Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hidden

    Mno, zatim raid jen potvrdil, ze autori (nebo nejaka hlava pomazana s rozhodujicim slovem) asi fakt moc netusi, co dela Ghost Recon prave Ghost Reconem.

    • Coffin.Corner

      Taky jsem čekal, po tom sypání si popele na hlavu, razantnější změny. To co zatím tvůrci dělají, je jen oprava bugů a pokračování strategie nastolené ještě před vydáním. 

      • TheGGG

        tvůrci řekli docela jasně co udělají a co ne. Snad nikdo nečeká, že se z toho stane najednou pomalá taktická střílečka ze staré školy... nebo snad že kompletně opustí všechny online, coop, MP, social prvky... to by asi znamenalo od základu přestavět celou hru.

        Já plánuji koupi jakmile to opatchují, přidají ai parťáky a odladí pár dalších věcí, které oznámili že mají v plánu

        • Coffin.Corner

          Stačil by nějaký náznak návratu k prvkům ve Wildlands. Ano, taky čekám na virtuální parťáky :) A naprosto souhlasím s Hiddenem. Všechny ty sociální a další prvky mě nevadí, ale nechci mít pocit, že hraju jen další Division přestěhovaný z města do přírody.

        • Hidden

          To asi nikdo neceka a pro mne ty online, coop, MP, social, atd. prvky nejsou podstatne a vlastne mi nijak ani neprekazi. Ale ze do raidu daji uplne klasickeho bullet-sponge bosse do hole areny, kde kolem nej behas jak sasek abys mu mohl strilet do weak pointu a zaroven hned neumrel na jeho utoky, takhle si fakt Ghost Recon nepredstavuju. To uz neni GR, ale spise vysmech tomu co ta znacka kdysi predstavovala. A to jinak obecne k Breakpoint nejsem tolik kriticky jako vetsina recenzi a nejsem ani proti nejake evoluci znacky. Ale co je moc, to je prilis...

          • TheSuffering

            Tak přiznejme si, že už kombinace Ghost Recon a raid je totální nesmysl.

            • Hidden

              V tom klasickem pojetu herniho raidu bezesporu ano. Ale porad mohli udelat raid ve vojenskem pojeti tohoto slova a pojmout to treba jako komplexni narocnou misi, ktera bude zapadat do stylu GR - bohuzel se tak nestalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit