Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • triptich

    blbé paradox hry.... najprv zožerú peniaze, potom čas. kde na to človek má brať? 😂

    spolu s crusader kings asi jediná hra, kde mám nakúpené komplet všetky veľké rozšírenia bez ohľadu na ich kvalitu. viem, že je to sptrašné vyhadzovanie peňazí, ale proste tie hry stoja za každý cent, čo som do nich vložil.

    • Jo v Cities už jsem taky nechal hromadu hodin :-/ (ne že bych si stěžoval)

      Ale už začínám mít pocit, že té hře by spíš slušel druhý díl, než další DLC. Vyměnit (upgradovat) engine aby zvládal víc agentů. Místo snowfallu implementovat poctvié střídající se čtyři roční období. Rozšířit mapu i třeba s možností spravovat omezeně mimoměstské okolí (kvůli HW limitům třeba nenechat stavět město všude. Ale umožnit v okolí částečně řešit obchod a MHD s jinými městy? Nebo mě třeba nechat budovat 2-3 města na odlišných koncích mapy?). Imho spousta věcí, které už aktuální engine nezlvádne. A neustálé přidávání nových asetů, mezi kterýma jizdí auta už by chtělo posunout trošku dál.

      • triptich

        so všetkým súhlas, až na ten druhý diel. stále je to paradox, vydajú druhý diel, bohatší o funkcie a zas nás čaká roky trvajúca odysea DLC-čiek. pokiaľ je to len trochu technicky možné, radšej by som nové funkcie a prvky videl implementované do stávajúcej hry.

        ja ešte doplním rozšírené možnosti správy dopravy, ktoré síce značne pridávajú modifikácie cez workshop, ale radšej by som ich videl v origo hre, ako od fanúšikov.

        P.S.: snowfall je najväčšie sklamanie celého C:S. hre by striedanie ročných období pridalo grády a to aj s aktuálnym biednym manažmentom dopravy.

        • Ono jde o to, že spousta věcí je ve hře provázaných a není úplně jednoduché do hry přidat něco, co ji komplet překope (zejména, když se bavíme o technické stránce). A prostě v určitém okamžiku je lepší začít defakto od nuly, poučeni a lépe.

          zase to beru tak, že čím dřív ta dvojka vyjde, tím dřív na ní budou DLC a bude v "kmopletním" stavu a bude nám lépe :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit