Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eari359

    Pokud vím, tak američani platí navíc daň (závislou na státě ve kterém se nacházejí), kterou my už v ceně máme započítanou, takže cenový rozdíl je minimální, někde to můžou mít i dražší v Americe.

  • Jestli se opravdu bude jednat jen o standartni edice (az na tech par vyjimek), tak je to dost velky zklamani.  Vsak se po E3 se mluvilo o tom, ze by tam prave mely být komplet edice, coz by taky davalo smysl, vzhledem k tomu, ze je to nejdrazsi game pass s nejmensi nabidkou her...

  • SalemCZ

    Tak je zajímaví že Farcry 4 je v gold a Farcry 5 je ve standardní  

  • Diky za povsimnuti, sluzba me zaujala predevsim stylem "all in" a zejmena u tech novych her me ty nejdrazsi edice zajimaji nejvic. Zrovna Ubisofti hry by mi nevadilo nevlastnit, protoze v nich clovek nagrinduje tak moc, ze uz se k nim v budoucnu nema ani chut vracet. Ale za par tydnu zhodnotime, jestli Ubisoft naplni puvodni sliby :) 

  • Máte tam minimálně jednu chybu, South Park: The Fractured But Whole součástí je.

    Jinak co se týká těch her nedostupných v EU/US verzi, tak se jedná vesměs o starý kedr, který by dnes skoro nikdo stejně nehrál.

  • triptich

    dolár k euru v pomere 1:1 ma neprekvapuje, ale rozdielnosť ponúkaného obsahu je zlý krok. aspoň by to mohli nejak vysvetliť (napr. je to legislatívou platnou v niektorých krajinách EÚ). každopádne ubi nezačína najlepšie.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit