Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kkING

    Super Legolase neni nikdy dost😈

  • KIMCID

    Těším se a bojím zároveň

  • Jack1947

    Takhle NetFlix mi dal docela dost kvalitních filmů, i když chápu že spíše jim dal vzniknout ale stejně, takže je to celkwem kvalitní navíc největší zatím ( pokud ho nevytlačí Disney).

    (Nepíšu seriály páč kvantita ne = se kvalitě, tam opravdu to je na vážkách nebo vahách).

    • x_ander

      A kolikpak za ten Netflix platíš?

  • dworkin

    Když si vzpomenu na ten polskej seriál, kde nějaký šípy postřelený člověk běžel po lese a ty šípy se při běhu kinklaly jako gumové... protože byly gumové... :D, tak laťka je co do seriálové tvorby nastavena nízko.

  • TheGGG

    bože to bude zamerikanizovaný odpad...

    • x_ander

      Jakýkoliv názor od člověka, který CoD považuje za vrchol herní scény, nelze brát ani trochu vážně.

      • TheGGG

        to jsem napsal kde ty šášulo? Nikde. Jen mají některé CoD dobrý SP...

    • iSpirit

      přemýšlel jsi někdy o tom, že odpad jsi ty? Že problém není v druhých ale v tobě?

    • Derp_1337

      Trololol.

      Haters gonna hate.


      Co na to říct? Vynášíš rozsudky nad něčím, co jsi ještě vůbec neviděl a nemáš ani představu, jaké to bude.

      • TheGGG

        nejsem najivka... stačilo mě vidět kdo na tom pracuje a jaký je cast... to samo o sobě stačí k tomu, aby člověk hooooodně pochyboval o výsledné kvalitě. A netflick rozhodně není nějakou zárukou kvality v posledních letech...

        • Derp_1337

          Překvapujeme, že jsi se s tak přesnými a kvalitními jasnovideckými schopnosti už nedal na profesionální kariéru cikánského karetního věštce.

          • TheGGG

            kvůli takovým meeeee jako ty pak společnosti jako disney a EA dál vydělávají miliardy a ničí jednu zavedenou značku za druhou...

            ono si stačí trochu zjistit co jsou lidi za witcherem zač a kdo je show runner a hned je velký důvod k obavám, cast který už byl mimo jiné zveřejněn je z 50 % naprostý přešlap a bída, kdy se možná naplňovali nějaké normy, ale rozhodně se nenásledoval popis postav z knih... fail od samého začáku... murika to zničí, tak jak ničí jakékoliv jiné kultůry... slovanskou, japonskou, vždy z toho nakonec udělají odpad. Radši ať se drží svého.

            Dobře udělal Glukhovsky, že jim ty práva na Metro neprodal...

            • Derp_1337

              Co sem taháš EA a Disney? Ty dvě firmy s tímhle tématem nijak nesouvisí. 


              A ten tvůj pláč na nevhodně zvolený casting mi úplně připomíná pláč trekkies (fanoušci Star Trek), kteří plakali nad obsazením restartu Star Trek!!
              Fanboys doslova plakali a proklínali Paramount Pictures za neskutečně špatné obsazení, obzvlášť Zachary Quinto byl úplně mimo jako Spock (slovy fanboys: první fotky z natáčení a maskérny byly trapné atd. atd. , bude to epic fail, blah blah blah)

              A jak to dopadlo? Po shlednutí filmu (2009) většina odpůrců zmlkla a musela uznat, že se spletli, Zachary Quinto podal vynikající výkon a film dopadl celkem dobře.


              PS: A nechápej mě špatně, tímto nevynáším nějaké předčasné rozsudky, že seriálový Witcher musí být "super". Stejným způsobem by jsi neměl plakat, že to určitě bude špatné. Prostě si musíme počkat a uvidíme... kdo ví, třeba všichni budou velmi pozitivně překvapení.

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                z nějakýho důvodu smazali můj koment, takže znova.

                Trekkies ty star treky od JJ nesnáší a obecně Quinta nikdo moc neuznává, byla na to narážka i v TBBT. Samozřejmě ono může být i hůř, viz ten otřesný STD.

                Disney i star wars s tím souvisí prostě tak, že všichni nesnášeli TLJ a Solo a obecně je TLJ považovaný za nejhorší díl star wars, ale teď se zase hajpujou na novou episodu, jako kdyby neměli žádné předešlé zkušenosti.

                Noví ghost busters od začátku vypadaly na fail a booom žádné překvapení se nekonalo, fail to byl.

                Stačí mít čuch a zkušenosti, netflix už dávno není nějakou zárukou kvality a jak už to tak na západě bývá, mají jiné agendy, než dělat kvalitní produkty...

                • Derp_1337

                  Reakce na příspěvek:

                  Tak já netvrdil, že se Star Trek od JJ líbí každému. Zatím se ještě nikdy nenašel film, který by se líbil úplně každému, vždycky se najde někdo, kdo remcá. V případě restartu Star Treku remcali většinou jenom ti nejvíce zapálení fanoušci.

                  A pokud si dobře pamatuji, tak v TBBT to bylo právě že naopak a pochválili výkon Z.Quinta.


                  PS: Nemyslím si, že někdo smazal tvůj příspěvek, normálně je vidět. I když tam bude asi nějaká systémová chyba, protože jsem nedostal upozornění na odpověď v diskuzi.

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                co to blábolíš... trekkies obecně ty JJovi blbosti nesnáší a aj v hloupé TBBT byla narážka na to, že Quintův Spock není ten pravý Spock... pravda, to ještě lidi nevěděli že může být mnohem hůř s STD.

                A jak s stím souvisí star wars? Absolutně jednoduše. I přes špatné zkušenosti a fakt, že TLJ byl odpad, se zase meee těší na novou episodu.

                Witcher zatím vypadá naprosto strašně. Casting je přešlap vedle přešlapu. Lidi taky od začátku věděli, že noví Ghost Busters budou odpad a odpad to byl... stačí jen mít čich a trochu se vyznat

                • Bumtaratabumbumbum

                  Reakce na příspěvek:

                  Jenom poznámka k těm narážkám na TBBT. TheGGG má pravdu v tom, že v díle, kde si Sheldon objednal kartonový "plakát" Spocka, tak byl naštvaný, když mu přišel Quinto místo Nimoye s tím, že když člověk chce Spocka, tak se rovnou má předpokládat, že myslí Nimoye.

                  Derp má pravdu v tom, že v jiném díle, kde se Sheldon opět obával nějakých nastávajících změn, Leonard mu argumentoval tím, že se taky dopředu Sheldon bál výkonu Quinta v roli Spocka, ale nakonec se mu jeho výkon vlastně docela zamlouval. Toto Sheldon okomentuje tím, že Zachary Quinto je v podstatě jen jednorázová výjimka, která potvrzuje pravidlo.

      • Jack1947

        Ainters gonna aint😉

        • Gointers ain't gonna

          • Jack1947

            Gointers what?

  • jindra.veliky

    Netflix ma kvalitni serialy, fakt se tesim.

  • Netflix to natoci tak aby to predovsetkym oslovilo co najvacsi pocet ludi. To, ze sa pravdepodobne vytrati Slovanska atmosfera je dost mozne. Kolko ludi v slovanskych krajinach ma predplateny Netflix ? Kolko z nich vie dostatocne anglicky ? (ak sa teda nebudu unuvat ani s titulkami). 

    Zial, my sme neni cielovka, lebo sme ani neni skupina ludi z ktorych by mali najvacsie prijmi. Americania si kupili prava na Zaklinaca, mozu si snim robit co chcu. Tiez sa obavam ako to dopadne, ale my na taku fantasy produkciu nemame ani ludi ani techniku. Snad som sa nikoho nedotkol, ale treba pozerat na fakty.

    • dworkin

      Ono taky ne každá knížka se dá převést na koukatelný film/seriál. Čili napřed je nutno odpovědět na otázku, jestli jde o dobře zfilmovatelnou látku. Protože pokud nejde, tak výsledek bude buď něco hroznýho se slovanskou atmosférou, nebo něco hroznýho bez slovanské atmosféry, ale furt to bude hrozný. :)

  • neříkám že to bude špatný.. jen tak přemýšlím, jak moc je tahle doba nakloněná recyklátům - vždyť tady ty nekonečný srance poutají větší pozornost než nový věci. Lidi tu už dopředu řvou, že ten herec je takovej nebo jinej, že si někoho představovali taky jinak, dopředu maj namyšlenej každej detail a všichni by si to nejradši udělali po svým - tak proč se na to koukat? co to přinese do života, když známe každej prd z coho co tam bude, co novýho se dozvíme? Protože jestli nic tak je to fakt jen tupá zábava co vede od ničeho k ničemu, bažení se po "wow" momentu, po tom stimulu co nakopne stejně jako vás 3letý dítě, nemusíte znát nic k tomu abyste ho docenili. jako když Deny&John letí na drakovi. musel sem.

    • Derp_1337

      Dobrá životní filozofie! Nechápu, proč vůbec ráno vstáváš z postele a jdeš třeba do práce? Vždyť je to tam každý den ten samý opruz. A co třeba rodina? Furt ti samí lidé, žádní nováčci. Filmy, hudba? Pořád samé recykláty, kdy tu něco podobného už v minulosti bylo. A co zbytek tvého života? Pořád od ničeho k ničemu. Na tvém místě bych ráno ani nevstával z postele a prostě v ní ležel, dokud neumřeš. Máš opravdu dobrou životní filozofii.

      Musel jsem!

      • TheGGG

        přestaň tu netflick tak obhajovat, nikdo ti za to neplatí...

        • Bumtaratabumbumbum

          Vzhledem k tomu, že mu za to nikdo neplatí (jak jsi sám napsal), dá se předpokládat, že to dělá, protože tvorbu Netflixu má rád. Evidentně věří tomu, že to dopadne dobře (nebo alespoň tomu, že rozhodně existuje šance, že to dopadne dobře) a svůj názor tu projevuje. Nějak nerozumím tomu, proč by to tu někomu mělo vadit.

  • Ilusiveman

    GOOD. truny taky nejsou zlý, ale víc je víc!

    • Jack1947

      Já je viděl jen parkrát kousek na  Jedničce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit