Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý datadisk, až do teď , byl založen na něčem velkém, i ty neúspěšné měly zvučné marketingové tahouny.

    BfA je založeno na reskinu dvou ras, které přišly do hry x měsíců později. Jak může tento datadisk konkurovat třeba tomu poslednímu, který představil fckn demon huntery, class Hall, illidana, burning Legion a poprdeli awesome legendární zbraně. "Můžete nosit legendární Ashbringer"!!!  To je marketing.

    BfA konkurovat nemůže. Lidi odchází po desítkách, guildy se rozpadají. Já jsem odešel z české guildy která se naprosto rozpadla do Holandsko-anglicke, která byla natolik silná že i když ji přestalo hrát 17 lidi, funguje dál a progressujeme mythic. Ale ty odchody se ve velkém týkají všech.Stačí se také podívat na queue, velký nával je ve středu  kdy tryhardi berou reset útokem, ten největší naval je však v úterý...warfronty, bg, arenky, mythic, pug raidy všechno ožívá v úterý ...proč asi, protože ta část casual co už prakticky nehraje to alespoň logne v úterý před resetem na weekly grind. (Podle toho ale taky vypadá úterní kvalita pugu).

    Každopádně marketingově a obsahově prostě fail, přijde patch, jehož content uděláte za hodinu, za tři pokud si čtěte lore questy a můžete to zase odlognout, protože nová rasa, nový raid, nový scale přijde "až později ". Pamatujusi ty spekulace na wowheadu, nobbel, pyromancer a další ,jak se zbavíme legendárních zbraní, jaký úžasný quest to bude, že na regeneraci azerothu bude stát celý early content hry, protože je situace vážná, jelikož fckn Sargeras zabodnul stokilometrovy meč dovnitř planety.

    Jak to vypadalo v praxi ? Jeden quest, přijdeme k meči, nastavíme svou zbraň BZZZZZZT "yae did it Champion! Azeroth is saved thanks tae yae" Všechna ta dohromady tři hodinová spekulační videa smetena jedním bzzzzt. Místo fckn doomhammeru jsme dostali náhrdelník který je k ničemu , krom toho že je bis a čau. A takhle bych definoval celý datadisk. Hype, ale BZZZZZZT ve výsledku.

    Sylvanas linka taky hrozná, všichni už v listopadu věděli že je ovlivněna Nzothem, že dopadne stejně jako Garrosh a i když velice Blizzard že , neeeee, tak každým krokem vidíme že Joo. Finálním výsměchem jsou možnosti "rozhodnutí" a "vybraní si strany ". Které nic neovlivňuje, které nic neznamená a týká se odklinuti jednoho dialogu. To je mechanika hodná hry z roku 1991. GG blizzard.Mě jediné co drží u tohoto datadisku je progress, ale jakmile dáme 9/9M končím a čekám na další raid.



Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit