Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Meh, Switch mam, ale tohle at si mile Nintendo strci do Maria. Podobne ptakoviny by mely mit i odpovidajici cenu a ne ze Nintendo bude donekonecna dojit cerveneho a zeleneho kastrata a pozadovat 1800+

    • FarkyJTV

      a com vravis?ake dojenie?vlastnil si gmaecube alebo 3ds v 2001 na prvy diel?

      alebo 3ds v 2013?na druhy diel?

      ake dojenie.akoze konecne to vyslo na platformu dostupnu v 2019 pre nas trh

    • BlackenedHalo

      Však to je len tretí diel v priebehu 13 rokov, tak aké dojenie... 

      • Ja nejsem moc objektivni co se tyce Nintenda, jak tam vidim Maria nebo Luigiho tak uz automaticky cekam infaltilni ptakovinu, kterou hipsteri vynesou do nebes. Naposled jsem se napalil na Mario Odyssey, kdy jsem uveril recenzim jaka je to zabavna hra a ono nakonec nic moc, ze cenu okolo petikila bych to jeste chapal.

        • Souhlasim s tebou. Odyssey jsem v ruce neměl, ale byl jsem nepříjemně překvapen, jaká nuda byla Galaxy, i přes mnohočetná ocenění všude možně. A to jsem velký milovník plošinovek.

        • BlackenedHalo

          fakt nechápem, čo bolo zlé na Super Mario Odyssey...však to je úplne fantastická plošinovka, hoci 10/10 hra to podľa mňa nie je

        • Nelze Nintendu vyčítat, že dělá hry na jedno brdo. To je jako vyčítat FromSoftware, že dělají hry vzájemně dost podobné - Dark Souls, Bloodborne a další.

          Mají svoje zákazníky, kterým tento dá se říct infantilní styl vyhovuje a jdou prostě po hratelnosti. Já mám hry od Nintenda rád ale zároveň si dokážu si užít i hry jako Doom, Subnautica, Factorio atd.

          Zrovna Super Mario Oddyssey ale nepovažuju za to nejlepší co Nintendo vyprodukovalo. Jednou dohráno a znova se k tomu nevrátím. Oproti tou takové Super Mario Galaxy 1 a 2 je zábavností úplně někde jinde.

          Nicméně proč Nintendo nepřijde s novým IP moc nechápu. Možná proto, že lidi na jejich zástup charakterů jsou prostě už zvyklí a je to sázka na jistotu vidět po 100x Maria a jeho "hlášky".


          • Bobrkola

            Ale Nintendo má dost nových IP ;). Jen na této generaci konzole jsou nové IP: Arms, Astral chain, Deamon X machina, Octopath Traveler, Nintendo Labo, Fit Ring (i když poslední dvě jsou na pomezí periferie/IP).

            • radim.zaty

              Octopath je IP Square, nebo ne?

              • 0011

                Reakce na příspěvek:

                Byla to časová exkluzivita ale ano patří to "squeenixu" ale tohle je zrovna hra, kterou jsem hrál na handheldu, ale kdybych u toho měl sedět u pc tak to nehraju. Jinak souhlas s bobrkolou, mám všechno vyjmenované a kupodivu vr labo je jediné, ze kterého se mi nedělá blbě, i když rozlišení nic moc. Já se s touhle sérií seznámil u  Luigi's Mansion 2 na 3ds a je to skvělá hra, věřím že si i 3. díl užiju až dohraju bg 2 na switchi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit