Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Osobně asi nikdy na chuť mikrotransakcím nepřijdu. Obzvlášť pokud se jedná o hru jako LOTRO. Tady jsem zkusil trochu shrnout moje argumenty, proč jsou mikrotransakce zlo http://kraaca.cz/game-design/mikrotransakce-jako-herni-mor/
  • Proč tu všichni čekají až se rozběhne LOTRO v Evropě? Nějak tomu nerozumím. Já hraji normálně na USA serveru a je to v poho. Dál mě trošku zaráží,že se tu píše,že si musíte koupit datadisk,aby jste mohli získat jeho výhody. Nevím jak to je,ale já si hned na začátku mohu vybrat povolaní z datadisku jako je warden nebo rune keeper. Hraji ten free a fakt mě to chytlo a baví mě to. Jsem na 20 lvl. Pokdu mě to bude bavit i dál jsem shopen do toho vrazit i pár šestáků abych eliminoval ty základní omezení. Pořád lepší než platit měsíční poplatky.
    • No, treba proto, ze nekteri hraji LOTRO uz tri roky a nejcennejsi na hre je pro ne spolecenstvi spratelenych lidi v jejich kinshipu. A taky maji za tu dobu vypiplano nekolik postav, ktere jim na US server nikdo neprevede :-) Novi hraci samozrejme na US serverech muzou zacit hrat bez problemu, jen tam budou hur hledat dalsi Cechy/Slovaky. S tim WRD a RK to myslim neni mozne, leda by sis je na zacatku prikoupil v ingame obchode. To samozrejme mozne je. A jinak: jsem rad, ze te LOTRO bavi, a preju, at to tak zustane :-)
      • Fakt jsem nic nekupoval a na výběr je normálně mám. Schválně si dnes zkusim jednu postavu vytvořit. Kolega před tebou píše,že platí měsíční poplatek je spokojený. Já měsíční poplatky platím velice nerad a myslím,že ty jmenovaná omezení jako kůn, zlato, aukce a questy by se dali koupit za jednorazovy rozumny peniz coz mam v planu udelat a bude to v poho. Ovšem nevím tedy jestli se dá platit normálním převodem z účtu,ale snad v tom neude problém.
    • ja zacal taky na US serveru ale omezeni mne dost stvaly - po dvacatem levelu se uz bez kupovani questu clovek skoro nehne. k tomu dalsi omezeni jako limit penez, kun, auctionhouse a nekolik dalsich ktere hru komplikuji. Jedina moznost je zaplatit si za kredity a omezeni odstranit - bohuzel pres turbine neslo zaplatit paypalem za subscription... zacal jsem proto v evrope jako 14 denni trial, po jeho uplynuti dostal nabidku za nejakych $9 na mesic za plnou hru. Hraji tim padem na plno, platim pes paypal 160kc mesicne a uzivam si to daleko vic, nez ameriku...
  • Mno, nejenže Petr Poláček jen (bez uvedení zdroje - magazín Joystiq) poměrně tupě s několikadenním zpožděním přeložil zprávu, ale také zapomněl uvést to základní: že jde o data pouze z USA serverů. Chybu v překladu, že hráči nejvíce nakupují sloty pro další postavy, už asi ani nemá cenu zmiňovat. Mezi deseti nejprodávanějšími věcmi se sloty pro další postavy vůbec nevyskytují. Zato na šestém místě (po rozšíření inventáře, upgradu statu Vitalita a skillu Riding) stojí datadisk Mines of Moria, což je IMHO velký úspěch Turbine. V Evropě se nějakých termínů spuštění F2P dočkáme zřejmě tento týden, slibují Codemasters. Pokud chcete nějaké informace o LOTRO, podívejte se do Novinek na webu našeho kinu Anaruth Order: www.anaruth-order.cz.
    • sleepless
      Diky za upozorneni na nesrovnalosti, venovat se aktualne vsemu nelze, cili pokud se ohledne LOTRO stane cokoli zajimaveho, budu rad za upozorneni na redakcni mail games@tiscalimedia.cz aby se informace dostala k lidem co nejdrive.
      • ja vam s tim milerad pomohu samozrejme za uplatu =) Jinac pochvala za reakce na jakykoliv komentar /i negativni/ - docasna snaha?
      • Zdravím a chápu, že LOTRO není tak populární jako WoW. Jen jsem si holt tu hnidopišinu nemohl odpustit. Občas do redakce i něco posílám, budu v této evangelizaci pokračovat :-)
        • sleepless
          V poradku, kdyz si to clovek zaslouzi, tak se neda svitit.

          V souvislosti s prechodem LotRO na F2P model i v EU, ktery by snad tedy mel prijit co nevidet (jak jsem vyrozumel), bych rad na Games vydal tematicky clanek. Je to pro hru velky skok, stoji za to informovat, co pripadne nove i navrativsi se hrace ve F2P verzi ceka a nemine. To je vyzva pro vsechny LotRO zasvecene, kdyby se toho nekdo z nich chtel ujmout (za normalni honorar, nebo jine vyrovnani typu prolink na fansajtu apod.) Podminky jsou dve: maximalni prehled o vsem okolo hry a slusny sloh. Kdyztak piste na redakcni email: games@tiscalimedia.cz
  • To vše je hezké. Ale neplatí to pro Evropu (zatím). V Evropě se musí jet za starých podmínek. F2P je v nedohlednu a nikdo nedá žádné informace. CM se hádá s Turbine o prachy a hráči jen čekají. Jinak hra je to dobrá a kazí jí CM tak i Turdine.
    • ahoj, jak hádají se o prachy?? Nic o tom nevím, máš nějaké info? Slyšel jsem, že by přechod měl být brzy.
      • Prvně měl být do konce záři. Ale teď? Po jakýchkoli informacích se slehla zem.
  • hraje nejaky čech nebo slovak na serveru Dwarrowdelf ??
  • Kde vzal autor clanku informace,ze po 50 lvlu se clovek musi stat VIP a mesicne platit,aby mohl hrat dal?Zadny mesicni poplatky Vas nikdo platit nenuti.Kdyz dosahnete 50 lvlu a chcete hrat dal,musite si jednorazove zakoupit datadisk Mines of Moria,pripadne Siege of Mirkwood.Je to popsano i na ofic. strankach "Purchasers of the Mines of Moria™ expansion get access to the Mines of Moria region and content, premium classes (Rune-Keeper and Warden), legendary items feature, Tier 6 crafting feature, 2 extra character slots and a level cap of 60. Purchasers of the Siege of Mirkwood™ expansion get access to the Siege of Mirkwood region and content, a level cap of 65 and the Siege of Mirkwood skirmishes."
  • Můžete mi někdo říct jak tam vypadá end game? Třeba v porovnání s WoW? Nechci pls nějaký "WoW je na hovno tohle je úplně rulezz..." Chtěl bych solidní porovnání v pár bodech. Nechce se mi hledat nějaký recenze:)
    • O.K. současný end game raid se odehrává v pevnosti Barad Guldur, je pro 12 hráčů na levelu 65. Jinak lvl 65 dungeonů je tam momentálně 5. S příchodem F2P budou postupně všechny existující dungeony škálovatelné, takže Balroga si budeš moci zabít i na end game levelu. Celkem je v LOTRO 1 raid pro 24 hráčů, 3 raidy pro 12 hráčů, 13 skirmish raidů pro 12 hráčů. Spousta dungeonů (my jim říkáme instance) pro 6 a 3 hráče. WoW jsem nehrál, takže nemůžu porovnávat.
    • WoW jsem hral jen malou chvili, takze to nedokazu moc porovnat. Lotro ma hezci grafiku a vetsi vizualni propracovanost. Lotro je hlavne zasazene do prostredi stredoveku s temi fantasy prvky. Ve wow si muzou vymyslet co chteji. Wow je obsahlejsi, ale take uz melo vice datadisku. Celkove me vice sedi lotro.V Lotru se klade velky duraz na pribeh. Jinak proste obe hry maji sva pro a proti.
      • Ale mě nezajímá grafika atd. Chci jen zkusit něco nového taky. Každej lore z těch dvou lore má něco do sebe... Ale chci vedět jestli to má nějaký raidy bo jak funguou dungy.. A tak..
        • Lidi jsou lamy:-) Člověk tu chce pořádnou odpověď a dostane blábol o grafice.
  • Ja som stihol este kupit lifetime membership, takze free to play ma nijak nepostihuje :) ale v zasade by som v tomto pripade urcite nekritizoval ten model, pretoze by sa mohlo vela vydavatelov ucit akoma vyzerat plateny DLC.... taky neuveritelne rozsiahly svet vazne neporovnatelny s akymkolvek off line RPG s tolkymi moznostami... perfektny pomer cena/vykon. Pamatam si ako som sa tesil na Dragon Age a ako ma to bavilo...a potom ked zacali vydavat tie DLC som bol uplne sklamany. Predrazene a zbytocne... par hodin zabavy. Datadisk naviac nebral vobec do uvahy koniec originalnej hry, DLC pre original vobec nefungovali v datadisku... proste katastrofa a vyhodene peniaze. Naopak tu je ten svet konzistentny, kazde dalsie rozsirenie tu hru naozaj rozsiruje a je prepracovane... Jediny problem je, ze sa mi kopia na steame a gog nedohrane singleplayerovky, lebo na ne nie je cas popri praci, frajerke, lotrovi a tak :D
  • pred nedavnom mi skoncil trial a teraz mi to stopli a musim pockat ked rozbehnu F2P aj v europe. za tie dva tyzdne trialu som stihol lvl 42 , ked budem 50lvl urcite si to nekupim ani nezaplatim ziadne poplatky. Bud tam budem saskovat ako 50tka a dorabat reputacie a starsie nespravene questy, alebo zacnem na dalsej postave do 50tky makat. a to mi staci.
    • Nerikal jsem ze to tak udelaji vsichni *3*
  • Nějaké zprávy o tom, kdy se rozjede i evropský LOTRO jako free-to-play? Zatím to jde jen v USA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit