Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele vy Hateři. Tento článek je určen právě lidem, kteří maj zaklínače rádi. A vaše stupidní nadávání na hru, kterou jste ani pořádně nehráli, je tak naprosto irelevantní. Když nenávidíte Vědmáka, tak mi přijde normální, že ten článek budete ignorovat. Ale vy radši urazíte autora, hru a všechny ostatní, kteří nesdílejí stejný názor. Asi máte hodně času nebo nějaký mindráček. Kolik vám je děti? :-D :-D :-D
  • Nejlepší příběhová hra, co jsem kdy hrál. Tato hra mě doslova ohromila.
  • misho8723
    Ja neviem čo sa tu rieši.. v CD Projekte sa chceli rozlúčiť s Geraltom nadobro, a využili na to toto posledné DLCčko.. úplný koniec tohto DLCčka nie je ani tak naša - hráčov - rozlúčka s Geraltom, ale hlavne rozlúčka celého štúdia s postavou, s ktorom strávili cez 10 rokov..

    Ja to beriem ten koniec tak ako beriem poviedku Sapkowského Niečo končí, Niečo začína.. ja môj hlavný koniec hernej trilógie mám na konci hlavnej hry, Srdce z kameňa je v podstate je len bočná poviedka a Krv a víno (teraz myslím len koniec) je proste len také "a žili spolu šťastne až na veky" od CD Projektu ku Geraltovi a ich púte s ním.. neviem prečo ľudia berú toto DLCčko tak vážne, keď samotné DLCčko sa tiež neberie z veľkej časti vážne..

    V datadisku sa CD Projekt vrátil v mnohých momentoch až na začiatok ich vzťahu so Zaklínačom - veľa monštrier sa vrátilo zo Zaklínača 1, nové brnenie, ktoré je zo Z1, Pani jazera sa taktiež vrátila, narážka na sex karty zo Z1, narážky na udalosti zo Z1 v dialógoch, atď.) a ku tomu im Toussaint umožnilo priniesť ešte viac humoru ako mohli v predchádzajúcich možnostiach a oni to fantasticky využili..

    Samozrejme príbeh v Srdce z kameňa je lepší ako v Krv a víno, ale Srdce z kameňa sa môže rovno postaviť k najlepšie napísaným hrám všetkých čias, ako napríklad Planetscape Torment a nie vždy sa podarí vyrovnať tomu najlepšiemu, čo sa vám v minulosti podarilo (ani nástupca Planetscape vydavý tento rok, napísaný v podstate tým istým kolektívom nedopadol práve najlepšie).. ale na pomery videohier, príbeh v tomto DLCčku je stále na vysokej kvalite, napriek svojim chybám..

    Že je koniec DLCčka príliš "sladký" pre niekoho? To je problém niekoho, kto berie niečo vážne, čo sa v prvom rade nemá ani brať vážne.. ak niekto nechápe tónu, aké malo celé DLCčko Krv a víno, tak pardon, ale ten človek totálne minul pointu celého datadisku..samozrejme, ten človek má právo nemať rád či už koniec, celé DLCčko alebo vôbec Zaklínača 3 (alebo ktorýkoľvek diel série) ale to je to isté ako nadávať na Sapkowského, prečo napísal Niečo končí, niečo začína
    • "prečo napísal Niečo končí, niečo začína"

      Aní náhodou, aní náhodu.

      Co to je za trapnou fabulaci ty onanisto. Něco končí, něco začíná NENÍ Kánon, Tohle DLC JE Kánon pro trilogii.

      Srovnání tu kulhá na všechny nohy. Zbytek komentovat snad ani nechci.
  • Clanek skvar jako prase, ale za tu diskuzi to stojí. Zaklínač děti tady vytahují své pěstičky. Super *15*
    • Příspěvěk typický pro W3 hatera. Co dál??? Rád vás poznám osobně a chci vidět jak mi do očí řeknete něco o W3 dětech. Já vidim teda spíš jako dítě vás. A to předevšim za tu urážku autora článku. Kritika je totiž možná i bez urážek, ale na to budete asi muset ještě trochu dospět ;-)
  • jenom cituji člověka(facepalm) dole:

    "Architektura? Ty ses imuni na umeni, nebo ses jenom zaslepenej debilitou? Slameny chajdy a krasny dreveny baraky, na to ses asi jeste mladej, nebo blbej"

    Takže dřevěné chajdy jsou od nynějška umění, kdo v tom umění nevidí, je zaslepený debilitou.

    Tohle je důkaz o tom, že Zaklínač fanatici, jsou nejhorší chamraď na netu.
  • Vidím, že nejlepší hra historie stále leží v žaludku místním anime panicům *15*
    • Tímhle děláš opravdu psí službu celé komunitě Zaklínačů. Nevím, jestli si to uvědomuješ, že možná i proto tady je taky ta kritika tak velká...Ano, kvůli idiotům jako jsi ty.
      • Nexistuje toxickejsia komunita ako su DS rasisti. Ti hatuju vsetko okrem Souls hier, ktore su modla ich falosneho pocitu nadradenosti kvoli nastavenej obtiaznosti a minimalnej naracii.
        Oproti tomu su fanusikovia zaklinaca len slaby odvar.
        • To neni komunita, ale jeden dva zdejsí ds fanatici pod multinickama v cele s Femtikem. :D
          • Hele femtulik uz dorazil z kanalu i se svym delem. To fakt vypada, ze del bude asi nekdo, kdo si ho tady vodi jak psa a lezi mu v zaludku. V tom pripade sem pocten, ze si me tak oznacil a zaroven se sam usvedcil, protoze nikdo jinej nez femto s delem neotravuje. Good job, trole.. ;]
            • mám pocit, že ti jebe a vidíš všude kolem sebe to, co děláš sám dele...
            • Hahahaha.... to je prave tvuj omyl, coz u blazna neni prekvapivy, vetsinou si neuvedomuje realitu kolem sebe. Vsichni tady vi, kdo je femticek a jak se tady znemoznuje. Furt ty samy kecy dokola o nejakym radoby umeni, presahu, fantasy klise, multinicky, doklikavani lajku, odkazy na nejaky blogy ds fanboyu, metacritic cisla, neustaly hate zaklinace, cd projekt a omylani her od from software. Naprostej mentalni zasek. Kolovratek. Predvidatelnej, jako kdyz pejskovi hodis kabanos...
            • flash789
              A kterej z tech dvou ze si to holi tu prddel? *1*
            • spíš s Femtem neotravuje nikdo jiný než Del
          • Dele tvl, ty jsi nenápadný *2*
        • myslím, že tady tahle diskuze je důkaz, že největší fanatici jsou Zaklínač děti. Argumenty nula, zmůžou jenom na vyřvávaní o nejlepší hře světa, anime panicích apod sračkách. Nejubožejší komunita ever.
          • Vobec nie, fanusikovia zaklinaca akurat obhajuju, ze je to dobra hra. Pre DS fanatikov su vsetky hry zle, len Souls su dokonale. Maximalne zoberu na milost dalsiu japonsku produkciu. Ich "argumenty" proti zaklinacovi vytrvale prehliadaju u svojej modly...alebo snad souls hry ukazuju vynikajucu AI nepriatelov, svet je neskutocne dynamicky a plny zivota a nenaskriptovanych cinnosti a samozrejme neuveritelne reaguje na hracovu cinnost?
            • Ano. Muzes ovlivnit zivot npc rozhodnutim jestli ho zabijes nebo obejdes. Genialni. :D
            • tak skriptů je tam tedy xkrát méně než ve Witcherovi, minimálně můžeš ovlivnit život každého NPC, to se nedá o Zaklínačí říct ani náhodou.
            • Dark Souls tu řeší Zaklínač fanatici, protože se nemůžou vyrovnat s tím, že průměrný Zaklínač fanboy skonči na prvním bossovi v jakékoliv Souls hře.
      • Ristoro
        Pokud se něčí názor zakládá na názoru ostatních, to je nemám rád Zaklínače, protože ho všichni vychvalují, neměl by hry hodnotit. Hru by si měl člověk zahrát a nehledě na názory ostatních hru zhodnotit. Prostě mi přijde, že 70% komunity na Games.cz ani nemá rádo hry, nezavděčíš se tady absolutně ničím.
        • Mam stejný pocit, kdykoliv otevřu diskuzi na Games. Tak mi připadá, že sem chodí převážně lidi, co nenávidí hry. Úspěšné, neúspěšné, dobré či spatné, nové nebo staré, aaa i pixelartové... je to úplně jedno, tady se najde hejt pro každou...
  • Kdoví jestli se to vubec dá brát jako rpg. Nemužete volit roli, vzhled charakteru ani zpusob boje ani co budete delat. Proste jen jste zaklínač a chodíte od vesnice k vesnici a lide vam reknou zabij potvoru, tak ji zabijete mečem ez. To rychle omrzí.
    • RPG mechaniky jsou tam dost omezené, ale rozmanitost a hloubka voleb v questech je na úplně jiné úrovni, než konkurence od Bethesdy a Bioware. V TES dostaneš za úkol zabít draka a tím to končí. Zaklínač by tě nechal s tím drakem pokecat o jeho životním příběhu, odhalil skryté zločiny zdánlivě mírumilovných vesničanů a nakonec bys přemýšlel, jestli celou osadu nenechat potvoře napospas. Je to příběhový role-playing místo mechanického, který je založený na vcítění se do postavy a neustálém rozhodování, a připadá mi zajímavější, než milion statistik, které nakonec mění jen to, jestli po příšerách střílíš šípy, nebo kouzelné blesky. Je to na opačném konci spektra, než třeba Diablo, ale pořád je to RPG. Takhle příběhově reaktivní svět tady nebyl snad od prvního Deus Exu.
      • Ten svět je naopak minimálně reaktivní. Vůbec na tebe nereaguje. Nereaguje svět a vůbec nereagují na vývoj světa NPC. Např. Marigold vůbec nebere potaz ani vývoj hlavní linie, to je průser, jelikož je to příběhové RPG, jak sám říkáš. Takže s tebou neprohodí ani dialog navíc, i když se vývoj světa rapidně posunul a ten vývoj světa se samozřejmě týká i toho NPC(Marigold). Ten svět je zamrzlý ve svých pozicích, což je rozdíl oproti Skyrimu, kde NPC se pohybují, takže můžeš narazit na náhodné situace. Tady máš obrovský svět, snad ještě větší než ve Skyrimu, ale je to vlastně jen iluze světa, vše se děje dle skriptů, takže NPC se pohybuje jen na základě skriptu v questu. Myslím si, že je to obrovská škoda, že se tedy pustili do otevřeného světa, když je tu zbytečný. Daleko lepší by byla volba menších lokací, kde by si vyhráli s level desingem světa, takže bys nemusel chodit po stejných vesničkách jako osel.
        • takový stěr fanboyů. +
      • zahrej si Fallout NV a uvidíš teprve jak vypadají promakané questy a reaktivní svět. Oproti tomu je Zaklínač mateřská školka. Fakt nevím co na questech v zaklínači vidíte. Jo pár jich bylo zajímavých, ale většina byl generický brak navíc ještě zprzněný hledáním červených fleků.
        • Prosím tě, Drizzte, už jsem zapomněl, kolik asi procent bys dal Zaklínači 3? Už jsi to dlouho nepsal...
  • Zaklínač 3 mi znásilnil manželku a přejel psa.
    • flash789
      jeste ze ne naopak..
  • Pro mě je Zaklínač III největší zklamání...
    • možná
  • Witcher 3 je hra, která si jistě zaslouží těch zde v diskuzi zmíněných 85% jako optimum (fandové, ať si dají klidn2 95-100% proč ne)......a hejtři, pokud mají alespoň trochu zdravý úsudek dají klidně a rádi 75%-80%.

    Subjektivně si myslím, že Witcher 3 sklízí v diskuzích kritiku hlavně kvůli samotným fandům, kteří až příliš často a příliš nahlas volají něco ve smyslu "game of century"......ale tohle je chlapi blbá reklama.

    Někdo miluje 50kg vyumělkovaný blondýnky, někdo plnoštíhlý brunety.....ale když budete donekonečna týpkovi, kterej miluje blondýny cpát do postele tlustou brunetu....dá vám pěstí a tu brunetu z ložnice vyhodí. Pokud je pro Vás hra špičková, je to jedině dobře - máte o zábavu postaráno......ale prát se donekonečna za "svojí pravdu" - pak sklouznete do stejné škatulky, jako ti hejtři, kteří Witcheru vyčítají snad i závěrečné titulky
    • Bojování za vlastní pravdu jim nikdo neubírá, tady jde spíš o způsob, jakým svojí pravdu člověk prezentuje. Takže můžu mít s někým duchaplnou diskuzi, proč Witchera (či cokoliv jiného) považuje za nejlepší hru ze všech, ale když řeknu, že mě nejvíce baví A, přičemž dalších 20 bláznů na svobodě mi začne vnucovat, že jejich C je mnohem lepší než moje A, pak máme problém. A nevím, proč to píšu vám, vždyť s vámi souhlasím. Teď přestanu psát. Tak teď.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit