Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poradíte někdo prosím, u které pojištovny se opravdu vyplatí si sjednávat pojištění? Kam se podívat prosím? 

    • Zkoušela jste se dívat na online porovnávač pojištění? Ono se to nezdá, ale i tak se dá hodně ušetřit. Můžete tam totiž pojištění najít za fakt výhodnou cenu. 

      • Tak tohle mě třeba vůbec nenapadlo. Můžete mi teda poradit, kam se podívat přesně? Na jaký ten srovnávač pojištění? 

        • No otevřete si stránky porovnávače pojištění khttps://www.klik.cz/ , kde si teda na úvodní stránce zvolíte, že chcete porovnat pojištění na auto nebo prostě pojištění, které máte zájem srovnat. Zvládnete tak najít nejvýhodnější nabídku pojištění. Když se vám bude některá z nabídek líbit, tak si pojištění můžete sjednat rovnou online, nabízí i možnost sjednání po telefonu. Není na tom nic složitého, tak doporučím na stránky mrknout. 

  • Já teda naštěstí už dlouho žádnou srážku s jiným autem neměl. Nedávno se mi ale stalo, že jsem srazil srnu. To nebylo vůbec nic příjemného. Kdyby se čirou náhodou někdo ocitl v podobné situaci, tak doporučuji mrknout sem: https://www.pujcovnadodavek-cb.cz/ridici-do-strehu-pribyva-srazek-se-zveri-jak-si-s-touhle-neprijemnou-situaci-poradit/ Mají tam hned několik užitečných rad, jak se v takové situaci zachovat. 

  • joskadevatej

    Možná mám jen štěstí, ale já se teda do dopravní nehody připletl za tu dobu, co jezdím autem asi jen pětkrát. Ani v jednom případě naštěstí nebyla vina na mé straně. To se mnohem snadněji dokazovalo taky díky tomu, že mám v autě už několik let nainstalovanou kameru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit