Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je pravda, že bydlení bude dražší a dražší. Proto jsem opravdu strašně moc ráda, že se mi konečně povedlo vyřešit stavbu domu. Máme s rodinkou postavený krásný keramický dům https://keramickedomy.com/ , který není náročný na provoz díky spojení betonu a keramických částí, které zajišťují dokonalou tepelnou izolaci betonu.

  • Je pravda, že současné byty ani zdaleka nepatří mezi nejlevnější. I tak jsem se ale nedávno rozhodl pro pořízení druhého bytu, který se teď chystám pronajímat. Počítám s tím, že během několika let se mi investice vrátí. Byt ale k pronájmu ještě není připravený, je potřeba ho trochu zařídit. S tím mi naštěstí ale pomohou bytoví designéři z http://www.pwinterier.cz/

  • Bydlet musí všichni, náklady na bydlení rostou všem. 

    Měl jsem veliké štěstí, že jsem získal poměrně levně bývalý obecní byt do svého vlastnictví. Tak platím víc a víc jen za energie (byť mám jejich spotřebu poloviční - děti už jsou z domu pryč.)

    Když se ale dívám kolem sebe - důchodcům rostou nájmy, rostou ceny, stejně jako všem ostatním - nejsou dvoje cenovky - pro produktivní a pro důchodce. A někdo bude diskutovat, jestli jim není nutné zvýšit důchod? Podívejme se jen na to, kolik jich ještě musí pracovat, aby nespadli do bídy!

    Také vizitka vyspělosti společnosti.

    A vůbec nezávidím mladým. Kde oni vezmou peníze na bydlení? Pokud jejich předkové nerestituovali dům v Praze? Budou na ulici? Bude jich čím dál víc a nebude se jim to líbit!

    A věřte, že budou umět dát svou nespokojenost jinak najevo, než zakřiknutí staříci!! Vzor mají v "Klinice." Obsadí si na tři, čtyři roky cizí dům - a než je vystěhují, najdou si něco dalšího. Když to projde jednomu, tak proč ne jim? 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit