Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • alladjex

    K KH jsem se dostal na PSP a moc se mi do toho nechtělo právě kvůli složce od Disneyho. Všude to ale chválili, tak jsem to pustil. Ukázalo se, že je to fakt vynikající záležitost. Herně rozhodně ne pro děti nebo začátečníky. Někteří bosové byli fakt tuzí. Zvlášť jeden mi trval snad tři večery. Nedohrál jsem úplně celé, jen za dvě postavy, tzn. jedna mi chyběla. Ale i tak zážitek parádní.

  • Sulfaen

    Také si přidám připomínku,Kingdom hearts serie není zaměřená na děti(ač se to může zdát),o tom bylo rozhodnuto už na začátku vývoje prvního dílu.Také se nejedná o třetí díl ale dvanáctý ,to číslování maj trochu pomíchaný. 🙂

    Hru už mam komplet dohranou a jen dodělávám poslední trofeje do platiny.Za mě hra naprosto fenomenální od příběhu,grafiky až po hratelnost. Také se jedná o perfektní zakončení celé Dark seeker ságy.Už ted jsem zvědavý kam Tetsuya Nomura povede další díl. 

    • Majkl

      no jo, ale děti znaj ty filmy na kterých to je založený, ne? Já neviděl ani Frozen, ani Na Vlásku,  Kačera Donalda a Goofyho tak někdy před dvaceti lety, Toy Story jsem viděl když to,běželo v kinech,  pravda, viděl jsem Piráty z Karibiku, ale to je tak vše

      • unicz

        Na Vlásku je lehce opomíjený film, nicméně o to je lepší. Nemá komplikovaný humor (tzn. pochopitelný i pro dítě), ale nezklouzává k infantilnosti, tedy baví i dospělé. Klidně zkoukni😉 Frozen už více naplňuje Disneeovskou šablonu, ale Na Vlásku měli tvůrci ještě volnější pole působnosti.

        Toto ještě více platí pro dvojici filmů Raubíř Ralf.

  • Takže příběh ok, ale co hratelnost a jak to celé "funguje"? - všichni to chválí, takže to asi nebude blbá hra. To si nemyslím samozřejmě..

    - mě jde spíš o to, jak se do toho dostane nováček v sérii (já), případně k čemu by se to dalo přirovnat..? 

    • Sulfaen

      Jestli můžu doporučit tak recenze na konzolista.cz je naprosto super a odpoví na všechny dotazy.Také tam mají velký special článek o celé serii.

      Nejlepší způsob jak se do toho dostat je pořídit si kolekci Kingdom hearts :The story so far která je dostupná na PS4 v a obsahuje všechny předchozí díly remastrované.Jinak doporučuji youtube na rekapitulaci příběhu.

      • uher

        Jo v tomhle je konzolista fakt super a je vidět, že ty tématické články vždy píše někdo opravdu nadšený. U toho k Resident Evilu dokonce sám autorpřiznal, že ho musel zkrátit.

        Tady mi něco takového zoufale chybí. Jsem zvědavej jak se to projeví na blížícím se LEVELu, kde je nám slibovaný obsah o mnohem větším rozsahu. Tak třeba tam bude to tématické čtení tentokrát opravdu důkladné. Uvidíme. 

        • omiklon

          Leon je "hroznej" grafoman, mně stačí ty jeho vedikty na dvě A4 nebo souvětí o deseti větách.. na druhou stranu, recka tady na games mi připadá až příliš stručná.

      • Dík za tip. 

  • Hellierer

    Měl bych jen připomínku, že hlavním hrdinou je Sora, nikoliv Riku, ač je to postava taky velmi důležitá. :) 

    Jinak zatím mám za sebou 12 hodin a hru si nemohu vynachválit. Je nesmírně zábavná a fanouška série vyloženě baví, nicméně mě překvapila i docela velká otevřenost nováčkům, kteří se díky dobře zpracovaným flashbackům a filmečkům, odvyprávějících děj dílů předchozích v kostce, budou chytat. Ovšem fanoušek si to užije o poznání více.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit