Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Prakticky klasickej survajvl jen z doby Barbara conana kterej vtipně je divně vymodelovanej v intru nazačátku hry... v singleplayeru to troch sráží ten adminskej mod páč se to dá nastavit dlevlastního uvážení dokonce i god mod a pak by ta hra začla rychle nudit. Jinak je to na úrovní třeba no mans sky - těžba surovin,( kraftění předmětů a zbraní) jestli se to dá dohrát nevím nicméně na chvilku zabaví. + je i celkem obstojná optimilizace.

  • S recenzí více méně souhlasím. Ale pokud bych tuto hru srovnával s nějakou jinou, tak jednoznačně s Ark Survival Evolved. Protože tahle hra si z ní bere naprostou většinu mechanismů! O tom se recenzent zapomněl zmínit. S tím rozdílem, že v Conanovi se neochočují zvířata , ale lidé (NPC). A oproti Arku je to hoodně osekané. Omezení jsou na každém kroku. Na lov si sebou můžete vzít jen JEDNOHO OTROKA! WTF? A proč když jich mám kupu? V Arku člověk mohl mít lovící smečku, prakticky libovolně velkou, kterou šlo navíc ovládat na dálku pískáním. Tady nic takového samozřejmě neexistuje. Další trapné omezení je minimální vzdálenost mezi otroky. Chcete si z otroků udělat obranou řadu? Zapomeňte! Otroci se mou stavět jen v dost velkých vzdálenostech od sebe. Některá věci jsou z Arku převzaté s výrazně dodělané a vylepšené, například stavění budov. To se autorům dost povedlo, v tom "předlohu" dalece převyšuje. Craftění je asi nejsilnější stránkou hry (spousta různých materiálů a věcí z nich). Craftěním budete taky trávit většinu času.
    P.S. Pro informaci panu recenzentovy, pár chyb v recenzi. Na výrobu tvrzené oceli opravdu nepotřebujete slévače. Ten jen prodlužuje dobu hoření paliva a urychluje tvorbu produktu. Ale nic víc. Tvrzenou ocel uděláte snadno i bez něj. Sebrat konkrétní množství jednotlivých surovin také jde, na to je klávesa Shift.
    • Ark není jediná hra na světě. Psát, že to převzali odtud je kravina. Survival stavěcí hry prostě obsahují survival a stavění. Her jako ark je hodně.
    • nightborne
      Pravdu díš!

      Zkoušel jsem všemožný shift a ctrl-kliky, shift-drag mě ale doopravdy nenapadl. Dík za tip.

      S tvrzenou ocelí máš samozřejmě taky pravdu, T4 thrallové odemykaj exceptional a perfect věci, ne zrovna tenhle recept.
  • Hra je to hodně dobrá, souhlasim s hodnocením a recenzí. Těšim se, až přidaj slibovaný mouty, magii, nějaký ty fatality a obecně vše, co naslibovali. Snad by ještě mohli přidat víc PVE mechanismů ( nějaký ty questy navíc ). Předevšim se ale těšim na to, až hru dokážkou zbavit fatálních bugů, který hru fakt znepříjemňujou. Pak by to bylo uplně v pohodě na 8, možná 9. Mám zatim nahráno 160 hodin a furt je co objevovat a kde chcípat :D
    • Hra uz vysla v plne verzi, presto se prodeji ani vzdalene nepriblizila svym souputnikum v zanru. Uvidime co reknou nasledujici mesice, ale byl bych s tak velkymi ocekavanimi docela opatrny.
      • To sice vyšla, ale vývojáři přislíbili, že ještě rok budou na hře makat a přidávat právě ty slíbený věci a opravovat bugy, no uvidíme jak to dopadne...
  • Klasika, opet naprosto nefunkcni pvp, do tydne to nikdo hrat nebude.
  • koukam ze ti Nemci maji to napadani ostatnich porad v krvi:)
    • :-))) vypada to tak jak to ctu. Je skoda, ze jsou lidi co to hrani jinym kazi. Kdyby se napadali velke pevnosti kde je spousta klanovcu tak mi to prijde jako spravna valka mezi klanama,ale pokud si par lidi hrajou na svem pisecku a spise kooperuji ci si sem tam s nejakym pro zpestreni hodi fight tak by to bylo ideal. Nicmene tenhle pristup je videt skoro v kazde online hre. Treba takovy The Isle vypada zajimave,ale co jsem cetl tak tam se lidi umeji jenom napadat a restart progresu vyvoje zvirete je dost casove narocny. Prijde mi, ze kapnout na ciziho hrace, ktery te pozdravi a poda pomocnou ruku je uz skoro nerealne. Jakoby se v kazdem promitala jakasi zloba furt jenom ublizovat a buhvi co si tim kompenzovat. Je mi 38 a mam rad pohodove hrani. Drive jsem vedl klany ci guildy a lidi mivali lepsi pristup ke hrani. Dnes v hodne hrach citim vyslovene poteseni z toho, ze nekomu herne ublizuji ci tyraji. Je to domena vicemene mlade generace. Starsi hraci co maji navic zkusenosti s hranim a nejaky ten rozum to vetsinou nemaji zapotrebi a hru si uzivaji uplne jinak. Bohuzel diky takove komunite se i dobra hra muze dokonale pokazit a casem je odepsana.
      • abych to zkratil prijd hrat na cesky server terrasancta - pohoda lidi dospeli admini
        • Zdravim, zadny takovy server tam nevidim.
      • styl the Isle me naprosto vyhovuje:c)),,nebudes na to moc starej??me je 37 ale PvP hry tohodle typu me naprosto sedi,,,v isle mam nahrano 200hod.(zatím) a nemuzu si na nic stěžovat-takhle by mela vypadat kazda onlinovka,,,,,zadna pravidla,zakazy jen snaha prezit a The Isle tohle vystihuje naprosto presne,,,je husty sledovat jak se lidi chovaj jak zver coz ve hre za dinosaury vypada huste-vypada to dost prirozene:c))
      • Záleží jenom na hře... v některých hrách je napadání jiných hráčů žádané!!

        Komu se to nelíbí, ten má možnost vytvořit vlastní hru, kde se nebudou moct připojit cizí lidé, ale jenom vaši kamarádi (extrém je singleplayer)... popř. se připojit na jeden z oficiálních serverů a přidat se k nějaké guildě.

        A pokud někomu nevyhovuje ani jedna ze 3 možností (PVP, friends only, guilds), tak ta hra prostě není pro něj a měl by si najít nějakou víc sluníčkovou hru.
        • no vsak to uz tu bylo davno receno pokud jsi cetl pozorne vsechny prispevky a nereagoval klasicky jen na posledni coz je klasika :-))
          • NEWSFLASH:
            Asi to bude pro tebe překvapení, ale tvoje komenty nejsou až tak zajímavé, aby je ostatní čtenáři vyhledávali a srovnávali s tvými ostatními komenty, jestli náhodou neobsahuji navzájem odporující si názory.
            • 2 mozek:
              Rozdíl je v tom, že já nikoho nenutím číst moje komentáře *5*
              A vůbec nikoho nekárám za to, že si nepřečetl nějaký "můj starý komentář, který je v rozporu s mým nejaktuálnějším komentem" LOL
            • No stale lepsi nez ty tvoje hemzy chlape *3*
  • S kamarádem jsme začali hrát na nejakem "fresh" nemeckem serveru. Offic servery začali všechny v jeden den snad a všechny jsou už hojně zastavěné (ani nevím jestli mají třeba lepší optimalizaci nebo něco, protože ty soukromé celkem lagují). Po týdnu a něco co jsme se sami dva drbkali s naší base, jsme včera logli a skupina Němců nám odpálila výbušninama všechny dveře a rozkradli co mohli a nenechali kámen na kameni. Po těchto zkušenostech nemáme už ani jeden náladu začínat znova
    • To je na prd no. Urcite to nastve, ale dobivani je smysl online var. jako pvp. Na jednu stranu nechapu cemu se divis. Pokud si pred koupi o ni neco zjistis tak vis, ze tohle se tam deje. Budu se opakovat,ale proc to nehrajete v offlinu kde se vam toto nestane. Muzete hrat a stavet dle libosti. Nastavite si na servru uplne vsechno od rychlosti tezby po materialy a zbrane. Je to na Vas jak si to poresite. Co je nevyhoda je to omezeni vzdalenosti, ale i to tam lze nastavit a rozsirit. Treba to casem nejak jeste doladi. I v Age of Conan se dobivali zakladny. Neni to zase takove novum. V kazdym pripade to nastve. Chapu to.
  • Poslední hra co za něco od Funcom stála je Anarchy Online, což už dnes nikdo nehraje.
  • Este jedna vec mi napada v suvislosti so survival hrami. Mala by sa zriadit nova kategoria hier: HRY PRE STREAMEROV!!!!
    To su hry ktore par minut po vydani streamuju na twitchi svetoznami streameri, co maju na hlavach smiesne klobuky, na kolenach macky a maju 120 000 subscriberov a zarabaju tisice eur na mesiac. Na tychto sh*t hrach lovia subscriberov a po par dnoch po tom ani pes nestekne. Takto sa robi biznis...
    • S timto nazorem nesouhlasim. Streameru je hodne a streamujou kde co. Ja se na prvni stream v CE podival az cca na 15 lvl kdy jsem si nevedel rady s nekterymi craft zalezitostmi a musim rict, ze jsem si pustil ne jedno tutorialove video,ktere mi dost pomohlo a usetrilo cas i trapeni. Nekal na hlavu hre, kterou si za 1 nehral, takze nesud a za 2 jsi ty videa nepoustej kdyz nechces. Spousta streameru to dela, ze je to bavi ( nic pro me teda, nemam potrebu se timhle stylem zviditelnovat ) a nemaji za to zadne love. Ano nekteri jsou crazy. Jsou nezkutecne vulgarni, urvany, ze me z nich praska hlava, ale jsou zase taci co to delaji dobre a mnohdy me to fakt pomohlo. Promin, ale neni tak tak ja to rikas. Ja to tak aspon nevidim.
      • Conana zatial nevidim ako hacik. Viac take veci ako Hello Neighbor ci Sea of Thieves.
        • tak proc to chodis vyzvracet sem?
  • Jedno mi nejde do hlavy. Pri RPG ako Skyrim, Morrowind, Fallout som sa zabavil 100+ hodin len z jednou postavou. Pri tychto survival openworld veciach ako Raft, Forest, Ylandia, Time at Portia, 7days to die, Ark:survival evolved a podobnych hrach to znechutene mazem na druhy den.
    Najradsej by som vycraftil z palice, travy a kamena=> ostru palicu, vylepseny kamen a silnejsiu :) travu, z tychto by som vyrobil lepsiu kamennu sekeru a z tou sekerou by som bil po hlave tych dementov co taketo hry vyrabaju a nevedia spravit nieco nove a originalne...
    PS.
    Ku Conan Exiles sa neviem vyjadrit, Hral som nejaku alfu a bolo to celkom slubne. Zo streamov a pocutia to moze byt v pohode, ale taketo hry klamu telom...
    • Jack1947
      Myslíš jako to že ta hra většinou výjde v alfa verzi s plno bugy a když konečně výjde má stejně bugy a je nedodělaná ? no tak to má více her no... a tvému vzteku se nediovímale pobavilo. Je hezké si něcvo koupit v erly ekxes a potom to znechuceně smazat heheh... heh neh.
      • kdyz uz chces prznit anglicke vyrazy, tak je aspon przni tak jak se skutecne vyslovuji.
        • Jack1947
          Jo je top pěknej exces co na tom nechápeš?
      • Jaké pak kupování? Ale mas pravdu. Z tych hier sa dostali z early accesu iba Forest a ARK. Ani potom to nebola ziadna slava. Su to asi forever EA.
    • Skyrim, Morrowind, Fallout jsou super hry. The elder scrolls online se taky moc povedl. Najde si vsechny hrace. Jak lonewolfy tak male skupinky a stejne tak guildy. Pro me asi nejlepsi mmorpg,ktere jinak uz nehraji protoze ten cas uz na to tolik nemam. Vyhovuje mi hrat sam ci ve 2. Neresit, ze ostatni mi za nekolik dnu absence hrani utekli o 10 levelu a uz nikam spolu nejdeme, protoze muj level a questy jsou pro ne uz pase. V tom me elder scrolls online max sedl. Hral jsem ho jako Skyrim. A questy byli zabavne a vse je takrka jako Skyrim.
  • Jeste me mrzi, ze survival hry co jsem ja hral, defakto nemaji zadny pribeh coz nechapu. Nikde zadny questy a story line. Kdyby to Conan mel tak by to byla fakt pecka. Nechapu proc to maji vsechny survival, sandbox hry takhle. To bude asi tim dnesnim trendem se nevysilovat a nezamakat na pribehove kampani v kombinaci s temito hernimi mechanizmy.
    • V Raft alebo Subnautica je nejaky prislub silneho pribehu. Dorazenie do konca, odhalenie preco som na pltke uprostred oceanu sam, alebo co tam pod vodou hladaju mimozemstania. Lenze cestou k tomu ta hra nudi na smrt. Ono ak nemas rozpocet na filmove cutsceny, questy , nahovorene dialogy tak jedine co ti zostava je nechat hraca tazit zelezo a kamen az do konca. Cim dlhsie tym lepsie.
      • Jack1947
        Lidi to bohužel baví no -.-
    • Jack1947
      Survival hry jsou většinou online a tam si příběh tvoří sami hráči noo... ale jinak ty offline nějakej příběh mít musej vždyt jde většina dohrát!
      • Zahraj si Eldra online a tam maji vsichni seriozni story line. A to neni jedina hra, ktera to tak ma. Nema sice sandbox a survival prvky, ale to neni duvod proc nemit ve hre solidni story line. To, ze nekde prezivam mi zadny pribeh nedodava. To je jedno no. Hold to tak maji. Cloveka to mrzi, protoze licenci na conana mam moc rad a krome age of conan co jsem hral v dobe kdy vysla a pak v guilde uz ho nehraji dlouho a uz ho moc lidi ani nehraje. Navic tehdy mel vyjit min o pul roku pozdeji, protoze byl extremne zabugovany. Slusny potencial, za warriory dle me velice povedeny interaktivni styl boje a za healery take. Nicmene to je vse co ja vim. 2 hry na Conan licenci a ani jedna se nepisni nejakym super pribehem. AoC na tom byl lepe. Byla tam nejaka story line,ale v porovnani s elder s. online nesnese porovnani.
        • Jack1947
          Díky ale nechci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit