Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • iSpirit

    Cyberpunk 2077 vyjde na Stadii, aby CDP mohl co nejvíce zarobit. To jejich PR😂🤮.

    • Derp_1337

      A co ti tam na tom vlastně vadí??

      Tohle není žádný Epic a jejich vynucený "exluzivity". Nikdo tě nenutí přejít na službu Stadia, klidně si můžeš hru koupit na Steamu a pak si ji hrát, jak je libo.


      Ono obecně platí, že čím je větší diverzifikace trhu, tím lépe pro koncové zákazníky, protože každý si může vybrat službu dle svých požadavků. Tohle by nemělo být moc těžké na pochopení. Jenom trollové a hateři si na něco takového můžou stěžovat.

    • Corvus

      A já jim narvu do chřtánu každý cent. Tuze rád! A zaslouženě!

  • TheGGG

    dávat googlu do rukou ještě větší moc, než má teď je šílené... vzhledem k tomu, že google je přesně ten typ zlořádné mega korporace před kterou varuje každé cyberpunkové story, tak toto celé je řádná ironie...

    • Corvus

      "dávat googlu do rukou ještě větší moc"

      Teď jsem četl výplod jistého pana Schneidera:

      "Otázka
      také je kdo za tím stojí, oheň ve Francii, Black out ve Venezueli,
      požár Sibiře! Američani mají technologie že pomocí satelitů mohou
      založit požáry po celém světě,viz nedávno Řecko atd!Pokud by to bylo
      jedno ohnisko Rusové by to zvládli uhasit ale ohnisk bylo založeno
      několik a to není náhoda!!!"

      Není to náhodou tvé konspirativní alter ego? A máš dostatek zásob v bunkru pod barákem?


    • Derp_1337

      "dávat googlu do rukou ještě větší moc"

      LOL

      Pěkná blbost. Nikdo Googlu nic nedává, oni prostě svoji síť serverů začnou používat i k něčemu jinému než k hostingu Youtube.

  • Nez abych nasypal nekolik desitek tisic do upgradu graficke karty abych si Cyberpunk vychutnal v co nejlepsi kvalite tak radeji zaplatim par korun Googlu za streaming. Myslim si, ze ani RTX2080Ti nerozjede tudle hru ve 4K 60 fps, coz by Stadia mohla vyresit. Otazkou ale je, kdy bude tato sluzba dostupna v CR. Kazdopadne pokud by to bylo realne v dobe vydani Cyberpunku tak bych to toho nejspis sel.

    • Corvus

      No... co jsem četl preview po letošní E3, tak se drtivá většina novinářů shoduje na tom, že co se týče grafiky, tak nejde o žádnou ultra mega prdu, ze které by se tavilo železo. Každý tvrdí, že hra je špička, ale rozhodně ne na poli grafiky a že bychom měli krotit v tomto směru svá očekávání. Navíc pokud vím, tak Cyberpunk 2077 vyjde i na současné konzole, takže bych HW požadavky neviděl astronomicky.

    • Jasně oni ti poskytnou vykon RTX2080Ti za 10dolacu mesicne.... trochu premyslej... bez brutalne orezaneho obrazu ti to nikdo nenastremuje a jeste v pouzitelne latenci 😀😀😀 stremovane hrani to je jak sex pres plexisklo😉 

    • Derp_1337

      Tady argumentuješ s tím, že 2080Ti pravděpodobně nebude schopné rozjet Cyberpunk ve 4K 60fps. Ale Stadia to pravděpodobně taky nedokáže.

      Musíš se nejdřív zamyslet nad použitím typické marketingové fráze: "Stadia zvládne rozjet hry až ve 4K 60fps HDR". Dáležité bylo to slovíčko "až". Podobné věci používají markeťáci pořád! V Praxi to znamená, že většinou to takové rozlišení nezvládne!!! Podobné věci markeťáci tvrdili i třeba i PS4 Pro nebo Xbox One X "zvládne hry rozběhnout až ve 4K 60fps HDR" , ale prostě v reálu tak většina her neběžela.


      A když si projdeš první ohlasy z beta testingu Stadia, tak zjistíš, že to trpí lagováním, snižováním rozlišení (kvalit 4K to prakticky nedosáhlo) a v obraze byly občasné kompresní artefakty!!

      V současném stavu Stadia rozhodně není žádné pohodové hraní. Sice zatím to je pouhá beta, ale datum vydání je už za 3 měsíce a to není zrovna moc času všechno vylepšit.

    • skaven

      použi proxy changer a uzijes si tu sluzbu aj  v CR, ak nebude dostupna


      • SalemCZ

        Stadia s VPN moc nepůjde, tam ten obraz potřebuješ hned a ne za tři vteřiny, jinak by ti bylo pěkně blbě a pokud ne tam by sis hru moc neužil.

        • skaven

          na slovensku cez proxy changer mam anglicko za 60-65ms,  luxembursko cca 50 ms tj. bezne veci bez problemov mozes hrat(ako bude aj Cyberpunk), ako jasne ze online shootery asi nie.

          • SalemCZ

            Ale jekož u stadie máš mít nějakou konkrétní rychlost tak nevím tedy, jestli to nebude i tak dost omezená rychlost. A ono to vlastně nebude 60ms, ale 2x60ms ne? Ono to bude tam s zpět.

            • skaven

              ved skusis napr nemecky server, stadia Start je zadarmo, ked to pojde ok, tak si z obliga, ked nie, tak nie :)


              • Derp_1337

                Reakce na příspěvek:

                Skavene, opět si tu technologii představuješ moc jednoduše. V reálu to bude mnohem komplikovanější.

                Zajistit běh free balíčku Stadia, který bude hry streamovat v tom nejnižším rozlišení a s nejmenšími grafickými detaily, nebude moc těžké.

                Ale zajistit nízké odezvy a dostatečně široké pásmo pro vysokorychlostní přenos  s vysokým rozlíšením bude velký problém!!!

                • skaven

                  Reakce na příspěvek:

                  nepredstavujem si to nijak, pockam si, ked to vyjde :) inac, free Start balicek je 1080p@60fps.  predpokladam, ze bezna optika to zvladne bez problemov.


                  • Derp_1337

                    Reakce na příspěvek:

                    Při beta testingu se lidem nedařilo vytáhnout ani stabilních 1080p@60fps. To určitě nebyl problém optického kabelu, ale spíš streamovacích serverů a pak serverů kudy tekly data.


                    Ale máš pravdu, bude lepší počkat a uvidíme.

            • Derp_1337

              Ne. Odezva z principu počítá s obousměrnou komunikací. Aby jsi změřil odezvu, tak potřebuješ poslat požadavek a čekáš na jeho vrácení, takže cesta tam i zpět je započítána.


              Ale máš pravdu, že bude velký problém s rychlostí komunikace. V betě Stadia se objevilo dost problému a rychlost komunikace byla jedním z největších. Většina testů praticky nikdy nevytáhla plnohodnotné 4K.

              • SalemCZ

                Reakce na příspěvek:

                tak ono i těch 60 je dost a to pochybuji že by zvládly 60, to spíš tak 260

          • Derp_1337

            Jedna věc je jednoduše pingnout nějaký server kdesi v zahraničí a něco úplně jiného je zajistit vysokorychlostní stream s tak nízkou odezvou.


            Chápu, že jsi optimistický a vidíš tuhle možnost s růžovýma brýlema, ale realita tě určitě zklame, protože nebude tak hezká.

      • Se serverem v Americe to bude super hraní. Pod 100 ms se nedostaneš.

        • DFCZ

          Google má servery po celým světě.

        • skaven

          jo, lebo bude len server v amerike, v zapadnej europe urcite ziaden nebude...

          https://support.google.com/stadia/answer/9338852?hl=en

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit