Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Já bych udělal o našem prezidentovy - kde by popíjel hektolitry piva jedl knedlo vepřo zelo a kázal vodu... nabádal občany k opilosti a sám byl přesně takový jaký je. Nahovno a tlustý. *3* Kickstart dejme tomu za cíl 300-500kč,.
    • Češi mají úžasnou vlastnost - kdekoliv dokážou zatáhnout politiku. Ani si nepamatuju, kdy jsem naposledy v zahraniční diskuzi o sportu / hrách / filmech / nepolitických článcích narazila na jediné v politice angažované jméno.
      V ČR? Lidé řeší pravici / levici i u článku o tom, že nějaké miminko zemřelo po porodu. Je mi z toho zle, protože to nevypovídá ani tak o celkové nespokojenosti s momentálním stavem (až budou Češi s něčím spokojení bez frflání tak zamrzne peklo), jako o učebnicovém "Já Franta se základním vzděláním bych byl určitě lepším prezidentem než tenaten ale protože jsem momentálně moc zaneprázdněný nezaměstnaností tak o tom budu jen žvatlat u piva.".

      Staré pořekadlo co Čech, to muzikant by se mělo změnit na co Čech, to politik a každému, kdo si očividně myslí, že by nějakou funkci dokázal zastávat lépe dát povinně kandidaturu do příštích voleb.
      • Jack1947
        Já jsem to nemyslel nijak politicky ani ták, jen jsem si myslel že to někoho i pobaví. Tak nic no... zdá se že by s prezidentem hru lidi asi nechtěli. *7*
    • Pobavilo, akorát to tady podle mínusů vypadá na vypláchlé dětičky vypláchlých socíků...
      • Jack1947
        Díky, já jsem tak nějak magnet na mínusy... ale je to beztak vtipné jako by mínusy znamenali že snad něco znamenají. *15*
    • Dogkiller
      Jdi už s těma debilníma kecama u každého článku do hajzlu.
      • Jack1947
        Lepší než tvé kecy u každé indie... *6*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit