Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sylar

    Hlavne dufam ze to nove Mass Effect dejovo nenaviaže na tu "uzasnu" Andromedu :/ 

    Si to predstavte - vydaju nove ME, je uplne super, lepsie nez 1,2,3 dokopy (ja viem.. utopia :D) ale dejovo to ide hned po Andromede. Takze na to aby vam to cele davalo zmysel, si "musite" zahrat Andromedu.. alebo si precitat daaku wiki. 

    Ak novy ME tak ideálne v starej dobrej Milky Way :)

  • CRYPT

    Lidem co si koupili ME Andromedu nejakou drazsi edici (jako ja........) by meli dat slevu na koupi noveho Mass Effectu. Po tomto debaklu, jsem se zarekl, ze to byl muj posledni preorder vubec (i kdyz jsem si ted koupil novy datadisk do WoW - Shadowlands....). Anthem jsem nehral, ta hra vypadala paradne, ale co jsem tak koukal na nazory hracu apod, tak jsem ani nepremyslel o koupi - zde nebylo absolutne nic, co by mne navnadilo

  • Jack1947

    Jo když se to tentokrát povede, jsem rád že neztratili chut.

  • Lukass

    Mrtvy studio,  ale muzou si zato sami.  Hlavne zamestnat co nejvic homosexualu a lesbicek

  • uher

    A teď ruku na srdce. Zajímá to vůbec ještě někoho? BioWare už je zcela odkecané studio...

    • Zajímá. Anthemu jsem sice nevěřil od první chvíle a dopadl jak dopadl. Ale koncept celé hry v základu zní zábavně. Takže pokud z toho bude úplně jiná, zábavná hra a hlavně s nějakým obsahem, tak třeba mě zajímá. Je zde několik případů, kdy se tento přístup vyplatil a z nenáviděných nedodělků se staly výborné hry. Například Final Fantasy 14 zavřeli kompletně na 3 roky, vydali ho znova a teď je to jedno z nejlepších MMO na trhu. I když není u nás tak populární, ale to je věc jiná. Pak samozřejmě příběh No Man Sky atd. Takže udělat se to dá a jestli se chopí šance je na nich. Já bych to hned tak nezatracoval.  

    • Asi tak, jmeno zustalo, lidi odesli. Ted uz muze nova krev jen prekvapit, ocekavani jsou predpokladam pro vetsinu zdejsich nizka. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit