Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Radši si tam srovnej ten rasismus a vymletý stádo vlastnící 3 zbraně na osobu Donalde... ono kombinace tupej amík a třeba COD není úplně košér :))

  • Marines
    No, Trump hodil mediální vějičku a světový socialisti šílí a už ani neví, z čeho ho obvinit. Jak znám americká levicová média, tak si jeho výroky hodně přikrášlila a než se to dostalo do ČR, tak už je z toho mediální schit. Držím palce panu Trumpovi....!!!!
  • Tady pro predstavu a pobaveni "kdo je Trump a jeho volici"  :)    minuta 8:53 - 12:45

    https://www.youtube.com/watch?v=btaEDH775ko&feature=youtu.be&t=533&fbclid=IwAR1DI9BNpaxhKZFvpHLHI1a_wFno4Mm-a7lX87Owze5nIqPJCNTTnY0W7Ng

    • Duncan66

      hehe, ano, to je krasna ukazka vzorku Trumpovych volicu: "space ISIS" :DDD

  • Duncan66

    Tak hlavne ze snadna dostupnost a lobbing vyrobcu zbrani na to nemaji zadny vliv a je treba to svest na pocitacove hry.... Filmy, hudna, literatura samozrejme na to vliv nemaji, ale pocitacove hry muzou za vsechno ....

    • XorxoxTalarius

      Vetsina zlocinu spachana se zbrani v USA je spachana nelegalne drzenou zbrani. A tak to bylo i v poslednich pripadech.

      • Duncan66

        To ale neni argument. Snadna dostupnost samozrejme velice usnadnuje trh s nelegalne nebitymi zbranemi. Kdyby bylo celkove zbrani v obehu nasobne mene, stoupne okamzite i cena nelegalnich zbrani a jejich dostupnost se snizi. Staci se podivat jinde do sveta. Treba v Australii koupite nelegalni AKcko za deseti az stonasobky toho, co v USA, protoze je tam radove mene zbrani v obehu mezi obcany.

        Metada bileho kone bude urcite znama i v USA, navic si tam muzete najednou koupit i desitky zbrani atp., takze ten argument o nelegalni zbrani je trapny a demagogicky.

        • XorxoxTalarius

          Vis o tom ze se kazda strelba stala nekde kde jsou zbrane zakazane? A svete div se, vraha to neodradilo. Navic ikdyby zbrane nebyli, jak ty rikas, "volne dostupne". Tak jaksi zapominas ze kupni sila v Americe je trosku nekde jinde nez treba u nas, takze koupit si u nas nelegalni SMG za 50 tisic a nelegalni SMG za 2000 dolaru v USA je trosku jinej pomer ;)

          Nehlede na to ze hned u hranic maji stat kterej je primo rozpalcelovanej na tabory ktere by se nemohli dockat az zaplavi USA nelegalnima zbranema. Nebo odkud si myslis ze vetsina velkejch gangu nakupuje zbrane? V Tescu?

        • Row

          Stejne demagogicke je vytahovat "3 zbrane na hlavu"... tak proc nikdo tu palbu neopetoval kdyz tam ma zjevne kazdej kam sahnout pro kver div se nevalej na ulicich... ve statech USA kde maj nejvolnejsi zakony na drzeni zbrani je statisticky nejnizsi zlocinnost se strelnou zbrani a naopak... hadej proc, kdyz vis, ze ji na tebe muze vytahnout kazdej na koho ji vytahnes ty tak si to 2x rozmyslis (abych byl objektivni, tak ten kdo ji pak opravdu vytahne ji ze stejneho duvodu vetsinou rovnou pouzije, ale to uz se dostavame jinam)

  • Střílečky hraji od čtyř let, zbraň legálně držím, jsem víceméně samotářský typ, ale že bych šel a začal střílet kolem sebe? Problém bude asi trochu jinde než u her... A Trumpeta si může říkat co chce, stejně si z něj ve světě dělají akorát prču😉.

    • Jack1947

      Problém je že když něco potom jeho názory ovlivní půlku Evropy... milá Trumpetka :D

    • Já to mám podobně. Akorát nemám zbraň, ani bych jí nechtěl a už vůbec bych si nedovedl představit, že bych šel zabíjet. A to jsem dohrál snad všechny střílečky na PC co vyšly.

  • přestože se hry hrají po celém světě, jen v americe jsou schopní si vystřílet školy, obchoďáky či narozeninové párty. to prostě dává smysl.

    • XorxoxTalarius

      To neni jenom v USA, to se deje vsude, jenom tam se o tom nejvice pise, protoze clanky o tom ze nekdo upalil x lidi za ziva, nebo je ubodal nozem, pripadne otravil, se nehodi do narativu ze zbran je spatna.

      • To neni pravda, v mediich se pise uplne bezne i o ostatnich vrazdach a zabitych. Ono nozem uboda clovek jednoho nebo dva...u strelne zbrane jsou ta cisla trochu jinde.

        • XorxoxTalarius

          Ale nepise, v asii borec upalil 13 lidi v baraku , byla jedna zprava v nasich MSM, a pak ticho, o tech poslednich nekolika strelcich vydam kazdy den nekolik zprav.

          Nehlede na to ze prave ta cisla jsou viceme stejna, jelikoz vsichni strelci nemaji desitky obeti, kdyz se podivas do statistik, tak se jedna o vyjimku. Borci behajici po meste s nozi a bodajici vsechny na potkani, navic udelaji stejnou paseku jako kdyby meli strelne zbrane.

          • Nezaregistroval jsem, ze by nekdo nekdy nozem ubodal vic nez 3 ? lidi a utoky napr. na policajty v Anglii byly medializovany hodne. O te vypalene firme bylo taky dost clanku, ale neni to klasicky vzorec co se opakuje co pul roku...

            • XorxoxTalarius


              Naopak, prave v oblastech kde jsou zakazene zbrane (v asii) je zhrastvi prave docela rozsireny zpusob masove vrazdy.

              Apropo, utok nozem, 31 mrtvych a 140 zranenych.

              https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Kunming_attack

              Stejne tak utoky ve skole, kazdy z nich ma okolo deseti mrtvych a nekolik desitek zranenych. A tak dale.

      • tak nějak. prostě střelec = hráč pc her. ale vraždí a ubližuje se všude a všemožnými způsoby. a hlavně ve všech sociálních prostředích.

  • XorxoxTalarius

    A nebude to spis tim ze mu je 73 let? Tak trochu bych se divil kdyby mel jinej nazor a hram ve svych letech rozumel. Obvzlast kdyz v jeho okoli to neni jine a jeho oponenti maji nazor uplne stejny, takze neni mozne aby si ho mohl opravit.

    Dokud Baron nezacne hry poradne hrat a tatkovy je neukaze, nevystevli mu ze tam skutecne problem neni, tak se situace nezmeni.

  • Derp_1337

    Donald Trump je polovině ameriky pro smích kvůli jeho eskapádám a nesmyslným kecům. Opravdu není potřeba řešit jeho jednotlivé proslovy, protože aspoň 3x do týdne pronese nějakou pitomost.

    Nejjednodušší je prostě takového šaška ignorovat a příště zvolit někoho jiného.

    • Mě osobně se Trump líbí. Líbí se mi, že svými proslovy a činy jakoby brání zájmy Ameriky, své země.

      • Derp_1337

        Nikdo netvrdí, že se jakoby nebrání zájmy ameriky. Problém je v tom, že nemá kontakt s realitou a prostě mluví o dost nereálných nebo nepraktických "řešení" problémů.

    • eStar

      Ne není nikomu pro smích, tenhle dojem se snaží navodit pouze média. Také má velmi slušnou šanci na to že bude znovu zvolen, jeho podpora roste a to i díky tomu že demokraté jsou levicovější než kdy dřív.

      • dworkin

        Je vidět, že moc Američanů neznáš. 

      • Duncan66

        Jak to vite, ze neni nikomu pro smich? Mi osobne tedy pro smich je a dodnes nechapu, jak muze byt nekdo tak hloupy a omezeny, aby zvolil na pozici nejmocnejsiho muze sveta takovou parodii na dospeleho cloveka ...

        • eStar

          Američané si zvolili raději úspěšného obchodníka který vyznává pravicovou politiku než socialistku, nevím co vám na tom přijde divné. Ekonomika USA za Trumpa výrazně posílila a s tím v návaznosti rostou i světové trhy. Trump také nezačal žádnou další válku a vojáky pomalu stahuje domu. Ne každým svým výrokem se sice trefí, ale zatím svou práci dělá zatraceně dobře.

        • Zaho

          No když si musíš vybrat mezi Trampem a Klintnovou, tak z toho vždy vyjde Tramp jako lepší kompromis. Vždy je lepší šašek než zhrzená ženská.

          • Duncan66

            Kdyby vyhrala, tak by zhrzena nebyla. Hlavne jednim z nejcastejsich argumentu proti Clinton bylo, ze rozpouta valecne peklo a nestabilitu. A tak vladne Trump a svet je v chaosu a jakem nikdy nebyl, stare dodrzovane dohody maji hodnotu caru papiru, nic neplati, nikdo nevi, co bude zitra, ale tak hlavne, ze nezvolili Clinton ....

            • Zaho

              Tak americký prezident o tom kde USA válčí nerozhoduje. Tenhle problém se vyřešil Kennedym. Svět zdaleka v chaosu není a Trump je stejně dobrý/špatný prezident jako jeho předchůdci.

            • Derp_1337

              Clintnová klidně může být lepší politik a člověk, ale zamysli se nad tím, kolikrát byla v america zvolena žena za prezidentku a pak pochopíš, proč nevyhrála. Amerika klidně uvítá černého prezidenta, ale žena je pro konzervativce až příliš velké sousto na zkousnutí.

              A to není jenom problém amíků. Celosvětově se ženy v politice moc nechytají (ani v ČR).

              • eStar

                Reakce na příspěvek:

                Tak tohle už je skutečně úplný nesmysl podložený absolutně ničím. Clintonová ve skutečnosti nevyhrála proto protože si voliči nemyslí že by byla lepší člověk nebo politik.

                • Derp_1337

                  Reakce na příspěvek:

                  Díky, všichni si ceníme tvého názoru, očividně jsi velký odborník na názory a myšlenkové pochody americké populace.

  • Duchino

    Prostě Amerika, nic nového - zkrátka všichni vědí, kde je problém, ale nikdo nemá zájem ho řešit a tak se bojuje s něčím zástupným. Kdyby výrobci zbraní neměli takový vliv na politiky, už by se palné zbraně dávno mezi civilním obyvatelstvem zakázaly. Holt by Activision měl zřídit lobbingové oddělení.

    • Zákaz by to také nevyřešil, protože zbraně se tam dají sehnat velmi snadno nelegálně. Mnohdy se dokonce i ví, kde se dají sehnat ale policie tam prostě (asi na základě určitých dohod s gangy) nezasahuje.

      • mx0r

        Toto je diskusia uplne mimo hier, ale otazka je, kolko nelegalnych zbrani vlastnis doma (nebrat osobne)? 

        Lebo jedna vec je ist do obchodaku a kupit si legalne dlhu zbran a druha musiet ju zhanat na ciernom trhu. Je to aj otazka penazi, aj otazka namahy, ktora by vela ludom za to nestala. 

        Ale takto je to az prilis jednoduche a preto si nakupia arzenal a potom ho pouziju.

        • Row

          aby ses nedivil, ceny jsou leckdy na stejne urovni, u neceho i niz... po sovetech se ztratilo takovy kvanta kalachu ze sehnat full auto 47 neni ani zas tak narocny, ani zas tak drahy

          CT kdysi v ramci reportaze o darknetu objednavala Glock 17 s vybrousenym cislem asi za 20k, coz je jen o malo vic nez za kolik je v normalni distribuci novej

          • Tak je jasne ze kdyz se nejaky gangster chysta vyloupit banku, tak si tu nelegalni zbran snadno sezene - pochybuju, ze by s tim mel problem i u nas. V USA je to spis o celkovem pohledu na zbrane, kdy si s nima hrajou i male deti.

  • Jack1947

    Tímhle u mě dost klesá na vážnosti, akorát přispívá ostatním blbounů,m "že hry jsou na vině"

    Navíc mám takový pocit nebyl to nějaký mexikánec a ono by to dávalo smysl EL paso > Mexiko.

    Prostě je jednodušší než se dostat k rohlíku ke bzraním v USa tak budou mít takové problémy ( kdoví třeba nespokojenej migrant) mi zase jiné a možná i vážnější.

    Yet, we still there člověk by řekl že už se tohle zbytečné téma vyřešilo už koncem devadesátých let ale evidentně se to nestamne nikdy😬🤮

    • Derp_1337

      "Tímhle u mě dost klesá na vážnosti"

      On někdo bral Trumpa vážně???

      • Jack1947

        Podstatně jo, i když je tady jeho vztah s naším prezidentem trochu komplikovanější. Každý vyznává trochu jinou politiku ale že se naváží do her mi příjde dost hloupé a krátkozraké.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit