Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vyspoilerovali cely Level :(
  • corfer
    Mně spíš než absentující trička pro předplatitele připadá dost smutný, jaký portfolio autorů teď vlastně píše LEVEL. Mám předplaceno a kupuju Vás kvůli rebootu, o který jste se pravděpodobně snažili a na který jste lákali především, protože, nalijme si čistého vína, Váš časopis budou kupovat spíše odrostlejší hráči, kteří právě na nostalgii slyší.

    Není to krátká doba, co LEVEL strávil v samizdatu, ale píší ho především lidé jako je Ryneš, jehož, když to řeknu opravdu mírně, nesnáším. Dále slečny, které jsou asi přítelkyněmi chlapců z redakce a další kluci, o kterých toho moc nevím a jejichž názory na herní témata, jichž je LEVEL plný, mě, když to opět řeknu mírně, vůbec nezajímají... Pořád si LEVEL drží úroveň, ale jen bych rád dal vědět, že jsem ho před těmi 45 čísly nezačal opět kupovat kvůli neznámým jménům . A zřejmě nebudu sám, tak mě nenuťte přestat... Díky
    • Slečny totiž neumí psát, když nejsou něčí přítelkyně. Tak určitě. *7*
      • corfer
        Slečny umí psát, jen vycházím z toho, že Gábina Šuterová je přítelkyně Honzy Olejnika a o těch dalších víme kulový. Tečka.
        • Takže vycházíš z toho, že nic nevíš, dobrý! Vykřičník. Tak si o nich něco zjisti, hmm? Lucie píše na Games už dlouho a Tereza Krobová se hrami zabývá odborně. Ale né, to musí být něčí přítelkyně viď..
          • corfer
            Promiň, ale není moje povinnost si cokoliv zjišťovat o nikom z redakce. Něco nám povědět o těch, kteří píšou časopis by měla být, světe div se, práce právě lidí z redakce! Vykřičník. Hrami se snad odborně zabývá celá redakce, pro lásku boží, ne jen Tereza Krobová. Přeci jen neblijou bezcenný názory na stránky časopisu, že? A nechápu, proč vytrháváš takovou debilitu z kontextu. Je mi úplně buřt, jestli píše muž nebo žena, ale ve starý redakci prostě nikdo z nich nebyl, což je fakt a to je to o čem je můj příspěvek, tak buď od té dobroty a nestav ho do úplně jiné polohy...
            • corfer
              To není debilita, to je fakt... Běžně to takhle fungovalo ve SCORE a běžně ten nechutnej klientelismus pokračuje v tuzemský žurnalistice dál... Kdyby před deseti lety psaly level ženy, napsal bych to samé o jejich partnerech, kdyby jich byla menšina a pouze o jednom bychom věděli, že je přítelem jedné členky redakce a o ostatních bychom nevěděli nic...
            • Měl sis tu debilitu o přítelkyních odpustit, to je celé *3*
    • Jack1947
      Já nevím, ale holt musí se někde dělat kompromisy - a hele nevadí zase je hezké si počíst něco od začínajicí generace která třeba jednou Level převezme ( kdoví)

      Jinak dost lidí je novejch externích ale ty co známe tam píšou stále )Grygar, Olejník, Dobrovský,Homola,Smutný) takže bych netvrdil úplně neznámá jména. Jen nepíšou každej článek ale jen něco.
      • corfer
        Jojo, máš samozřejmě pravdu. Jen bych byl moc rád kdyby třeba tolik recenzí nepsal Ryneš, protože jeho styl hraní se podle všeho s mým naprosto vylučuje (ale tak je to se vším a nakonec stejně zase narazíme na to, že každý rád něco jiného). Kolem a kolem bych byl hlavně moc rád, kdyby o trendech psali zejména opravdu zkušení autoři, jejichž názor daleko více vychází z prožitých let v herní branží než z toho co našli na Googlu...
        • Jack1947
          Já vím no ale myslel jsem to takhle že i na web se najímají externí redaktoři prostě to věděli žwe aby to utáhli budou muset slevit z klasickejch. Rynešeš taky moc nemusí ale nevadí - ty narážíš na recenze ale ty přece číst nemusíš. Jinak pak je to jen stěžování si na něcio co není. Já čtu level hlavně kvůli těm zajímavostem a tam je to ok ( Dobrovský,HWWolf Rybka,Olejník)
    • josephd
      *8* LEVEL jsem si teď dloooouho nekoupil, ale tohle mě zarazilo. Kdo do něj píše?
      • Tilwaen
        Tohle číslo (#275), snad počty sedí:

        1 článek: Adam Homola, Dan Vávra, Lukáš Macura, Vladimír Geršl, Pavel Skoták, Lucie Jiříková, Tereza Krobová, Gabriela Šuterová, Jakub Kovář.

        2 články: Vašek Pecháček, Jan Slavík, Patrik Hajda, Jiří Vašina, David Ryneš, Jiří Pavlovský, Lukáš Grygar, Aleš Smutný (ale jeho W40k je fakt obsáhlý, +10).

        3 články: Michal Rybka, Jan Horčík, Pavel Dobrovský
        5 článků: Honza Olejník (*fanfára*)

        K tomu Aleš, Pavel Dobrovský, Jirka Pavlovský, Lukáš a Petr mají pidičlánek v kulturním dotazníku a Aleš s Memorym dialog na poslední straně.
        • josephd
          Díky moc. Tak to ještě není tak hrozné *4*
  • Nevíte pls někdo kde přesně se nachází v papírovém levelu kód na e-verzi pro předplatitele? Podle informací na webu kód "najdete na poslední stránce svého výtisku Levelu", no ať hledám jak hledám...
    • měl jsem stejný problém, napsal jsem do redakce a oni mi pak každý měsíc posílali kód... je to asi na vyžádání..
      • Dík za info - na jednu stranu je chápu, dát kód přímo do časopisu nese větší riziko že si ho neslušný lidi "nasdílí" a někdo tak časopis upirátí, než když bude jen na vyžádání - nicméně mohli by si aktualizovat info na webu, už jsem podezíral svoje oči :)...
    • Jack1947
      Dříve to chodilo mailem... nevím...
  • Mohli by zavest model, kde by jste si kupovali jen jednotlive clanky. Krome clanku o warhammeru a recenze dow 3 (pokud ji nepsal ales), mne totiz nic nezajima.
    • Též jsem si toto číslo koupil jen kvůli článku Aleše Smutného o W40K.
  • ringmancz
    a co ty trička, který jste slíbili novým i stávajícím předplatitelům, co si časopis předplatí pro tenhle rok?

    https://games.tiscali.cz/pr/shanite-darek-na-posledni-chvili-zkuste-predplatne-levelu-nyni-s-trickem-zdarma-290532
    • Zjistím, co s tim je. Popravdě řečeno, žil jsem doteď v domnění, že už to bylo dávno odeslané, protože ta trička máme na skladě už nějakou dobu připravená.
    • Jack1947
      To někde zas drhne...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit