Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zkusil sem uzavřenou i open betu, ta sice měla méně bugů ale překvapivě mi fungovala mnohem hůř. Zkusil sem i novější drivery GK ale mizérie. Hlavně při létaní v krajině se to sekalo jako prase a propady fps byli brutální.  A přitom v obou případech sem hru nechal tak jak se sama přednastavila. Je čas na výmeňu HW ale kvůli Ghost Reconovi to nebude. Max. 20€ v tom největším herním suchu, v jiném případě ani omylem. Tento díl se opět o kus odklonil od původního konceptu značky Ghost Recon. Vypadá to jako nešílená verze Far Cry Dawn z pohledu třetí osoby říznuta The Division.

  • MalyZeli

    Odporny MTX peklo, doufam ze se Ubisoft vzpamatuje... P2W, vsechno se da koupit za premium currency, humus. Z closed bety sem vedel ze koupe nehrozi, ovsem ne, puvodne, kuvli microtransakcim. 

    • Uh, asi jsem totalne moron, ale za tech par hodin, co jsem hral v bete a v plne hre, jsem o MTX ani nezakopl. To same v AC:O. Ja proste kdyz hraju tyhle hry, tak ani nejaky ten obchod v menu nenavstivim, pokud me k tomu sama hra nevybizi, a protoze se ani jedna hra nevnucuje, je mi to uplne putna. Ja si hraju vlastni a zajima me hlavne gameplay. 

      Neco jineho by opravdu bylo, kdybych pri otevirani menu videl odkazy a blikajici tlacitka na nakup premiove meny apod.

      • Spades

        No ale to, že ten store neotevřeš, neznamená, že tam není :D
        A ten problém je právě v tom, že to gameplay ovlivňuje.
        Ty hry se totiž udělají tak, že se vybalancují a pak se třeba zpomalí XP aby sis za prachy koupil ten původní XP rate (AC:O)
        Nebo d´áš nějakej vysokej "power" level requirement, který musíš buď grindit, nebo tě to přestane bavit a zaplatíš si (Shadof of War)

        • Tomu rozumím pamatuji, že hlavně v případě Shadow of War na to hráči dost nadávali.

          Jestli je ale balanc Breakpointu nastevný na pohodu, tak bych se tím stále moc nezaobíral. (na to teď sám nedokážu odpověďět, neplánuji hrát moc často, tak snad recenze/komunita)

          Asi největší obavy bych ovšem viděl v PvP režimu, jesti mtx jakkoliv naruší rovnováhu tam, tak to ať si Breakpoint klidně shoří... Tam opravdu P2W nepatří a je neomluvitelný.

      • Epic_Official

        V bete to nebylo, a AC:O sem taky naprosto bez problémů dojel do 100% bez mtx, ale tam šlo většinou jen o kosmetiku, a ty exp boosty sou naprostá zbytečnost, stačí hrát hru, ovšem tady jak říká, se dají koupit blueprinty, zbraně, skill pointy, atd, hodně lidí na to tedkom bude dělat videa, a je to veliká ošklivost. Jsou to v podstatě slušně zaplacené cheaty,koupis si hru, pak do toho narves este 2x tolik, a máš i dohrano, no nekup to. Kdyby ta hra nebyla v prodeji za 60 euro, chuj s tím, ale jako aaa hra za plnou cenu, doufám že to shoří a Ubi dostane pořádnej backlash.

  • TheSuffering

    Právě díky tomu, že je to mix věcí zmíněných v článku (tzn. věcí již stokrát viděných jinde, což mohu potvrdit z poslední bety), nepřijde mi, že má smysl to kupovat za plnou cenu, rozhodně ne pro člověka, který má v knihovně třeba Divison a Wildlands. Jako součást předplatného na 1-2 měsíce, popř. pro člověka Ubisoftem nepolíbeného, si to ale dokážu představit. A nejspíš to asi tak provedu.

    Jinak to prostě vypadá jen jako další "otazníčková" sandbox akce od Ubisoftu, v podstatě takový vylepšený GRW. Snad jen grafika mi přijde oproti Wildlands lepší, taková uvěřitelnější / realističtější. Ale jinak klasika, generické lokace (továrny, vesnice, základny atd.).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit