Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Plně souhlasím s mikekillerem...Mě přijde hra mnohem pomalejší než ve 13, možná i nejpomaleji plyne ze všech ročníků Fify (to se mi líbí, kvůli kombinaci ve středu hřiště atd.),střely mi přijdou těžší, míč neletí už tak přímo, ale obloukem a chytají i falše (to se mi také víc líbí,přijde mi to víc reálné). Přišlo mi, že při stejném nastavení síly střely(oproti fifě 13) se míč jen tak šoural. Můj názor - hra je reálnější než ve 13, líbí se mi.
    PS:Jen nevím jestli ta rychlost nebude na škodu při online hraní. Při té rychlosti běhání hráčů půjde asi docela dobře takticky zdržovat hru když budete ve vedení...A může to být nuda.
    Další moje dojmy: Je těžší míč zpracovat-vzhledem k té změně trajektorie letu míče, se mi zdá, že letí pomaleji a to nejen při střelbě, ale i při centrech - vhazování mi přijde svižnější, rychlejší. Taky jakoby do fify implatovali pohyb + setrvačnost z nhl (při bruslení), jakoby nešlo zastavit na pětníku. Nejvíc je to vidět při dobíhání míče u postranní čáry. Míč který bych ve 13 zastavil tak tady se při zastavení, setrvačností ze sprintu dostanu často do zámezí ikdyž použiji tlačítko pro regulaci rychlosti. Každopádně jsem zvědavý na nový engine v PS4.
  • Na PC rozhodně NE! Hra je stejná ve všem jako minulý rok, graficky, stupidní AI, směšně kolize, klasické odrazy míče k soupeři od všeho - rozhodčí, tyč, spoluhráč. Jediná nová věc, které jsem si na PC všiml bylo to, že když byl komentátor nucen přerušit zajímavost o týmu, kterou právě říkal, po akci se k ní vrátil.

    Jinak asi nejtrapnější je ponechání stejných ksichtů, Blasczykowski fakt nemá dlouhé vlasy už nějakou tu dobu.
  • Hráči si lépe nabíhají, nedokážou zastavit ze sprintu na jednom metru a nemají zrychlení jako formule 1. Jsou schopný vystřelit z lecjaký pozice, ale je to vykoupený kvalitou střely. Míč se konečně chová jako míč a do toho je konečně udělaný lepší menu a lepší AI soupeře. Tenhle ročník zatím vypadá velmi slibně. Podle mě to je podobnej skok jako z 11. na 12.
    • Snad jen jediná skrvnka je to, že lehce pozměnili ovládání. Sice je to jenom otázka zvyku, než to do ruky opět vleze, ale mohli si to odpustit...
      • No hraju to na ovladači z Xboxu a ovládání je na chlup stejný. Dokonce i parádičky a oslavy při gólech se dělají stejně.
        • už se nemusí při tricích mačkat LT a při pohybu pravé páčky nedojde k rychlému výběhu hráče... Taky jsem si všiml, že při zmáčknutí LT + RT nedojde k tomu typickému pohybu čelem k bráně, což jsem dost využíval. Ale jak řikám, je to jenom otázka zvyku...
  • PC FIFA nikdy vice ...
  • Mě se hra zatím líbí. Lepší AI je hodně znát, hráči mi líp nabíhají za obranu, na centry a konečně jsou schopný uhnout před střelou. U Fify 13 se mi často stávalo, že sem trefil svého hráče, teď když hráč střelu vidí aspoň se skrčí. O něco lepší fyzika míče, sice to sou všechno detaily, ale hra se zase hraje o něco jinak.
    Celkově se mi hra líbí, až na ten koberec po kterém hráči běhají.
    • Jinak seznam lig samo EA ještě asi nevidalo, ale na internetu je tohle
      http://fifanow.com/site/fifa-14/all-official-fifa-14-leagues/ pár nových lig z jižní ameriky, ale hlavně se ve hře zas objeví Turecká a nově i Ukrajinská liga, ale berte to s rezervou :) Už jen tak čeká liga by tam chyběla.
  • MikeiXX
    Fascinuje mě, že EA není schopné udělat předdefinovanou základní sestavu týmů takovou, jaká skutečně odpovídá realitě. S tím souvísí zároveň soupisky, které jsou tristní. Hráči, kteří přestoupili/odešli v červenci zde ještě nejsou; Negredo v City…Soldado ve Spurs nebo naopak zde zůstavší Dempsey, který hraje za Seattle…apod. (mluvím konkrétně jen o tomto demu)
    • Mart9
      Aktuální sestavy je to poslední, o co v demu jde.
      • MikeiXX
        :) Za to otřesný trávník, který byl v 90% FIFA fotbalech, je pádný argument.
        Mně ty sestavy, týmova strategie a šílené nepřesnosti, které tam produkují, vadí.
        • Mart9
          Nechápeš, co se ti snažím říct. To, že v plné verzi budou aktuální sestavy je tutovka, kdežto trávník vypadají jako ve FIFĚ 08 je grafický problém. Bohatě by přitom stačil ten ze 13.
          • MikeiXX
            Naopak, rozumím Ti moc dobře. Nepamatuji si ročník, kdy po vydání plné verze byly sestavy v rámci přestupů, základních sestav a herních strategií v pořádku. Mně, jakožto velkému fotbalovému fanouškovi, to vadí.
            No a ještě k těm trávníkům. Mně se trávník nelíbíl nikdy a to v žádném virtuálním fotbale. Vždy mi přišel extrémně umělý a takový "vyblitý." A vůbec nezáleželo na počasí.
            • Mart9
              Tak to si asi velký fajnšmekr :) Sestavy jsem nikdy neřešil, protože stejně stačí 3 sezony v manager modu, což je při nadšení z nového ročníku otázka několika týdnů, a je to proházený a postupně se tam začínají objevovat noví, vymyšlení hráči. Trávník byl v loňském ročníku naprosto dostačující, proto mě zaskočilo, že v tomto demu zase vypadá tak špatně.
  • Mart9
    V PC verzi je naprosto otřesný trávník.
    • Věříš, že jako zapálený hráč Fify už nějakých těch pár let, jsem si toho, jak ten trávník vypadá, ani nevšiml? Teda kromě, toho, že je zelenej...
      • Mart9
        Ale vždyť loni byl ten trávník parádní, proto mě to hned praštilo do očí ještě před úplně prvním výkopem v demu.
    • gert
      čekal jsem, kdy někdo vypustí podobnou hovadinu... *15*
    • Když se také změn dočkají jen Nextgen konzole tak nemůžeme čekat zázraky.
  • Děs a běs, od grafiky, pohyby hráčů až po fyziku míče.
  • PC: hra nemá Ignite engine, ale su tam nejaké nové zmeny v engine, hra je o dost pomalejšie taktickejšia, hráči viacej nabiehaju, zakončiť je tažšie, AI znova takisto hlupa, nestriela z dialky snazi sa "prituknut" loptu do branky, ale zas rozohrava rohy aj na kratko vselijakymi signalmi :) ...

    PACE nie je uz hlavnym atributom hry, do hry prichadza aj STRENGHT a to dost ... akurat pridali nove oslavy, UI, zopar animaci pri meneni taziska, nove tvare a to je vsetko, PRE PC NIC , NEOPLATI KUPOVAT !!!!

    P.S.: hra sa viacej podoba PESku ako nikdy predtym, pre mna pozitivum, je to take umele, plechove, ale je to viacej simulacia ako minule ročníky kde bolo HURR DURR hore dole stale dokola, ziadna hra v strede ihriska .... davam plus za to, za to ze tam neni ignite ho ztrhávam ...
  • to myslí jako vážně ?? dyť je to jenom fifa 13 s novými statistikami a dresy.. jediná pochvala za soundtrack.. the royal concept, vampire weekend, smallpools, empire of the sun.. přesně podle mého gusta :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit