Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak velký je herní svět? Je herní svět zcela otevřený, nebo jsou tam zóny?

    Osobně bych raději něco příběhového z tohoto světa. Nevadil by mi ani nový Age of Conan - tentokrát více doladěný. Ačkoli si myslím, že AoC nebyla vůbec špatná hra a svého času mě ohromila i jako MMO.

    Osobně mi nevadí podobné oživování Conana. Možná se přes hry lidi dostanou k původním filmům a nebo ještě lépe ke knihám. Takže proč ne. Osobně jim držím palce, ačkoli nedivil bych se, kdyby to neuspělo a za rok to hlásilo konec.
  • Po hodině hraní jsem zažádal o refund... důvody? Věřím, že někoho určitě bavil ARK. Já bohužel mezi danou skupinu nepatřím. A když jsem si hru vyzkoušel, tak jsem došel k názoru, že je to stejný engine, stejný problém. Ošklivé, nefunkční a upraven kus kódu a trochu grafiky. Jak říkám, od dob UO se moc nezměnilo a žádná extra revoluce se nekoná.

    Každopádně ve spoustě důvodů souhlasím s "XY" a jeho komentářem.
  • Tak takove neslusne nekrestanske hry kde se zobrazuje nahota odmitam hrat ( tohle neni troling)
    • A koho to jako zajímá?
  • kdyby to bylo tak za 3 kila tak to vyzkoušim už jen jen pro " Baldrick 30 cm " ale za litr na to kácim
  • Takze tu mame dalsi ... kousek, po kterym za mesic ani pes nestekne ... chmm, nakutame 200,300,500 sutru, na svoji prvni chysi, sutry nacpem ... mno nejspis do plen, staci odbehnou za roh a voiala ... da se nakutat dalsi hromada sutru na stejnym miste.

    A az ... po par stovkach hodin kutani ... budeme mit peknou vesnicku, prijde jakesi prerostle cosi, a tu vesnicku nam rozdupe. Samo asi tak hodinu pred tim, nez by sme se na tu vec ... vzmohli taky .... no nic, muzem zacit pekne znova, dalsich par stovek hodin kutani nikoho nerozhodi.

    Prijde mi, ze vsichni tvurci her musej bejt retardovani a to vysoce nad prumerem populace. Podobnych tzv "survival" sandboxu je tu uz nejmin par desitek, a zadna slava ... no tak holt udelame znova totez ... treba to tentokrat vyjde.

    Hracum totiz nevadi ani pvp ani destrukce, ale co jim vadit bude, je naprostej nepomer mezi vynalozenym casem na budovani vs nicotnou odolnosti jejich vytvoru. Clovek by totiz tak nejak cekal (specilne ve svete Conana), ze to kameny opevneni vydrzi i utok stovek protivniku, a ze ti se budou muset zatracene hodne snazit, aby pres nej presli.

    BTW: Jakej by asi tak byl technologickej problem ... no nic, minecraft to umi ... v jave ... mineno treba zily zelezny rudy, kvuli kterym se normalne kuta dul ... kterej se treba musi vyztuzovat kladama ... a pripadne muze dojit k zavalu ... a matros z nej vazne mizi trvale. Samo klidne at si hrac najme/chyti/... NPC a nebo at chodi kutat vlastnorucne. Nebo at se necha najmout jinym hracem ... ja vim, problem vedle problemu, to nejde ... to by totiz hraci museli hrat opravdu spolu ...
    Nebo proc se jako vzdycky vsichni hraci ve vsech online hrach obevej v nejaky newbee lokaci? A pak se vsichni divej, ze mesic po vydani ti newbeeci nemaji s kym hrat, protoze vsichni sou nekde na druhy strane mapy ...
    • no, jedna z definice šílenství je dělání těch samých věcí v očekávání jiného výsledku...... . Super článek a nezbývá, než s ním souhlasit. Každopádně za mě platí, že takhle hra tedy naprosto ne a nejhlavnější důvod je fakt, že se nehodlám podílet na vykrádání značky Barbar Conan. Prostě dáme tomu jméno, ale vše ostatní je naprosto smyšlené a je to Conanovka? už jen to označení mě uráží. Navíc ta náplň, grafika a celkové pojetí je tak zastaralé, že ani omylem.
  • to je Xbox exkluzive nebo proc to neni na PSko?
  • Onan textile
  • vooooo tak to kupuju aji s minm kamajadem hojzou
  • já to nechápu
  • Fraizer_cz
    nastavit si délku penisu, to je něco na co jsem dlouho čekal, je super, že to teď přidali i do her, doufám, že v placeným DLC přibude i možnost nastavit si ochlupení
    • Pche, délku penisu si člověk mohl nastavit už v Playboy 2003! Jako vždy jsme na špici herního vývoje!
      • Fraizer_cz
        kouknul jsem teď na to a člověk musí bejt hodně zoufalej, aby tohle hrál :D
        • Raná '00 byla zoufalá léta...
        • nahodou to bylo best, do dnes na ty hlasky balim holky ... i kdyz spis jdou Asi po penezich ..... tim zdravim olomoucke d*vky z Belmonda /Varny *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit