obchodníkům nabízíme půjčky;
    dělníkům; státní zaměstnanci, nezaměstnaní, důchodci a studenti. Výhodná
    úroková sazba a splatná v závislosti na výpůjční lhůtě. Kontakt: borut.martin@gmail.com  / Whatsapp  +33644684281

  • Dost zajímavé. O tom, že vychovávat dítě není ani zdaleka levná záležitost vím své. Zrovna tento týden jsem například pro svého malého nakupovala pomůcky do školy a zrovna levně mě to teda nevyšlo. Asi nejvíc jsem dala za školní batoh, který jsem objednávala tady: https://www.bagmaster.cz/katalog/batohy Na druhou stranu, tyto batohy jsou prý jedny z nejlepších, takže je jasné, že nebudou levné.

    • joskadevatej

      Jojo, souhlasím s vámi. Náš malý půjde do školy až příští rok, takže počítám, že ty výdaje budou šílené. Ono ale ani mít doma předškoláka není zrovna levné. Stačí se podívat, kolik třeba dnes stojí dětské oblečení nebo boty. Právě ty jsem pro našeho malého sháněl pár měsíců zpátky a pomalu jsem se nestačil divit jak jsou dnes dětské boty drahé.

  • mamcaRBK

    Prosím vás, mějte rozum. Syn má 2 děti  předškolní, dopřejí jim, co potřebují a náklady tak vysoké nejsou!  Existuje také prodej oblečení a bot od známých, z druhé ruky atd.  Kroužky tolik stojí v Praze, zřejmě. Kč 600,- u nás jsou  na půl roku.

    Mít takovéhle náklady na dítě, to má asi Bakala, ne?  Jistě, dá se utratit i více, když nakupujete jen značkové boty, například a na dovolenou jezdíte  v zimě a v létě několikrát.  A vše kupujete nové.  A nemáte tam hračky !!!!    

    Náklady na dítě 10-15 let:

    ubytování 3500 Kč/měsícpotraviny 2 700 Kč/měsícoblečení, obuv 2 400 Kč/měsíckultura, dovolené 1100 Kč/měsíclékař, léky 150 Kč/měsícdrogerie 220 Kč/měsíczájmové kroužky 800 Kč/měsíc

    A na střední škole a na vysoké už jsou náklady už astronomické – podle ekonomů až 15 tisíc měsíčně.

    -------------------------------------------------------------------------------

    Chtěla bych se mít tak dobře, jako se mají děti podle těch ekonomů:)))). Jistě takové rodiny existují, ale je jich většina????  Je to jen strašení lidí.  Nic víc.  Taky bych chtěla mít pro sebe tak 20.000 měsíčně, ale žiju za polovic. Stejné je to s dětmi.  Kdybych takhle počítala před 40ti lety, byla bych bezdětná.  To je vážně úplně pit.omý článek. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit