Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevím, jestli je to normální, ale je to normální. Jsem vděčný za tento portál alespoňz byl jedním z mála hodnocené hry subjektivně. Metacritc - každý viděl hodnocení 0,5!

    Zde jsem také viděl malé shrnutí a pohled na celou situaci a chování lidí. https://esporttalk.org/t/the-whole-internet-is-joking-about-the-warcraft-3-crowd-psychology-versus-vanity/571

    Myslím, že musíme myslet sami za sebe, jak snadné je pro nás soudit ostatní..

  • axell1990

    No mě nejvíc rozsekalo že abych hru vůbec spustil tak jsem musel přenastavit zvukový zařízení z quadrophobního na stereo jinak se hra ani nespustila a hlásilo to že nemůže najít zvukový zařízení. Fakt že první dva dny nešlo skoro nic spustit protože hra automaticky po načtení padala do porážky byl taky fajn(způsobovaly to přetížené servery) zejména u single player kampaně. A to ani nemluvím o tom že mi to tak po dvou hodinách uvaří grafiku díky podělané optimalizaci ... no prostě skvělá práce od blizzardu.

    • twicer

      Že ty si posbíral po netu všechny štěky na tohle téma a pak si ztoho vytvořil příběh o vlastní zkušenosti s touto hrou viď ? :P  Aspoň sis mohl dát tu práci a dočíst to do konce aby si zjistil že ta okamžitá porážka po načtení hry je problémem když hraješ v původní grafice. ;)

      • axell1990

        nedalo mi to a rychle jsem pogooglil a k problému s auto lose dochází v obou verzích(překvapivě vzhledem k tomu že obě verze běží na stejném enginu jen s jinou grafikou) a jde si to velmi snadno ověřit takže pokud chtete lhát a obviňovat ostatní ze lži tak si  zkuste příště vybrat alespoň něco co nejde během minuty ověřit.

      • axell1990

        hmm tak to asi těžko v day one jsem každou misi kampaně spouštěl 3x než jsem se dostal do hry a řešily jsme to v chatu kde někteří tvrdili že kampaň nespustí vůbec a starý warcraft ani ofiko nemam. A z netu jsem nic nezbíral(pravda našel jsem tam řešení proč se mi hra odmítá spustit kvůli zvukovýmu zařízení na to bych fakt sám asi nepřišel jak to obejít) dokonce bych mohl pokračovat třeba s nefunčními savy (tady mám podezření že jde o savy vytvořené automaticky u check pointů)., zvukový bug kdy některé jednotky řvou při umírání několikrát...

        ale mysli si co chceš zjevně někteří zaslepení fanatici budou activision holt obhajovat i kdyby jim místo slíbeného produktu poslali h*vno v krabici (ano activision s blizzardem před mergem společností tohle už opravdu nemá nic společného)

        • Pokud se dá mluvit o chování fanatiků, tak je to spíše druhá strana, než lidi kteří něco obhajují. Nepopírám, že se ti stalo co se ti stalo, protože technický stav hry není zrovna řekněme v nejlepší formě (Já teda od prvního dne neměl větší problém, ale tím nepopírám jejich existenci). Na druhou stranu tu lidi píšou bludy a sepisují tu "své" pohoršení ze hry kterou ani prokazatelně nehráli, jen mají potřebu se přidat k plivání na Blizzard. Jde to vidět z jejich reakcí potom co jim podle tebe FANATICI oponují a jejich reakce je jenom "ACTIVISION IS BAD", protože nemají žádné své argumenty přímo k věci. 

          Takže neberu ti nic co jsi napsal, ale ten poslední odstavec si příště odpusť prosím. Protože to že se někdo slepě nemá potřebu přidávat k davu neznamená že je fanatik a že sežere všechno co dostane. Jen prostě třeba nemám potřebu se tu chytat za ručičky a zpívat písničku, kterou všichni momentálně chtějí slyšet.  :)

          • axell1990

            Neodpustím, dokonce si za ním stojím, blizzard býval vzorem pro všechny herní společnosti vydával skvělé hry vymazlené a to i za cenu odkladů a nižších zisků pod hesly "its done when its done" a "players first". Dnešní blizzard je přesný opak vymlátit ze všeho co nejvíc peněz a to za jakoukoliv cenu. Hra za hrou je to horší a horší mlčem jsem když vyšlo diablo s aukcí za reálné peníze, mlčel jsem když začali prodávat lootboxy, dokonce jsem mlčel ikdyž začali prodávat lootboxy v overwatchi, který už všichni co ho hrají zaplatily za plnout cenu, dokonce jsem se blizzardu zastával že jde jen o "kosmetické věci", proč? protože ve výsledku jsem pořád dostával kvalitní a zábavné hry které fungovaly(ano někdy ne hned viz diablo 3). Ale tohle o už je fakt za hranicí únostnosti.


            Kdokoliv kdo o téhle firmě něco ví tak musí vidět že jde do sra*ek od merge s Activision kdy začali utíkat už i zakladatelé společnosti. A jak jinak pojmenovat někoho kdo je slepý k naprosto zjevné realitě? fanatik je naprosto namístě.

    • Duchino

      Proč by hra padala u kampaně kvůli serverům, když nepotřebuje připojení ke spuštění?

      • axell1990

        přiznávám že jde o mou logickou úvahu odvozenou od toho kdy k problému docházelo, ale pokud hru nespustíte v offline modu tak podobně jako diablo 3 jede always online ikdyž hrajete single player.

  • Houdini

    Warcraft 3: Refunded

    • Derp_1337

      True story

  • Duchino

    Asi děláte v redakci něco špatně nebo si nechte poskládat PC od někoho, kdo tomu rozumí... ta hra jede plynule na Intelu, AMD, dedikované i integrované grafice a to na vysoké nastavení. 

    • twicer

      Zahraj si to aspoň do fáze kdy máte první armády a jdete se někde pobít.. pak mluv něco o chybě v redakci :)

      • Duchino

        No právě, na ntb ani velkým PC nemám problém. Jedině se mi pár vteřin načítá loadingová obrazovka, ale s tím můžu žít, i kdyby to neopravili. 


    • Jevo83

      Mne poskladal pocitac Dell Alienware pred 2 rokmi, a lagguje mi uz hlavne menu, ale mas pravdu v Dell tomu asi nerozumeju a mal by si ich to naucit 😎

      • Duchino

        O Dellu jsem nenapsal ani slovo, ale jo, máš pravdu - s Alienware jsi hodil éčka do kanálu...

        • Jevo83

          No neviem preco si to myslis...potreboval som notebook ako plnu nahradu herneho desktopu s 17" monitorom, ktory aj nejak vypada a som s nim velmi spokojny. Plus vyborna skusenost s on site servisom do 24h a vymenou celeho motherboardu. Ma uz dva a pol roka a ako novy😀 

          • Duchino

            To je fuk, já bych buď pořídil buď levnější OEM (třeba Acer HELIOS), protože ntb stejně desktop nenahradí a nebo bych si za ty těžký prachy už pořídil něco šitýho na míru jako třeba Eurocom s plnohodnotným CPU, upgradovatelnou grafikou a odnímatelnou baterií. Držel bych se ale toho Warcrafta 🙂

      • Hlavní menu laguje všem protože to je prý uděláno jako špatně optimalizovaná webová aplikace. Což je průs*r to jo, ale přímo ve hře je vše v pořádku a hraju v pohodě na notebooku s 1050, 8gb ram a procák už si ani nepamatuju z hlavy. :) Za mě 5z10 zatím adekvátní, já bych přihodil ještě bod protože ve hře nemám problém s plynulostí, ale je dobré vidět, že i na Games nejsou paka a nedávají tomu 0 jen aby dostali pochvalu od místních.

        Můj zatím největší problém jsou lidské uši na nagách. :D  Jestli na to dohlížel někdo, kdo má o tom příběhu trochu přehled, tak musel být zrovna na drogách....  

        • Jevo83

          Ked firma s takym obratom ako Activision Blizzard nedokaze urobit hlavne menu, tak neco je hoooooodne spatne😱 Ano hra isla potom mimo menu uz plynulo aj mne, ale psychicky som sa nedokazal preniest cez to menu a UI cez pol obrazovky tak som to refundol... keby to stalo 9,99 tak ok, zmenili textury...ale z principu som im 30 eur nemohol nechat, aj ked tusim, ze asi ich to financne az tak nezasiahne😂

          • Zaho

            "psychicky som sa nedokazal preniest" 

            Blizz to má těžký...

            • Jevo83

              Blizz to ma hlavne tazko na haku... za 25 rokov hrania sa mi este nestalo, aby mi trhalo hlavne menu... vlastne stalo raz - ked som spustil PoP -  Sands of time na pc bez 3d akceleratora. 

              Skor mi to pripomina hlasku z jedneho parodickeho youtube videa, kde sa pyta sef vyvoja AC Unity svojho teamu - Ako dlho uz na tom pracujete chalani?... Rok a pol... Ok, tak zajtra je release.



              • Duchino

                Reakce na příspěvek:

                Ty jsi nehrál prvních pár měsíců Kingdom Come? 🤣

                • Jevo83

                  Reakce na příspěvek:

                  Nie, kingdom come som dohral pred 2 mesiacmi a tam mi padala hra len mimo hlavneho menu😀

                • KrPa

                  Reakce na příspěvek:

                  srovnavat prvotinu noveho studia VS remaster jiz odladene hry?? zvlastni smysl pro humor ty mas

                  • Duchino

                    Reakce na příspěvek:

                    1. Bavíme se o úvodním menu hry, to by mohlo zvládnout i nové studio, nemyslíš? Mrkni na prvního Zaklínače - podle mého je to krásně umělecky i funkčně vyvedené menu nového studia. 

                    2. Parta Vávra, Bocan etc. mají možná nové jméno, ale začátečníci to nejsou ani v nejmenším. 

                    • Reakce na příspěvek:

                      Čekat objektivitu u tématu, který se nějak týká něčeho s Blizzardem je momentálně docela odvážný postoj. Však lidi si v komentářích ztěžovali na to, že tam nejsou věci, které tam jsou a když jsem dotyčnému oponoval, tak z něj vylezlo, že nedohrál ani tutoriál. 


  • kostejnesmrtelny

    Dobrá recka. Taková... s gustem 🙂

    P.S: kdyby někoho zajímalo, jak dopadla ta moje žádost o refund, tak prej mi těch pár euro z roku cca 2008 nevrátí, protože jsem prej koupil Warcraft 3 "very long time ago" 😀. Život zlej.

    • No kdybys to byval upiratil hral bys to vpohode doted... :D jako vazne dnes chce nekdo rict neco proti piratskym kopiim??? Dit to to je naprosto dokonala ukazka jake je ZLO byt zavysli na vyrobci hry  kterou si koupim ze dne na den je hra NEFUNKCNI klidne i po 20ti letech a to jen proto ze se stahne patch....

      • kostejnesmrtelny

        Nakonec to ani pirátit potřeba nebylo 😈


        Z Blizzardího webu (klasicky přes account overview) se mi zcela korektně a legálně podařilo stáhnout testovací PTR (Public Test Realm?) verzi, která ten reforged sajrajt neobsahuje a zahrnuje i onen kritickej patch 1.29 s podporou širokoúhlýho rozlišení.


        Instalace proběhla v pořádku (formou stažení) a k dispozici je kompletní kampaň včetně Frozen Throne. Udělal jsem si briskně zálohu a doufám, že po případným reinstallu OS to bude znovu fungovat - Warcraft 3 instalovanej z CD stačilo zkopírovat; instalace nebyla potřebná.


        Jestli je to tam ještě, nebo už se toho Activision domáklo a zakročilo, netuším. Nějakej návod pro případný zájemce je tady.

  • TIRsk

    Este ze mi  bez problemov Blizzard vratil 40 eur, ktore som dal za tento paskvil.


  • Veskoslav

    A těch 5/10 je za co? Za to, že se to jmenuje Warcraft III?

    • 0011

      Původní jádro hry tam je, a W3 je natolik vlivná strategie, že si zasloužila ve své době 10 i na tomhle webu, port si zaslouží 0, (10+0)/2=5 já s tou známkou docela souhlasím.

  • Vogon

    5/10 to dostalo, jenom protože na tom pracoval Hideo Kodžima.

    https://www.youtube.com/watch?v=4x8KRXr0Ilc

    • Derp_1337

      WTF?? Tak to je snad nejhorší bojová cutscéna, co jsem kdy viděl. Je to na úrovni laciných intro videí pro hry na mobil. Je to tak špatné, že jsem se dokonce u toho zasmál!!! 😂


      Nejenže ty animace jsou odfláknuté, ale i průběh celé bitvy nedává žádný smysl. Třeba jak se Illidan promění na démona, aby pak jenom vyskočil na čepel...

  • KrPa

    no a na IGN plasi recenzi na W3 misto W3:R 😀 , jsou to trapaci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit