Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • triptich

    switch sa každým mesiacom stáva lákavejšou platformou. aktuálne si viem predstaviť, že by za istých okolností nahradil herné PC a dôstojne by obstál.

    • Veskoslav

      Herní PC nahradí jenom v případě, že máš 10 let staré herní pc:) Nic víc. Switch je doplněk, nikdy nebude hlavní platformou. Nintendo to opět nějak zabije. Ať už cenou nebo tím, že se nebude chtít velkým vydavatelům osekávat hry na maximum, aby to ten "mobil" dokázal aspoň obstojně rozjet.

      • 0011

        No neříkal bych hop, dokud nevyjdou hlavní Pokémoni, nemyslím Lets Go, i když to taky přitáhne nové hráče. Navíc v příštím roce vyjde nový Fire Emblem a od prvního dílu na 3ds Awakening jsem hrál všechny(3) a přesto že na pc miluju sérii Might & Magic hlavně trojku tak libovolný FE tenhle díl překonává a od nového dílu nečekám žádné zklamání, kdybych neměl switch, tak bych ho bral příští jaro už jenom kvůli Three Houses. A náhodou bethesda, respektive panic button předvádí co to znamená optimalizace, navíc first party hry jsou pro hw optimalizované perfektně, třeba mariokart 8 jede ve 2 hráčích ve splitscreenu 1080p 60 fps, odyssey používá některé triky jako že vzdálená npc jsou sprity, ale taky jede 60, například Zelda má 30 fps, jenže má obrovský otevřený svět kde můžeš do interiérů budov bez loadingů to nemá ani skyrim. Pokud se v zeldě neteleportuješ nebo nevstupuješ do svatyní tak neuvidíš žádný loading. Neříkám že bych nebyl rád za výkonější  hw, ale pokud bude hra dobře optimalizovaná aspoň na stabilních 30 fps v handheldu, tak jsem rád za každou novou hru, určitě beru diablo 3 aspoň to začnu zas hrát a to btw jede v handheldu nativních 720p 60fps, nedivil bych se kdyby po téhle kolaboraci vydali overwatch, od té doby co jsem zažil úspěšnou kolaboraci mezi ubisoftem a nintendem, která vypadá jak animák od pixaru tak nevím co dalšího očekávat, ale doufám, že z toho udělají sérii, a upřímně kdyby portovaly AC ságu, tak dvojku - kterou si myslím switch v pohodě rozjede bych si koupil znovu. Na PS4 upřímně závidím spidermana, ale zajímá mě spíš blízká budoucnost ps5 a to jak se Sony postaví ke zpětné kompatibilitě, jestli kladně, mají moje peníze zarezervované 🙂 ale cukala se mi kreditka u bředobjednávky limitovaného červenobílého ps4pro se spidermanem

      • triptich

        to záleží vážne len na okolnostiach. pred 2 rokmi by som s tebou súhlasil bezo zbytku. ale teraz... mám rodinu, vcelku náročné povolanie a k tomu desiatku ďalších koníčkov a povinností, tak switch sa javí ako šikovná alternatíva k  PC (nepotrpím si na top fotorealistickú grafiku + väčšina titulov, ktorým obetujem čas ju ani nemá). sadneš si na gauč a zahráš s deckami, s priateľkou, s kamarátmi, vezmeš si to na služobku, do auta, keď čakáš pred školou na koniec krúžku, na vécko, či na terasu k pivu.

        v skratke: starnem a hráčške srdiečko pomaly ale isto ustupuje reáliám môjho sveta.

        • Veskoslav

          Neříkám, že ne :) Mimoto i pc mám na gauči díky Steam Linku. Switch je hezká hračka. Ale není to dostupné jako WII a není to herní dělo jako Cube. Kdyby ty hry na to nebyly tak nechutně drahé, mám už ho doma taky. Přeci jenom některé titulu jako "Mario XCom" bych si i s chutí zahrál. Ale cenová politika Nintenda mě odradila. A myslím, že pro vyblbnuti pro děti je lepší koupit od někoho Wii s hrami než právě Switch. Tam budu uvažovat až cena půjde k ceně starého Xka One.

    • 0011

      Já ho mám jako doplněk k hernímu pc, obě platformy jsou super, na Switch koupím HLD ale ostatní hry už mám na steamu a k tranzistoru už se nechci vracet. Co se týče kvalitních indie her je Switch "to go" zařízení, ale já ho bral hlavně kvůli exkluzivitám, i když třeba takový skyrim je na tom perfektní, nechal jsem v tom 130 hodin a míření gyrem je dobré, bohužel ne skvělé jako v Zeldě, ale hlavně pro střílečky je to super a splatoon 2 je na tom dokonalý. Budoucnost téhle platformy rozhodně závisí na indie titulech, ale když tak koukám na tvůj avatar tak Wasteland 2, který na pc nemám na Switch rozhodně beru

      • triptich

        nad niečim podobným rozmýšľam aj ja. ale ak sa na to pozriem reálne, pri objeme toho, čo som schopný hrať (čas, rodina, práca), by doplnková platforma kľudne stačila aj ako hlavná. zrejme by časovo dokázala zastúpiť viac času, ako to PC. preto ma rozširujúca sa ponuka titulov teší.

        • 0011

          No kdybych po milionté nedohrával Baldur's Gate 2 tak pc zapínám hlavně kvůli internetu, poslední novou věc jsem hrál DLC ke Kingdom Come, ale zase za chvíli vychází nová Lara, což je přesně ten typ hry kvůli které pc mám, ale kdybych měl starou šunku, tak si na hry koupím ke Switchi PS4 a pc bych měl čistě na internet

        • Taky souhlasím. Drtivou většinu těch "hlavních" her na Switch můžeš hrát před rodinou a nikdo se na tebe nedívá skrz prsty.. (Zkuste si zapnout Battlefield, Doom nebo Wolfa před dětma 😆😆)


          Takové Snipperclip je opravdu zábava i se ženou, která jinak paření spíš odsuzuje, Mariokart jsou boží, když chceš autíčkovou zábavu a ne simulátor a coop v Mario & Rabbids Kingdom je neskutečná zábava.. 


          - každá konzole má něco do sebe a Switch má určitě co nabídnout. A to hned jak přijdu domů, kupuji Into the Breach 🤗

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit