Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Všichni politici, včetně ekonomů, neví nic o financování státního důchodového systému. Rozdíl mezi nimi je jen v tom, že politici ČSSD trpí pravděpodobně schizofrenií, protože na domovském webu sociální demokracie je, od doby kdy ve vládě i v ČSSD předsedal J. Paroubek, k dispozici správné provedení důchodové reformy (https://www.cssd.cz/ke-stazeni/dokumenty-1/integrovane-reformy-duchodova-a-socialni-pro-ceskou-republiku/). U TOP 09 se mohl ministr financí Kalousek rozhodnout, zda prosadí bankovní důchodovou reformu (již zrušenou, protože šlo o pokus tunelovat peníze ze státního důchodového systému ve prospěch bank, resp. jejich penzijních fondů), nebo beznákladovou a pro-natalitní důchodovou reformu. Takže ani TOP 09 by neměla ústy paní Adamové bohapustě žvanit a sypat voličům písek do očí.
    • Pokud by odkaz na webovou adresu nebyl funkční, stačí napsat do vyhledavače dvě slova: "Integrované reformy", a v nabídce vyhledat webové stránky ČSSD.
  • Všichni mají představu jak by to mělo vypadat,ale to nejdůležitější neřekne nikdo a to kde na to vezmou,to by a nejen mě zajímalo
  • Zvýšením základní výměry dojde ke srovnávání důchodů, nižší porostou vyšším procentem jak vyšší důchody . Taky to " ušetří" státu peníze , protože částku důchodu podle zásluhovosti bude navyšovat nižším procentem .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit