Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přijde mi, že to byl slabý rok. 

  • Marines

    Jo, je to žebříček redakce, může si tam dát co chce, škoda jen, že z toho dělají takovou vědu, ale co bychom četly. Můj TOP deset je jiný, ale hry jsou skoro totožné, takže na nich opravdu něco je. Co bych za sebe nazval zklamání roku, tak ten slavný čínský TW, hra je opravdu po grafice špička a tisícové armády pecka, ale herní systém mi prostě nesedí, to už není TW. Je to můj názor a nemusí se shodovat s názory redakce a ostatních hráčů.... 

    • Derp_1337

      Ten problém s novým TW je ten, že většina remcajících hráčů očekávala něco jiného. A když dostali současný TW, tak jsou z toho zmatení.

      Série TW už potřebovala nějakou změnu, protože neustále dokola hrát to samé jenom s trochu jinak vypadajícíma jednotkama prostě nejde. Však se poslední 2 díly ozývaly hlasy hráčů, že je potřeba nějaká změna. A ta změna přišla. Bohužel teď se zase ozývají jiní hráči, že jim ta změna moc nevoní 😂

      Osobně to hodnotím jako vynikající díl. Po Rome, Medieval a Warhammer se jedná asi o 4. nejlepší díl.

      • Marines

        Já Vám rozumím, máte mne za anonymní většinu remcajících hráčů, ale to jste šlápl vedle! TW hrají od původního a mám na účtu vlastně veškeré TW, Já jsem konzervativní a systém hry mne vyhovoval a byl jsem s ním spokojený. Současná nastoupená cesta "Paradoxizace" her TW, je podivný kočkopes a jak říkáte, nelze vyhovět všem a to Já chápu, ale odpuste mám prostě jiný názor na nový čínský TW než Vy a to je celé. Nechci, aby jste si myslel, že Vás chci nutit ke svému názoru, to Já totiž nedělám.....

        • Derp_1337

          Jo, však jasně. Jak jsem říkal, někteří hráči si přáli změnu, jiným hráčům (konzervativcům) se ta změna bohužel nelíbí. Nejde vyhovět všem.

          Ideální by bylo, kdyby se v budoucnu střídal styl hraní u jednotlivých dílů. Jeden díl by byl klasický, druhý "progresivní", atd. No však uvidíme s čím vývojáři přijdou.

  • victor

    Už to vypadalo že na Tiscali bude hrou roku Slay the Spire , ale nakonec ucukli a melou cosi o vynikajícím příběhu Death Stranding :/ Tak jo mají to mít ....

    • TheGGG

      teďs jim to dal... its on

  • TheGGG

    yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh... těším se na tu diskuzi :D :D :D :D. osobně můj konečný žebříček:

    1. Resident evil 2 remake (VÁŽNĚ, ho redakce ignorovala, nemohu uvěřit, že v tomto se s Angry Joem zhodnu, HRA ROKU)

    2. Sekiro

    3. Death stranding

    4. DMC V

    5. Jedi fallen order

    A speciální žebříček který redakce neudělá, nejvíc sexy ženské postavy:

    1. Claire (RE 2); 2. Fragile (DS); 3. Ada (RE2)

    • Derp_1337

      Top ženské postavy:

      1.) Claire (RE2) - na to se nedá nic říct, prostě n1

      2.) Akira (Astral Chain) - waifu material

      3.) nějaká postava z Dead or Alive 6 , nemůžu se rozhodnout - Ayame, Kasumi, Leifang, Mai Shiranui


      Jinak osobně za letošní herní top považuji Astral Chain, bohužel je to přehlížený gem a většinou nemá moc velké uznání v hráčské komunitě. (exluzivita na Switch je pro většinu lidí problém)

      • TheGGG

        astral chain jsem hrál jen krátce a hrál jsem za borce (jako vždy když to jde), tak nemůžu soudit, ale hra to byla dost zábavná (no switch jsem musel vráti...)

        • Derp_1337

          No právě když hraješ za mužského Howarda, tak hra se točí okolo vztahu a interakci s jehou sestrou Akirou. Jedině když hraješ za chlapa, tak můžeš poznat female Akiru.


          Platí to i naopak. Když hraješ za female Akiru, tak poznaš male Howarda.

          Je to udělané tak, že hratelná postava je bez vlastní osobnosti a definují ji jenom hráčova rozhodnutí v rozhovorech. Celý příběh je hlavně o interakci s ostatními postavami, hratelná postava je většinou zticha, něco ve stylu Gordona Freemana.

          • TheGGG

            sem rubal nějaký monstra (s monstrem) a takto detailně jsem to neřešil :D.... proč se na to vázat, když jsem měl switch jen na chvílu. Lidi co znám to hráli za babu, aby ju mohli okukovat, to mě nijak netankuje. Hra ale působila dost fajn, asi budu muset někde zas vyžebrat switch

    • Cvicme_v_rytme

      Dobrej v kus, přesně na tyhle hry mám zálusk a letos určitě do některý z nich půjdu.

    • iSpirit

      Resi 2 tam nemá co dělat, a že jsou herní novináři jelita, za to Games.cz nemůže. Resi 2 nevyšla v roce 2020, ale v roce 1998. Letošní hra je pouhý remake a neobsahuje vůbec nic nového naopak, hra je oproti originálu okleštěná a hra se nemůže originálu rovnat. Kampaň za Claire je opravdu stěží průměrná hra. Hra navíc v některých aspektech zestárla do nepěkné podoby. Naprosto šílené stereotypní lokace, nesmyslný backtracking, na rok 2020 nedostatečný level-design. 

      • TheGGG

        meh, jednak je to rok 2019, druhák tvé argumenty jsou dost mimo.

        Resi 2 remake je v podstatě nová hra po všech stránkách, mě vůbec nezajímá verze z doby kamené, ta je dnes v podstatě nehratelá, já hodnotím remake jako hru sámotnou a ta je perfektní. A pokud vím, tak mechaniky kolem Tyranta jsou kompletně nové a v původní verzi nebyly. Backtracking je asi tak nějak nezbytný vzhledem k povaze hry, sbírání klíčových předmětů a postupné odemykání mapy a level design se svou propojeností je jeden z nejlepších v tomto roce.

        • iSpirit

          možná by sis měl prvně zahrát originál a zjistit, kolik tam toho chybí z původní hry. Level-design je placka, má čtyři lokace a věčný backtracking. Naprosto mizerný level-design na rok 2019(omlouvám se). Souls nebo např. Dishonored 2 ukázali, kam směruje top level-desing. Hororově i The Evil Within si s Resi 2 vytírá zadek. Ne, ta hra není nová, je to okleštěná hra z roku 1998.

          • TheGGG

            nevím o čem se mě snažíš přemluvit, RE 2 remake je moje hra roku a další mají podobný názor. Původní hra mě nezajímá, otřesná fixní kamera, strašné ovládání a zastaralá grafika tu hru dělají nehratelnou. TEW1 byl dost slušný, ale na RE2 remake rozhodně nemá. Mr. X. byl zpracován naprosto geniálně a zbytek hry byl taktéž na vysoké úrovni. Policejní stanice s řadou pater, chodeb a cest byla taky skvělá.... klidně si napiš svůj seznam her roku, ale já svůj nezměním. BTW: na games dostal resi 2 remake 9/10 a jedi fallen order jen 8/10, takže trochu nechápu výběr redakce

            • iSpirit

              se pleteš, ja se tě nesnažím přesvědčit. Jen jsem reagoval na to, že Games.cz Resi 2 ignorovala, což já považuji za dobrou věc, a proto jsem napsal, proč je dobře, že to není v top ten.  Nic více za tím nehledej zlato :).

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                a já ti říkám, že games.tiscali té hře dalo 9/10, takže určitě na to nemají tak špatný názor jako ty... pak je samozřejmě jen otázkou, proč to nedali do topu, když jsou tam hry co dostali méně

                • iSpirit

                  Reakce na příspěvek:

                  já bych tomu dal třeba 8/10, což je dobrá známka, ale i tak jsem zklamán a čekal jsem více. Games.cz to nedali do top, protože je to remake, alespoň si myslím.

                  • TheGGG

                    Reakce na příspěvek:

                    což ovšem je jen spekulace, taky na to dost možná zapoměli... nebo prostě bylo třeba uvolnit místo nějaké indie blbince

  • vonTossis

    Proč ne. :-) já bych tam ještě vecpal nového Luigiho. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit