Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte určitě pravdu v tom že kdybych dlouhodobě wimbledon odkládala peníze někam na účet tak bych teď určitě ani neměla problém s tím odjet na   a vůbec nepracovat. Dávám si dost za vinu že jsem v mládí na ty fondy a tak kašlala. Přitom mně to mohlo vynést slušný balík, nemám pravdu?

  • Také jsem se rozhodl spořít, a tak jsem si přes https://www.burinka.cz/stavebni-sporeni/ založil stavebko. Myslím si, že pro mě jako studenta je to jistota, díky které si budu moct našetřit na moje vůbec první bydlení. 

  • Díky za článek, nám se to šetření zatím bohužel moc nedaří. Teď nedávno jsme dělali nějaké úpravy na domě a ještě jsme si na to brali bankovní půjčku.. konkrétně jsme si ji vybrali tu: https://www.hyperfinance.cz/pujcky/bankovni-pujcky/ :) Nicméně až splatíme, tak bysme mohli taky začít odkládat, ať máme nějakou tu rezervu.

  • To jsou ale kecy. 

    Výplata mi jde na spořící účet. 95%plateb platím kreditní kartou, kde mi z každé platby vrací 1%. Kreditku platím přímo ze spoř. účtu. Běžný účet potřebuji pouze na výběr hotových peněz - debetní kartou, případně převod na jiný účet. Udržuji si jeden roční čistý plat a ostatní investuji. Na nic konkrétního nešetřím, pouze kupuji to co opravdu potřebuji.

    • to já jsem si před nedávnem vybral přes https://www.duofinance.cz/sporici-ucty-srovnani spořící účet a taky si posílám část výplaty rovnou na něj. Myslím si, že je fajn si takhle spořit na horší časy, navíc tam mám i nějaké úročení, takže se i peníze částečně zhodnocují.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit