Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to týden zpět, kdy jsem si po dlouhé době pustil RTW2, jelikož po vydání hra byla nehratelna, takže po obrovských patchich jsem to pustil s tím že si již konečně zahraji no a u cca 90 tahu se hra sekla při tahu PC, nepomohlo nic, jen smazat savy a začít odznova. Takže tolik ke kvalitě těchto her, za poslední perlu považuji NTW zbytek je jen pracka na penize. A hlavne ať sega nezapomene vydat spoustu placených dlc
    • XorxoxTalarius
      Stalo se jednou, bylo fixnuto. Od te doby se mi to nestalo
    • Odehráno 270 hodin a možná se to stalo jednou, ale to už si nejsem jistý. Zatím vše ok.
    • Mě spíš teda vadí, že se od historických dílů prakticky nezlepšila AI. Je to pořád stejně jednoduché nebo frustrující na vyšší obtížnosti (zlepšení nepřítelských jednotek a zhoršení mých bez změny taktiky větší zábavu rozhodně nepřináší). Po pár hodinách hraní dokáže i průměrný hráč snadno vyhrát každou bitvu s minimálními ztrátami i pokud má velkou nevýhodu. Takže nejzajímavější čaást hry - realtime bitvy - je vlastně to co člověka omrzí nejdřív.
      • Tohle se mi u TW:W nestalo tam me to prisla +/- furt stejna vyzva
        • M, nic si z toho nedělej, já to mám taky tak, pořád je to výzva. Asi jsme podle zdejších borců podprůměrní hráči. ;)
    • jamar28
      To se mi RTW2 jedinkrát nestalo.
      • No nam se s kamošem stalo, že při velké coop kampani se nám v tahu pocitace sekla hra a save jiz nesel opetovne spustit (Attila), takže co pise je dost mozne, vycyhtane to uplne nemaji
  • Veskoslav
    Jednou v článku se píše High elfové, následně pak vznešení elfové, tak si ksakru už sjednoťte!!

    Navíc by bylo třeba fajn zmínit, že Lizardmeni jsou také jedinou rasou, co nevěří v Bohy a podobně pochybné věci, ale v čistou matematiku, které naprosto podléhají od staveb až po magii.
    • tyjo... co tobě leží v žaludku..to by člověk nevěřil.
    • corfer
      Vzhledem k tomu, že matematika je formální jazyk a bohové ztělesněním ctností kultury, moc nechápu, jak spolu tyhle dva světy souvísí. Matematika je exaktní interpretací známého vesmíru, ovšem instituce boha zase napomáhá zachovat základní hodnoty skrze jednoduché symboly, které sice nenajdeš ani v N ani v R, ale pomáhají ti právě třeba v bádání. Ano lze věřit v cokoliv, ale v matematiku už z podstaty dost těžko. Věřit v jazyk jehož strůjcem je opět jenom člověk prostě zákonitě musí být úplně stejně pochybné jako víra v božstva. Narozdíl od matematiky se ale u víry, řekněme církevní, očekává, samozřejmě naivně, zásah nějaké entity (věříš ve vůli čehosi). Matematicky můžeš uvažovat, plánovat, ale víru bych do toho rozhodně netahal.:)
      • V zásadě je to ale zajímavý téma: pokud se nemýlím, pro Aztéky (nebo Maye? Nikdy pořádně nevím), kterými jsou Lizardmeni inspirováni, byly matematika a astronomie dost zásadní téma, dost možná ji uctívali když ne jako božstvo, tak jako jeho odraz na Zemi. Trochu podobně, jako třeba renesanční křesťanské umění a architektura. Víte o tom někdo něco?
        • Přesně tak a protože aztékové byli takoví matematici, prováděli obětní rituály bohům ve velkém. *1* *1*
          A teď mistři ..teda babo raď. *5*
          • Veskoslav
            To se nevylučuje:) Lizardmani obětují nejenom nepřátelé, ale i vlastní řady svého druhu, aby dokázali, že matematika je neomylná. A klidně to zopakují tisíckrát, pokud stále nejsou spokojeni s výsledkem. Takže taková prkotina jako obětiště (což Lizardmani samozřejmě mají, inspirace střední Amerikou a jejími národy je více než zřejmá a nejedná se pouze o symboliku) jsou jenom takovým oříškem ve jménu MATEMATIKY.
      • To si Veskoslav nevymyslel, to je prostě součástí loru. Dokonce i v béčkový fantasy můžeš někdy narazit na kraviny:)
    • Mě místo blbejch/jinejch pojmenování, začánáš štvát spíš ty. Vidíš to snad 2x rozdílně v jednom článku? nebo ve stejnej den? mají snad čekat než uběhne rok, aby slavnostně provedli změnu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit