Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrý den, prosím začal jsem hledat firmu na  výrobu oken do novostavby. Zvažujeme hodně dřevěná okna, stavíme kousek od Brna, víte kde se podívat? Od koho si nechat případně okna vyrábět? 

    • Dřevěná okna jsou moc pěkná, taky jsem si je s manželem vybrala a myslím, že to byla velmi dobrá volba. Máme dům kousek od Brna a našla jsem firmu na výrobu oken https://www.pksokna.cz/ Super domluva, přijedou a zaměří si vše nebo jim můžete poslat předem i projekt domu a rychle se dozvíte návrh ceny. 

  • Nám se třeba podařilo dobře ušetřit při rekonstrukci našeho bytu v Praze. Podařilo se mi totiž narazit na hodinového manžela https://www.otahodinovymanzel.cz/ , který zvládl levně vybourat příčky, zlikvidovat odpad a postavit příčky ze sádrokartonu nové. Navíc mohl rychle, takže pak ani rekonstrukce netrvala dlouho. 

  • My se třeba snažíme ušetřit tak, že kupujeme věci až po sezóně. To mají totiž firmy často už plné sklady a nepotřebují držet zboží, které by reálně prodaly třeba až za 6 měsíců. Stejně tak jsme teď pořídili jezírkové čerpadlo za třetinu ceny. A to jde přitom o kvalitní kus.

  • Vždyť ušetřit můžete snad na čemkoliv. Stačí nebýt líný a doopravdy projít trh a najít ty nejlepší ceny. Kvalitní nábytek je krásným příkladem.

  • Užitečné tipy. To se hodí. Já teda z vlastní zkušenosti můžu říct, že dost peněz se dá ušetřit na potravinách tak, že člověk nakupuje ve slevách a sleduje kde mají jaké akce. Já toto většinou sleduju na internetu, konkrétně tady: https://www.mujletak.cz/

    • Smysl dává také kupovat kvalitní nábytek, který déle vydrží :) Člověk tak má moderní interiér a ještě mu vydrží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit