Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Tohle si zaslouží REMAKE, remaster se dá pochopit z hlediska konzolí no.

  • ALHAZRED


    Mafiu som hral dlllho po vydani, takže ano bola to dobra hra, ale už to bolo dosť retro a nemam chuť sa ku nej vracať, navzdory skvelemu pribehu, zavodom, neviem čo, už nie, Ale !

    Mafia 2 bol v čase vydania neskutočny skvost, aj ked sa nedokončil podla Vavrovych predstav,  hra, taka aka je je rozbita, kompletny pribeh ma hlavu a petu až s DLC, je to cele postrihane...takže ja by som si prial, keby ten REMASTER urobili, prerobili ako suvislu hru, bez trapnych DLC, povedzme s Vavrovou pomocou - ak to jeho SUPEREGO dovoli - na grafike by som toho už ani vela neprerabal, vyrazne sa tym zvyši hodnota hry a velmi rad si ju zopakujem... 

  • Mohli by dodělat 2, ta si o to přímo říká. Jednak je znát že příběh najednou skončí, ale hlavně to město co se týče interaktivity je hodně chudé, přitom určitě bylo v plánu něco daleko velkolepějšího. Ale stejně to skončí je lepšíma texturama a vyšším rozlišením...

    • Row

      jj, znam jednoho typka, co na Mafii 2 delal fyziku a chovani motorek... 😐

    • PanS

      Přesně, udělat MII pořádně, ok, jinak nevidím pro remaster důvod.

      • tomasrippl

        No dodělat, ona ta 2 je taková jaká je protože Vávra odešel při vývoji když po něm chtěli to co chtěli. Pak to vydali v takovým stavu a 3 je vrchol toho všeho. Bez Vávry nevim co by to studio bylo schopné dodělat. Conse týče prvního dílu, klidně bych remastr viděl😉

        • Carnage666

          Přijde mi že Vávru má až moc lidí za boha, pokud vim on se podílel hlavně a výhradně na příběhu a scénáři ne na budovách a, zbraních, motorkách.

          • tomasrippl

            Taky asi proto hodně lidi nadává na 2 kvůli nedokoncenemu příběhu, on měl vyprojektován i celkový vzhled hry ne textury ale co v te hre bude a co bude jak vypadat a když odešel tak to dopadlo takhle. Vic mě mrzi studio warehouse ale prý tak je pořad a kcd bude i 2 

  • TheGGG

    to bude politicky korektní předělávka... :D


  • Mafie 1 nejvetši kultovka  engine a mechaniky byly nadčasové (  např .zvuk padajicích kulek ) Dan Vávra vytvořil masterpiece na ktery 2 a 3 nema ani zdaleka ,

    Ve hře se měl původně objevit i multiplayer, závody aut, lidé se
    spolu měli náhodně bavit, kupovat v obchodech, stáncích, zapomenulo se i
    na živé tvory, jako např. na ptáky a jiné. Spousta věcí byla ve hře
    "rozdělána" a měly být dostupné i v módu jízdy. Jako příklad uvedu
    živoucí město. Pokud si vzpomenete na misi Uprchlík, kdy jste utíkali v
    různých uličkách, jistě si vzpomenete na rozhovory, zloděje, lidi na
    balkonech a muže, ať už toho čurajícího, nebo opravujícího auto. To vše
    mělo být i v ostatních módech, ale nestalo se tak a proto si mýslim že remastered verze bude mít všechno to co bylo původně plánovano a v novém kabátů

    Mafie ma jeden z nejlepších přibehu a já bych ji jednoduše označil za jednu znejlepších her vůbec

    takže Remaster všema 10  , další díly nestojí ani za zmínku ve světle jedničky..

    • člověče, nezapomeň jak se remastery v dnešní době dělaj.. trochu lepší textury, podpora full HD rozlišení a 60 fps a to je tak vše. nemaluj si to tak růžově..

      • Carnage666

        Přesně to co píše je trochu sci-fi, nevěřím že by do hry bylo cokoliv přidáno týkající se obsahu a herní náplně, remaster bude myšleno tak akorát to že udělají všechny 3 hry hratelný v HD a ve vyšších fps a přidají trofeje/achievementy do jedničky (a to možná přehánim) ale to je tak všechno.

  • TheSuffering

    Mají málo peněz, že potřebují ždímat staré značky? Zrovna u první Mafie nevidím vůbec důvod, hra je luxusní i po těch 17 letech. A zrovna v tomhle případě ani ta zastaralá grafická stránka ničemu nevadí, celou tu hru táhne naprosto něco jiného. A v podstatě i dvojka je podle mě stále slušná hra.

    • Otázka je jestli budou ždímat. Jsou 2 přístupy. Strongholdy a Skyrim se mi v knihovně změnil sám, aniž bych musel něco kupovat a pak tu je Age of Empires/Mothology nebo Commadnos, kde chtějí za znovu prachy jak za brand new hru.

    • Samozřejmě, je to pořád super hra, naprosto v pohodě hratelná, ale oprášení grafiky by vůbec nebylo na škodu.

  • Carnage666

    Mafie 3 byla propadák a nechápu jak to že tu dostala 5/10 měla dostat tak 2 😀 největší zklamání celý hry je její  stereotipní řešení úkolů.

    • Jack1947

      Propadák ne ale klasickej případ zkažené hry dnešní dobou, ale DLC jsem si celkem užil.

    • Zas taková hrůza to nebyla. Příběh byl slušný a se spoustou zajímavých postav, souboje byly zábavné a prostředí neokoukané. Problém byl ten příšerný stav při vydání a hlavně to, že to prostě nebyla Mafia. Kdyby to pojmenovali jinak a nechali tomu další rok vývoje, mohla to být super hra odkazující na blaxploitation filmy. Takhle je to průměrná open world střílečka která nezapadá do vlastní série.

      • Carnage666

        Na Steamu jsem napsal obsáhlou recenzi o tom proč je ta hra špatná. Ve zkratce, líbil se mi začátek tak první hodina hry... styl vyprávění a hlavně soundtrack a to filmový interview postav bylo fajn ale to je tak všechno protože po první hodině hraní člověk dostal jak jsem psal stereotypní zážitek, všechno bylo o tom najít X sídel padoucha a všechny je vyčistit, potom se padouch objevil v jednom z už vyčištěných sídel a byli tam zase nepřátelé + hlavní padouch a takhle se to opakovalo komplet celou hru 😐 další faktor je že Mafia se to jmenovalo úplně zbytečně protože Mafie tam byla tak akorát ta Vitovo jestli se tomu dá tak říkat a Vito byl jediný napojení na předchozí hry. Další věc jsou zapamatovatelný mise a události kterých bylo v jedničce a i ve dvojce dost a tady nebylo kromě vyvraždění rodiny hl. postavy na začátku hry nic co by mi utkvělo v paměti. Četl jsem že jedno DLC je hodně povedený ale zatím jsem se nedonutil k tomu si ho pořídit.

    • Prepadak to rozhodne nebol. Presne cisla predajov ti nikto asi nepovie ale za prvy tyzden odoslali 4,5 miliona retail kopii. Zrataj si predaje neskor + digital.

      Oproti 1 a 2 bola rozhodne slabsia ale pribeh a soundtrack bol stale dobry. Ak chces na niekoho davat vinu tak jedine na tych, co sa rozhodli to predat. To bola najvacsia chyba.

      • Row

        Tak klasickej priklad, E.T. the Extra-Terrestrial taky vyexpedoval mezi 4 - 5 milionama kopii... ovsem prodal jen milion a pul a zbytek putoval za breku investoru a marketaku pohrbit do pouste... kolik toho vyexpedujes reflektuje tve odhady a touhy, ne realitu trhu ktera se muze markantne lisit :)

        • Preto som to tak napisal ako som napisal. Ak sa dopatras ku konkretnym cislam tak ti budem vdacny. Nepredpokladam, zeby boli v strate ale urcite to nebolo ani nic extra, kedze by uz urcite oznamili pokracovanie. 

  • SalemCZ

    Tak doufám že je to jenom HD remaster, protože kdyby chtěli předělat Mafii 1, tak by to asi hodně podinicily

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit