Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    chopperu - http://prirucka.ujc.cas.cz/?slovo=chopper
  • Inovovaná Wheelie 2.0 ze ZX Spectra
  • takze takova variace trialovych hry na steroidech, ale jo, zrovna nedavno jsem si rikal, ze jsem uz dlouho motorizovane neprekonal zadnou prekazku
  • Jack1947
    Člověk se zase nechá nachytat obrázkem *16*

    Potom vidí náhled videa ale hlavně si přečte "2,5d prostředí" achich... *12*
    • Co tvoji retardaci zaskočilo tentokrát? Že takový hry mají svoje kouzlo a když se udělají pořádně jsou žádané? Nebo jsi se chtěl jen vyblít po několikáte pod každej článek co dokážeš rozkliknout?

      ELMU střiženou s příběhem a post apo bych si klídně na odreačko dal. Jen děcka jako ty nikdy na 2D odchovaný nebyly, tak nám udělej službu a nelez pod hry, kde pouze vybliješ co máš na jazyku, protože úvaj jsi dokázal milionkrát nejsi schopen.

      Zustaň už prosimtě raději jen u hraní, psaní nech pro vyspělejší jedince. Přeskakovat ty tvoje exkrementy stojí kus cevní výstelky, jak to hází s tlakem tomu, kdo s tebou nedopatřením příjde do styku, tak nás už nezabíjej..
      • Jack1947
        Nepochopil jsi - já čekal něco na styl Road rash/Redemption a ona 2,5d arkáda viděná z boku nicméně to mi nevadí viz Trials toho důkazem, jen jsem čekal něco jiného. Nicméně měl by jsi to rozčilování trochu omezit jestli tě internet tolik vysiluje doporučil bych ti zaobírat se něčím jiným třeba knihou *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit