Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tomasrippl

    Je pravda že wrc má kompletnější obsah(mimo veteránů), u dirtu se mi víc líbily jízdní vlastnosti.

  • Radkaa

    WRC 8 je dobrá hra, obsah ji rozhodně nechybí narozdíl od DiRT Rally 1.5.😈

    A jako bonus má absolutně skvělé rychlostní zkoušky a tratě a minimálně 2 s pořádnou délkou.

  • repcak.petr

    Dodat více obsahu???Tak to potom Dirt by měl přdat mnohem víc obsahu,vlastně jo placenej obsah bude:).WRC 8 má propracovanou kariéru Dirt má pokus,Wrc 8 má všechny země,které se jezdí  v šampionátu, Dirt jo s těma placenejma jich pár bude.Graficky naprosto srovnatelné obě hry ,efekty počasí jasně lepší ve WRC 8.Při nastavení realistického požkození stačí jeden větší náraz a je konec  což u Dirt rally 2 postrádám.Pocit z řízení je lepší ve WRC 8,fyzika o trochu zaostává za Dirtem,ale nijak markantně.Letošní ročník rozhodně překonává Dirt obsahem a zbytkem je důstojným soupeřem.

    • Ristoro

      No mi třeba vyhovuje výběr vozů v Dirt Rally 2.0. WRC má víceméně "jen" FIA WRC vozy a asi 5 historických. Dirt Rally sice postrádá oficiální WRC licenci, za to má všechny ty pravé rally legendy až z 60. let. Další věc - auta ve WRC 8 zní jak vysavače a přes to se nemůžu přenést. Dirt má úžasné zvuky aut, zvuk se odráží od mantinelů, je slyšet blow off z turba, praskání do výfuku má jiný zvuk u každého auta, dělá to strašně moc z celkového zážitku. Fyzika je taky pořád někde úplně jinde. Ale jo, WRCčko se postupně zlepšuje, kariéra je zábavná, fyzika je lepší a dynamické počasí je super věc. Ale stále preferuji Dirt Rally. Nejvíce ho sráží ten placený obsah bohužel.

      • Lukyz

        Jedinou nevýhodo DR2 mi přijde právě ten placený obsah, ale vzhledem k tomu, jak WRC8 zase dopadlo do toho stejně půjdu. Kariéra vypadá parádně, ale oproti DR2 mi přijdou divné zvuky, ale hlavně otřesná grafika a je mi divný, že to tady nikdo nezmínil 🤔

        • repcak.petr

          Grafika je naprosto srovnatelná s Dirtem,mám nahráno přes 40 hodin ve WRC 8 a skoro 200 hodin v Dirt rally 2

      • repcak.petr

        Prominˇ,ale zvuky jako vysavače???https://www.youtube.com/watch?v=o7FyTI6Uf3I.
        Jinak s výběrem aut souhlas ty historické chybí a je to škoda.
        Neříkám že je Dirt rally 2 špatná hra,ale jejich politika ždímání mě fakt naštvala.Sám mám delux edici a ta nebyla levná,ale druhá sezona za 29,99 eur?????
        Je to podraz od codemasters chtít takovou pálku za minimum obsahu,navíc většina je jen trochu předělaná z Dirt rally 1.

  • Jack1947

    Kdo čekal něco víc tak bude zklamán ostatně+ WRC bylo vždy ve stínu uspěšnějšího bratříčka... Colin/Dirt, nakonec to není tak hrozné co.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit