Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Simon84

    A muzes si vzit PSko od televize do postele a pokracovat v hrani? Rano pak do tramvaje nebo vlaku? Tohle srovnavani nema moc smysl, protoze Switch a jeho vyhody jsou uplne nekde jinde.


    Hodnotit hru podle toho jak je barevna nebo ne, je proste blbost. Je spousty her na PC, ktery maji grafiku naprosto uzasnou a jsou to totalni picoviny, ktery se nedaji hrat nebo nejsou moc zabavne. Zelda zabavna je, neni to rozhodne hra pro decka, je mi 35, hry hraju celej zivot a maloktera me chytla tak, jako Zelda. Nektere questy nebo protivnici daji opravdu zabrat. Ani pribeh neni nejak detinsky, ten zaklad je klasika z fantasy her, ale to jak je to obalene je zajimavy. Shazovat to jen kvuli kreslenejsi grafice je podle meho blbost. 

    • Hezky napsané 

  • TheGGG

    meh, kdy nintendo oznámí nějakou normální hru pro dospělé hráče, toto je na mě moc kreslené

    • Tak pointa tej grafiky je ta, ze skratia vyvojovy cyklus. Nebude sa musiet opat cakat 8 rokov. Na druhej strane musis uznat, ze takyto tip grafiky zostarne najpomalsie.

      Neviem co je u teba dospela hra ale v Nintende robia kreslene grafiky na 90% hier. Mal by si pozerat skor na inu platformu.

      • TheGGG

        já to nintendu nevyčítám, jen tvrdím, že když umí po technické, obsahové a herní stránce udělat perfektní hry, kdyby taky udělali něco 18-rated, drsný fantasy RPG nebo rubačku, že by tím mohli přitáhnout spousty nových hráčů... ale holt se asi vyplácí pořád dřenit zeldu, maria atd

        • spoock

          Podle mě má Zelda velice dospělý příběh, sytlizace u téhle hry je spíše plus, protože na malém displeji je mnohem pohodlnější hrát baravnější věci, než odstíny šedi.

          • Přesně. Třeba zrovna poslední Zelda je hodně dospělá. Kecat něco o dětské grafice a hejtovat může jen někdo, kdo vnímá jen povrchní slupku. A opravdu taky cel shadeová grafika stárne pomaleji.. 
            • TheGGG

              dospělá v čem pls...? Je to 3+ hra, tak co tam si může být dospělého.... to jsou zase nintendo bois řečičiky

        • Duchino

          :-D No pohled na to, co je vlastně hra pro dospělé publikum se může dost různit. Jestli za míru považuješ krev a sex, tak já vůbec. To je knihovna pro náctileté jak vyšitá...

          • TheGGG

            tak takový witcher je určitě dospělejší jak zelda co? Řekl bych že co je a co není dospělé, je očividné

            • lito

              v čem dospělejší? V nadávkách, v sexu? To si můžu pustit i pornno, ale nebudu si připadat o moc dospělejší. Ve finále stejně zachranuješ svět jako v každé druhé hře pro děti. Takže ve finále jsi jen pokrytec.

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                normální modely postav, nepřestřelená stylizace, uvěřitelné zasazení, žádná odporná barvičkovitá omalovánka a ano, krev, dospělá témata, dospělá mluva... to jsou ostatně takové ty věci na které se všude na světě hledí, když se rozhoduje o přístupnosti daného filmu, hry atd. a jaká je doporučená věková hranice...

                zelda je prostě pro děcka, witcher není, rating mluví jasně

                • lito

                  Reakce na příspěvek:

                  tak zrovna Zaklínač 3 je snad více barevný než Zelda. Ses dobře setřel. Dále to zasazení. Fantasy a Fantasy. Uvěřitelné je všechno stejně. Na druhou stranu Link alespoň nezachranuje svět na základě rodičoství. Lol. Dospělá témata? Myslíš hledaní pánvíčky? Dvojka alespoň trochu řešila do hloubky ten rasismus, trojka už je takové teletubies. Takže ne. Jsi pokrytec, ale určitě si mysli dál, že Zaklínač 3 je pro borce jako jsi ty😂. Jinak ta grafika dává smysl, se pak koukneme, jak odporně bude vypadat Zaklínač 3 na Switchi. Zelda pak bude na míle daleko na stejné konzoli. O tom to ty dospělý jupíku je.

                  • TheGGG

                    Reakce na příspěvek:

                    tvrdit že je witcher 3 barevnější jak ta blbina zelda, to může napsat jen nintendobot tvého formátu... a pokud vím, hledání pánvičky byl joke quest, ne nějaký standard ve hře, ono ostatně vtipy = /= děcké téma.

                    witcher 3 je ve všech ohledech nadřazený zeldě a že je switch po HW stránce zastaralá šunka, která pořádné hry neutáhne a rozjede jen 3+ blbinky není problém witchera 3.

                    A zachraňování světa opět není nějakou známkou dětinskosti, záleží na tom jak se to podá... to taková zelda má milion dílů s úplně stejným příběhem a vždy to byla stejná slátanina...

                    nintendo elitáři co hrají 3+ hry a cítí se jako pánové světa mě nepřestávají bavit, když pak někdo hře dá odpovídající známku 7/10, tak začnou brečet jak malá děcka... kdepak je to konzole pro děcka a babičky

                    • lito

                      Reakce na příspěvek:

                      bože. ty jsi psisko, které umí psát. 😱

                      • TheGGG

                        Reakce na příspěvek:

                        přesně to co bych čekal od nintendobota... prostě na rovinu, hry od nintenda vždy byly taková party záležitost, kterou se nedalo brát moc vážně... kdepak, i ten xbox je lepší konzole a ps4 je úplně jiná liga

                        • lito

                          Reakce na příspěvek:

                          haf. switch ani nemám ty psisko, Zeldu jsem si užil na PC. haf.

                          • TheGGG

                            Reakce na příspěvek:

                            takže k tomu všemu pirátský příživník... hahaha, tvůj názor nemá vůbec žádnou váhu, piráti nejsou hráči, ale paraziti.


                            • Jack1947

                              Reakce na příspěvek:

                              Přehnané tvrzení, spousta her si koupi ani v den vydání nezaslouží.

            • Duchino

              Witchera mám taky rád, ale není to kvůli prvoplánově "dospělácké" prezentaci, jakou má např. Dragon Age, Assassins Creed nebo Far Cry. Zelda má mnohem propracovanější herní mechanismy (fyziku, puzzly apod.). To, že obě hry vypadají odlišně není na škodu a mně třeba ani vysloveně komiksová stylizace nevadí.

              • Reakce na příspěvek:

                Jemu to neříkej. On to nepochopí. Jede na husto kruto přísný look a cool hlášky. Ideálně, aby to bylo temný, červený a hodně nabasovaný. Pak je to podle něj dospělé.. 😂
                • TheGGG

                  Reakce na příspěvek:

                  sry že nemám rád cartoony a kreslenou grafiku 3+

                  • Reakce na příspěvek:

                    Ta hra "3+" by ti dala dost pokouřit, abys ji dohrál. Věř mi. 

                    Vím, že mi věřit nebudeš a jako tvrďák v Dark Souls si připadáš jako nejvyhoustlejší pařan co existuje. Ale právě kouzlo Nintendo her (mimo jiné) spočívá v tom, že na první pohled to vypadá jako omalovánka 3+, ale pokud do hry pronikneš, zjistíš, že jsou to hry komplexní, promyšlené a dost těžké. 

                    "Easy to play - hard to master" Nintendo opravdu umí (např. jakákoliv Zelda či jakýkoliv Mario) - to jsem schválně vzal tvoje "omalovánky" které shodou okolností po světě sbírají nejvyšší hodnocení.. 

                    • TheGGG

                      Reakce na příspěvek:

                      ano, ty nejvyšší  hodnocení od nintendo fanatiků, těm fakt budu přikládat velkou váhu... pls hrají to celé rodiny a vedle takového dark souls to stylizací vypadá naprosto směšně a hnusně... mám nulový respekt k těmto přeplácaným hrám a směji se fanatickým milovníkům nintenda....

                      3+ je 3+, co se na tom snažíš obkecávat, prostě hra pro děcka

                      • Reakce na příspěvek:

                        Jedinej kdo tady něco obkecává, jsi ty. Ty máš možná Pro, ale tvoje fanatické fanboyství nic nezmění na faktu, že původní Psko 4 je dnes dýchavičná přehřátá černá krabice, co řve a občas je pěkně k vzteku. Jen je vidět, jak žiješ ve svém světě (kde ty máš pravdu) a co se ti nehodí do tvé pravdy, tak úplně ignoruješ. 

                        šachy jsou taky 3+ hra a je to nejlepší hra pro dva ever. Prostě někdy o věk nejde.

                        • TheGGG

                          Reakce na příspěvek:

                          i základní ps4 ovšem zvládá witchera 3 ve stokrát lepší grafice jak switch, který byl zastaralý už v době kdy vyšel.. to jsou fakta.

                          Argumentovat šachami je přesně to, co bych od nintendoboie čekal... každý normální člověk prostě ví, že nintendo hry jsou pro rodiny s dětmi a staré lidi, ale pár fanatických nintendo neckbeardů co cosplayují Linka a koukají na péčko se zeldou a mariem si bude pořád lhát do kapsy

                  • Duchino

                    Reakce na příspěvek:

                    Ale vždyť ti nikdo neříká, že musíš mít rád to co ostatní, nejsme komunisti 😁

                    • TheGGG

                      Reakce na příspěvek:

                      však jsem jen napsal svůj názor, nemůžu za to, že na mě všichni reagujete a snažíte se mě vysvětlit co je a co není dospělácká hra...

                      • Reakce na příspěvek:

                        PS4 že je úplně jiná liga? Haha - ty mě chceš rozbrečet smíchy. Nevyčítej jiným, že jsou fanboyové nějaké značky. Sám jsi největší Sony fanboy široko daleko.. 

                        Mám obyčejné PS4 (tedy ne slim ani pro) a zážitek je to dost otřesný. Vše pomalé a uživatelské rozhraní žádná sláva. Loading je skoro neustálý a fps dropy bohužel až moc časté. A kdyby jen fps dropy. Zaseknutí obrazu není nic vzácného. 


                        Nehejtuju PSko. Každá konzole má svoje. Ale jako vlastník pc, Switche i PSka ti můžu říct, že tebou hejtovaný Switch jede jak má a tebou hejtované 'omalovánky' jsou často jedny z nejlepších her ever. 


                        • TheGGG

                          Reakce na příspěvek:

                          co to tady blábolíš, ps4 pro které mám já valí perfektně a hry na něm (zvláště exklusivity) vypadají naprosto neuvěřitelně a perfektně šlapou...

                          měl jsem několik konzolí a ty od sony vždy valili dokonale a ukázkově

                          takový god of war, spidey nebo bloodborne to jsou hry pro dospělé publikum, miliontá party hra s mariem tomu nešahá ani po kotníky... a všichni ti nintendoboti co si naklikávají recenze na metacritic na tom nic nezmění...

                          není moc víc overrated her jak těch od nintenda

                          • lito

                            Reakce na příspěvek:

                            z tebe se stal Veskoslav. Úplně stejne debilní názory, stejně debilni argumentace. Nejsi taky z Ostravy?

                            • TheGGG

                              Reakce na příspěvek:

                              ty vůbec nemluv, emulátorová pc čorka vůbec nemá co komentovat články o hrách

        • 1) Ano vyplácí (není Nintendo náhodou nejbohatší tvůrce her?)

          2) Na "drsné hry" jsou jiní tvůrci. N má svůj trh a značku budovanou na tom, že tohle nedělá a musím uznat že to má něco do sebe, mít jistotu nějaké kvality a rodinné přítulnosti.

  • MidnighT91

    Dokud to nebude na PC, nezájem.

    • Jack1947

      Nebude šance že něco NINTENDO vydá na pc je téměř mizivá ( asdpon co setýče Zeldy a Maria).

    • Duchino

      Dokud PC nebude plivat tousty, tak je prostě žrát taky nebudu :-D

      • MidnighT91

        Prosím, pc toaster https://www.theregister.co.uk/2008/11/26/usb_toaster/

        • Duchino

          Hezkej, sice jako 5,25 mechanika by byl lepší, ale i tak je asi můžu začít jíst 😁

        • Jack1947

          On myslel možná pc ale i tohle... je možná dobré 😐

    • madPav3L

      Na PC se do dá hrát v emulátoru a neměl jsem s tím žádný problém.

      • MidnighT91

        Vážně už je to normalně funkční? Nezkoušel jsem.

        • madPav3L

          Jo, už dávno bych řekl, hru jsem prošel pár měsíců zpátky. Na mé sestavě v rozlišení 3440x1440 při 100 fps, akorát u jednoho bosse jsem musel přepnout na 30 fps limit, protože tam je bug, ale to je asi tak jediná chyba s kterou jsem se setkal za cca 70 hodin hraní.

          • MidnighT91

            Ok dík za info, zkusím to.

          • spoock

            a jak je nahrazený gyroskop u PC emu?

            • radim.zaty

              Pokud máš Dualshock 4, tak DS4 Windows umí jeho gyro využít.

            • madPav3L

              Gyroskop je nahrazený telefonem :) takže tam kde je to potřeba, jsem vyměnil gamepad za telefon a ovládal to tím, bylo to potřeba asi 10x... teoreticky, ale nic co by bránilo v projití hry.

              V telefonu se stáhne jedna aplikace, na PC taky a spáruje se to.

              Doporučuji youtube kanál "BSoD Gaming" má tam návody jak to kompletně nainstalovat a nastavit.

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                to je hodně trapné, ale co by jouda pirát z PC komunity neudělal pro to aby si zahrál konzolovou hru...

                pc mustard race a nintendoboti, to jsou skutečně obdobně potrefené partičky

              • Jack1947

                Reakce na příspěvek:

                To je dobrej for , ještě si k tomu tahat mobil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit