Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Umaroth
    Pro? proč ten Mp musí nacpat všude....zbytecne to pak kazi pocit treba i z dobreho SP *12*
    • protoze hry, ktere nejvic vydelavaji, jsou prave ty multiplayerove. potrebujes k nim orig klic, abys je mohl hrat. osobne tohle vitam, protoze hre proti zivym protivnikum se NIKDY NIC nevyrovna
    • Inquisitor
      Protože dneska hra která nemá multiplayer, není správně cool. Bohužel.
      • docela casto to byva spis krok proti piratum, kterym na warez verzi neni multiplayer dopran :)
    • ... a hlavně ho hrát nemusíš. Naopak je šance, že tě bude bavit další (přidaná) část hry.
      • Taky nechapu nesnasenlivost nekterych zdejsich lidi k multiplayeru.
        Mozna maji obavy,ze kvuli multiplayeru bude mene casu na tvorbu single player casti hry?
        Pokud se vse podari,tak dostanou dobrou singl kampan a navic moznost zahrat si proti lidem, ja to nazyvam win-win scenario.
    • Hráč SP zaplatí za hru jednou, hráč MP při troše štěstí platí za různé služby a přídavky furt...
  • Tyto obrázky jsou velmi staré Games zase jednou zaspalo.... nestává se jim to tak často jako u jiných webů, ale když někdo napíše článek o více než 20 dní starých obrázcích tak je něco špatně *5*
  • tak nějak... o hře se kolem a kolem nic moc neví, ale hlavně že tu už máme obrázky, jak bude vypadat multiplayer... who cares?
  • Asi jsem blázen, ale tohle prostě není MAX PAYNE!!! *9*
    • DarkHawk
      Tohle je pořád Max + ty flasbacky z NYPD. To že má oholenou hlavu na tom nic nemění. Ve dvojce taky vypadá taky trochu jinak než v jedničce. př. Ezio v AC2 taky vypadá jinak.. V AC:R je to vousatý mentor a říká snad někdo, že to není Ezio? Výjímka je jenom ten nový Tomb Raider. Ta hra by se měla jmenovat jinak, protože to už Lara Croft teprve není. Na těhle hrdinech se podepisuje čas. V TR místo klasické, kozaté, ostřílené, profesionální Lary = tak jak ji máme rádi. Hodí nějakou mladou pipku u které je podobnost nulová. Bude to cílené na mladé publikum a beztak i dost zjednodušené.
      • Mechwarrior_bw
        tak toto mi prosím vysvetli, úplna zmena hlavne postavy Maxa a presunutie do exotického prostredia je OK ale Tomb Raider kde je jediná zásadné zmena v tom, že má Lara 21 rokov tak to už je neprípustné ?
        • DarkHawk
          Taky bych byl radši aby to bylo zase v NY, ale má to v rukou Rockstar = jedno z nejlepších studii. Komiksové předěly a flasbacky NYPD se budou prolýnat se zbrusu novým příběhěm. Bude to důstojné pokračování Maxe a adept na akční hru roku 2012. A jak už se říkálo noir se dá udělat i Sao Paulu.
          No a k tomu Tom Raideru. To jsou hrdinky/hrdinové klasických 90kových her. Ti se prostě nemění. Měnit je.. je dobré tak akorát k nasraní spousty fanoušku. To je jako vyměnit Duka za 20 mladšího týpka, který nikdy v ruce nedržel zbran. A místo trhání hlav prasatum před něma zbaběle utíka. Něco jako když mladá Lara neustalé heká. Ta stará strach neznala. *2*
          • Mechwarrior_bw
            pre mňa bol klasický hrdina Max, neviem prečo by sa ten meniť mohol a hrdinovia z pred 10 rokov už by sa meniť nemohli... pre mňa už bol šok jeho zmena v MP2 ale nejak som to prekusol keďže všetko okolo bolo zachované. Ale to čo urobili v MP3 je už silná káva (ale nechajme to tak, o tom sa tu už diskutovalo dosť).

            Inak Lara sa menila prakticky každým dielom. A Tomb Raider 2012 vnímam skôr naopak ako návrat ku koreňom, Lara ktorá v ňom bude skutočne mladá mi pripomýna kombináciu Neneh Charry (žena podľa ktorej vlastne Lara vznikla) a Nathalie Cook (prvej modelky ktorá ju v roku 1996 stvárnila) - narýchlo som zpatlal obrázok :) : http://oi43.tinypic.com/1zmgkxy.jpg Všimni si podobnosti vo viacerých veciach - podobné oči, nos aj ústa... najzásadnejšia zmena je len vo veku - keď mám byť úprimný tak Lara v TR2012 vyzerá skôr na 17 ako na 21. A nemôžeš predsa od mladej Lary ktorá len začína svoju kariéru čakať, že sa bude chovať chladnokrvne a profesionálne.
            • Mechwarrior_bw
              tak ako som sa ti snažil naznačiť, Lara nie je iná, je iba mladšia a neskúsená. A je to asi jediný a výborný spôsob ako reštartovať celú sériu.
            • DarkHawk
              Tak Max je taky klasický hrdina. Ale mluvil sem konkrétně ještě o těch starších. Lara se taky každým dílem trochu měnila, ale byla pořád podobná. To nová je uplně odlišná.. Podle obrázku tam sice podoba je, ale zase sem toho názoru, že nejlépe ji ztvárnila Angelina Jolie.
  • asi jsem blázen, ale vždycky jsem si myslel, že by Max měl stát na SP.. *8*
    • to sis mohl jenom myslet ,) *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit