Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uzivatel1982

    No škoda ruského diletanstvi, ale třeba to ještě odladi. Tematicky to zní dobře. 

  • patr
    neviem. 
    Podla mna battleroyale by mal byt arkadovejsi, rychlejsi podobne ako Fortnite alebo aj novy Blackout.  Realne dobre vyzerajuce prostredie v takom rozsahu je asi aj technicky problem.  Ako hej, autenticke, pomalsie a napinave hry mozu mat svoje caro ale podla mna ich lahko prevalcuju arkadovejsie ponate tituly 
    • jindra.veliky

      ja to mam treba obracene - kdyz vidim tu arkadovost fortnitu a black ops, tak bych to nezapl, pubg bylo aspon pomalejsi

      • patr
        vies to je tak, velakrat si chcem zahrat proste rychlu sviznu video hru ktora tak aj vyzera a nechcem tym zabit polovicu dna.  Ci to je Quake champions, CS:GO, Overwatch alebo Blackout, Rainbow six.   Ono je to uz taka hranica. Hrat na pc zdlhave realisticke hry, to uz by som si fakt radsej isiel zahrat ten airsoft ako simulovat realitu na pc a sediet za tym hodiny. 

        Som rad ze vychadzaju alternativy k Fortnite lebo to ma absolutne nebavi kvoli tomu stavaniu.  Strelis po niekom a zacne tam stavat hotovu pevnost. Chaoticke, otravne.   

        • Jack1947

          Já možná Paintball tam je aspon reálnej dopad na člověka 😉

    • Jack1947

      Pubg ti arkádové dostatečně nepřišlo ? chorý to hoch..

      • patr
        Ked napisem ako Blackout, tak tym myslim ako blackout ci uz po hratelnej alebo grafickej stranke.   To je podla mna zlaty stred tohto zanru.  Napisal som arkadovejsi. co na tom nechapes ? proste este zrychlit.  
        Vyplyva to totiz zo samotneho herneho principu kedy sa zvysuje napatie cim viac sa kruh uzatvara.  Tj ak sa kruh uzatvara stale viac, malo by sa aj zvysovat herne tempo co je ovela lepsie v cod kde mozu pouzit rozne perky, grapple guny co v hrach ako Fear of wolves a pubg moc neuvidis.   Takze tam je rozdiel medzi arkadovy a arkadovejsi ty posuk 
        • Jack1947

          Doporučuji Paladins battle roayale nebo FORTNITE byt teda tam je to kolikrát diskutabilní ta rychlost. Hehehe to bylo samozřejmě schválně veděl jsem že na tu "urážku" zareaguješ 😉

          Takže podle tebe by měli BTL být více arkádovější hmm ale tak to jen tvůj osobní subjektivní pocit... ostatní to tak zase třeba nemaj.

          • patr

            Subjektivny pocit.

            Pozri sa. Ide o to ze ten mod je velmi zabavny aj pre divakov, je napinavy az do konca atd. Takze sa velmi hodi do progamingoveho prostredia a ak ho vypiluju do dokonalosti bude to paradna podivana s komentarom. Ja chapem ze aj pomalsi, realistickejsi postup moze byt velmi napinavy a zabavny s dnesnymi grafickymi moznostami.  Len tvrdim ze Battleroyale ma aj paradny kompetitivny potencial.


            Inak ked uz je COD taka velka hra prespikovana mnohymi hernymi modmi, mohli by spravit Blackout v troch modoch.  Fast Collapse, Battle Royal a Hardcore.   Ved aj predosle CoD hry obsahovali Hardcore mod. 




            • Jack1947

              Hardcore nebylo nic jiného než expení zbraní na noobech, ( teda až na search & destroy Kallfoduty je prostě více arkádové a tam to sedí ale třeba v BF si to moc nedokážu představiot i když... Svižnější tempo je důležité jen pro diváky kjinak to může bejt každému buřt když hra baví jak baví.

              Navíc je to lepší když takovou hru hraješ minimálně s někym +, jinak je to dost jiné a možná i nudnější. Call of duty asi takové nebude... ale třeba tam bude minikampan to zase zajímá mě.

              • patr

                Reakce na příspěvek:

                zajtra si to vyskusaj na pc.  Ako paradne to je, mna to velmi bavi.   Len mam laptop tak nic moc,  moc toho nevidim v dialke.   Na velkom monitore a vykonnom pc to bude fakt dobra hra
                • Jack1947

                  Reakce na příspěvek:

                  Mě to beztak nepojede naštěstí mi to tolik nevadí. SPíše jde o to že to zaábavné bejt může (dle mého staré COD jen se bude hrát s větší/menší opatrností) ale nic zásadního to nepřináší.

                  • patr

                    Reakce na příspěvek:

                    je to uplne ine, prestrelky na dialku, trajektoria striel, musis strielat dopredu a predvidat resp mat skusenost. Prakticky vdaka tej rozlohe mapy, v malych mapach take nic nebolo.  Plus tie vylepsenia na zbrane, postupne to musis ponachadzat inak mas dost velky recoil na niektorych zbraniach.  V klasickom multiplayeri si mal vsetko vymaxovane.   Ale je to naprd, ja to hram na laptope.  Na to treba velky monitor a vykonny pc a vtedy si to clovek uzije
                    • Jack1947

                      Reakce na příspěvek:

                      Co má monitor společného s tím že mě ta hra neslovila a nezajímá beru to jen jako kráátkodobé svezení na vlně nynějšího zájmu nic více ani méně...

                      Nicméně, ano na laptopu kde máš ještě omezený ujlopříčkou zorný úhel je to nic moc. Já si dokoupím WW2 dlc hlavně poslední a to předtím stálo za to a to poslední má nejlepší WAR mapu vlastně kdyby vyšla odnož WAR tak by mě to bavilo - poladily trochu matchmaking ten mě tam sral pořádně kazilo to hru.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit