Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pakliže to nebude takové psycho jako současné PoE a bude to mít daleko střídmější vizuál, tak by to mohla být zajímavá alternativa ke Grim Dawn.

    Diablo 4 raději nezmiňuju, jelikož to je záležitost celkem vzdálené budoucnosti.

    • twicer

      Stím co ukázali v traileru si nedělám iluze že by se vtomhle ohledu něco významně měnilo k lepšímu. Ale spíš mě překvapila zmínka o Grim Dawn, kde je to na obrazovce taky pěknej ohňostroj když to člověk nehraje jen solo.

      • Problém je, že poe je ohňostroj už když hrajete solo. A to nezmiňuju všechny ty zářící serepetičky, křídla a aury, kdy pak hráči vypadají jak vánoční stromeček. Do toho už na endgame nikdo ani neběhá, ale každý se teleportuje, IKčkuje celou obrazovku aby na HC zemřel během pikosekundy bez možnosti úniku :-D Poe Je taková rychlá, líbivá klikačka pro streamery a mladý generace. https://www.youtube.com/watch?v=22HnBsu7tac

        • twicer

          Nevím, ač mi je blivno z přiloženého videa, do pytle se streamery a mladou generací bych to úplně neházel. Zatím je to nejblíž k Diablu2 co sem měl možnost zkusit. Teď sem schválně koukl jak vypadá endgame u GrimDawn (jelikož mě to po druhém průchodu přestalo bavit) a že by to bylo otolik jiné co se týče bordelu na obrazovce to se taky říct nedá :D https://youtu.be/KmhVq6jKyzA?t=282

  • sem nejak nepochopil to odstraneni gem slotu z itemu ?? na co ted budou vsechny ty currency itemy? 

    • Fusingy se prekonvertuji (protoze automaticky bude vse spojene) na Jewellers v nejakem pomeru, ktere stale budes pouzivat na Gemstony. Asi dojde i na migrace nejakych ostatnich men, mno zminili se, ze to nebude sranda pro databazi.

  • sankuri

    Mno z tohodle mam 2x lepsi pocit nez z celeho humbuku kolem Daibla 4

  • Zadny otaznik nad soubeznou koexistenci dvou titulu neni, protoze nebudou dva. Oznaceni 2 je nazev te nove kampane, ktera vyjde v ramci updatu 4.0. Taktez se zminovali, ze se budou snazit dostat vetsinu tech vylepseni, co ukazali, do hry co nejdriv. 

    • nightborne

      Máš pravdu, to nebylo šťastně napsaný. Upraveno =).

    • Takze treba ten novej system skillu by mohli spustit driv nez na konci 2020? Ten me totiz zaujal hodne. Anebo ten novej engine bych taky uvital driv, ale s tim se asi pocitat neda :)

      • Ou, to jsem asi formuloval trochu spatne. Noveho skill systemu se urcite dockame az s 4.0. Ale vsechny takove ty veci "na oko" mozna prijdou drive nez pozdeji. Uz ted se dockame prepracovaneho prvniho mestecka v 3.9 a zbytek nejspis dorazi, az budou nove assety hotove. Vylepseni enginu v podstate delaji inkrementalne od vydani hry, tady je akorat nejvetsi problem, ze musi spoustu veci vytvorit znovu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit