Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikdo vám nebrání v tom hrát sólo. Stejně jako wowko můžete hrát sólo, ale nedostaneš se k 80% obsahu hry (tady bych řekl, že to bude spíš 90:10 ve prospěch SP). Je to jen na vás. 

    Naopak mně se líbí tyhle public eventy a to ARPG hrávám většinou taky sólo, nebo s někým koho znám. S náhodnýma lidma nehraju vůbec, na to jsem přestal mít nervy. Ukazuje to pěkně, že už nehrajeme za nejmocnějšího badass nephalema na světě, ale že potřebujeme i s něčím pomoct. Jak však bylo řečeno, kampaň půjde dohrát celá naprosto osamotě.  

    Jen okrajově k PVP. To bude tak nevybalancovatelný balast, že ještě lidi co brečeli, že ve 3 (z dobrých důvodů) není, budou prosit aby ho oddělali a nebo přidali možnost úplného vypnutí. 

  • Bohužel, kopie systemu boje vytáhli z Lost Ark což jsem slyšel že dominuje. Koně a to šplhaní, seskočení je úplna kopie LoA :D

    • Jn a já slyšel, že střílení v novém CoD sprostě okopírovali z Wolfnsteina 3D a nové NFS má auta stejně jako předchozí díly !!!!! A víte kde se nejvíc kopíruje ? Ano v Číně. Blizzard tímto už klesl na úplné dno !!!!! ...achjo. Jako by byl Lost Ark první hra kde jsou koně a dá se tam šplhat....

  • madPav3L

    A veškerá temná atmosféra, o kterou se prý snaží je v p*či, když tam okolo běhají jiní hráči jak ko*oti a k tomu jejich přiblblé přezdívky...

    Doufám, že to půjde hrát solo.

    • Jack1947

      Už minulé Diablo se nedalo hrát, bez konstantního připojení a to nebylo ještě MP takže silně pochybuji, je to dnešní trend i tu největší SP záležitost založit na netu. Čest vyjímkám!

      • madPav3L

        To, že budu muset být neustále připojen mně nevadí, ale chci to hrát solo.

        • Nikdo ti nebrání v tom hrát sólo. Stejně jako wowko můžeš hrát sólo, ale nedostaneš se k 80% obsahu hry. Je to jen na tobě. 


          Naopak mně se líbí tyhle "public" eventy a to ARPG hrávám většinou taky sólo, nebo s někým koho znám. Ukazuje to pěkně, že už nehrajeme za nejmocnějšího badass nephalema na světě, ale že potřebujeme i s něčím pomoct. Jak však bylo řečeno, kampaň půjde dohrát celá naprosto osamotě.  

  • malachi

    no ..toto mi vôbec v diable nechýba...na to mám iné mmo..diablo som od 1ky bral ako single-3ku som nehral  neprehryzol som hlavne grafický štýl..ak toto nepôjde hrať  sólo tak ma to minie.....možno škoda- vyzerá to dobre..

  • Corvus

    No, mě především v první řadě zajímá, zda budu moct všechny lidi kolem smáznout a hrát sólo. nějaké multi-kulti bratříčkování s náhodnými kolemjdoucími mě v žádných hrách naprosto nezajímá.

    • Zaho
      Já třeba zase hry bez možnosti pvp vůbec nehraju.

      PvP je prostě nadstavba, pokud fungují dobrě herní mechaniky tak mě ta hra baví hrát 100x déle než singlplayer.

  • BoB.2

    Docela nuda čekal jsem několik fází víc druhu utoku nebo tak něco.

    • Corvus

      Není to Dark Souls.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit