Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morlang

    Cosplay? Wtf? Tady se chtel nekdo povozit na vlne MCU.

  • Carnage666

    Tvůrci hlavně nikdy nechtěli herce a hlasy z filmu. Je to záměr že tam nejsou jedná se o nový vesmír který nemá s filmovým kromě postav nic společnýho a inspirace je hlavně komiks, ano pohyby a útoky třeba připomínají filmy ale proč se na nic trochu nepovozit? (Ve hře na 100% budou kostýmy )Každopádně jsem nečekal že se někdy dočkáme toho že místo toho aby bylo fanoušci filmu naprosto zděšení že nějaká firma dělá zase strašně hloupou tie in videohru k filmu která dopadne špatně jako všechny předchozí jsou teď zklamání že tahle hra není tie in k filmům. Jak snadno se zapomíná přitom poslední Spider-man nás všechny přesvědčil že ignorovat filmy je správná cesta.

  • kubi-wan

    Ten hejt na obličeje nechápu. Tak jsou to prostě komiksový postavy, který maj za X let svý existence takovou spoustu iterací, že je za mě bláhový a vlastně nesmyslný očekávat, že teď budou navždycky vypadat jako herci filmů jen proto, že většina lidí kouká na filmy, ale o komiksech jako takových třeba věděj prd.

    To samý s absencí Hawkeye. Sestava Avengers se za ty roky tolikrát obměnila, že je za mě zas krátkozraký brát to jen podle filmů.... kor když se úplně první uskupení Avengers skládalo z Iron Mana, Thora, Ant-Mana, Wasp a Hulka. Tudíž žádnej Kapitán Amerika, žádnej Hawkeye, žádná Nataša.

    Mně to je úplně šumák, že tam neni Robert Downey Jr. nebo Chris Hemsworth, já budu rád, když si prostě zahraju dobrou superhrdinskou hru.

    • Jack1947

      Přesně tak těm co to vadíasi čekali nějaký film či co, jenže tohle je hra ne fimové zpracování a díky bohu za to.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit