Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    tak mají na PC taky nějakou exklusivitu....

    • Jack1947

      Arma a DayZ a nějaké ty simulace a pár strategií to je málo ?

  • Carnage666

    No jo no, WD je už i jako seriál jeden velký průjem tak se není čemu divit že tohle propadlo ještě dřív než se to vůbec offiko dostalo ven.

    • Jack1947

      Nesouhlasím, četl jsem komiks tak naopak ted to dává dost smysl a záporačka nebo záporaci to pousnuli na Whole new level😉

      • Carnage666

        Ta plešatá babička je možná ještě horší jak seriálový Negan.  Komiks je dobrej, seriál je žumpa co brzo skončí... pomalu to opouštějí všichni větší herci tam.

        • Jack1947

          Náhodou Negan je super, to bych od toho herce nečekal super záporák, nicméně Alfa se předvede asi později je pravda že to dost lidí zaskočilo jak vypadá.

          Neodcházejí jen byli už předem několik let domluvený, třeba Rick mi nakonec ve finále nevadil páč ten seriál nebyl jen o Něm.

          Komiks jsem přestal číst páč by mi to zkazilo zážitek.

          Ono hrát třeba 9-10 let v seriálu je záhul takže to taky se dá brát tak že prostě už chtějí mít klid, když tam zůstane polovina známejch tváří s tím problém nemám navíc Rick a Jadis budou mit 3 celovečerní filmy.

  • Jack1947

    Lze se tomu divit? Já bYch řekl ani ne, vždyt to byl malér už od začátku co to bylo oznámené.

  • Luke_F

    A dobře jim tak. Když musí být každý vývojář dnes nenažraný a místo utaženého, příběhového singleplayeru, tvoří generické coop a multiplayerové grindovačky plné mikrotransakcí, tak tady to mají. Tvrdit, že se tak dá vydělat víc, je možný úhel pohledu, ale na Rockstaru je vidět, že to jde i se singlem. Kolik kopií prodalo GTA V? A hodnocení? 10/10. Kolik kopií prodalo RDR2 (zatím)? A hodnocení? 10/10. Jen se musí hry dělat trošku se zájmem a ne jen s orientací na černá čísla. The Walking Dead mají universum na vystavení klidně AAA survival hororu po vzoru třeba RE2

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit