Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten enderal je spis pribehovy nebo sandbox? Ptam se protoze mne pribehy nezajimaji a radsi si hraju sam v sandboxu
  • Inquisitor
    Na ten Stalker mod se musim podívat. Stalker je jedna z mála her kde mody využívám. Nejvíc nahráno s modama mám určitě v Mount and Blade, to jsou stovky hodin. Doufám, že dvojka bude stejně modovatelná jako Warband. Ještě Europa Universalis nebo Red Orchestra.
    Jinak mody beru jako šikovnou věc, vždyť na nich dělají fanoušci těch her, tak se většinou snaží odstranit něco co jim vadilo nebo vylepšit hratelnost. Přidávají obsah a tak člověk může svojí oblíbenou hru hrát delší dobu. Často hru udržují naživu dlouhé roky. Vždyť i samy tvůrci je podporují a často se nestačí divit co někteří dokažou s hrou udělat. A hlavně, je to dobrovolný :)
  • Flash se tady rozčiluje nad modama, ale dyť ostetní mají pravdu. Bethesda neumí (nebo nechce) ty hry vydávat komplet bez větších chyb. Skyrim byla naprostá tragédie. Takže až vydají něco nového, opravdu se těším na opravu od modařů, aby se to dalo hrát. Ještě by měla bethesda dát alespoň 80% slevu v den vydání, jako omluvu, že to opět nedodělali!! *16*
    • kazdej, kdo vycita bethesde stav jejich soucasnych her, bych za trest dal dohrat daggerfall *1*
    • V čem byl Skyrim "naprostá tragédie"? Já jsem ho hrál asi 150 hodin hned po vydání a měl jsem tam jeden zásadní bug (mluvení skrz dveře - kdo to tehdy hrál, ví svoje).

      Jde mi o to, jestli jsi nějaké bugy skutečně ve hře měl (a hru hrál) nebo jestli čerpáš jen z pamfletu bratra Daniela.
      • do Skyrimu se hezky strefuje, protože tam chyby byly a ano óda od Dane se mi líbila. Osobně hlavní linie v klidu, ale u vedlejších to bylo horší. Z výběru např. quest (bylo to někde na severu mapy) postava měla zatáhnout za páku a otevřít nějaký dungeon u města. Postava zmizela a hotovo.

        A s tím designem také souhlasím :)

        Daleko horší pro mě byl fallout 4. Hlavní linie za minuten. Nešel odevzdat quest zabití mileruk queen a zničení vajec. Takže po cca 12 hodinách hry hotovo a nejde dohrát jak chci já??? To je asi špatně ne?
        • MALUS: Aha, tak tomu říkám "naprostá tragédie". A takhle právě vzniká falešný názor - Zeitgeist. Skyrim byl "naprostá tragédie", redakce to prskne na titulku, ale když rýpnete jen 5cm pod povrch, dočtete se, že "v klidu", jednou zmizela postava a "horší byl fallout 4" čili původní názor ("Skyrim byl tragédie") vůbec nevychází z osobní zkušenosti a není nijak podložený. A tak opisuje jeden od druhého a za chvíli si všichni vesele notují, že Skyrim byl tragédie.
          • ale vychází z vlastní zkušenost ta hra se prostě blbě hrála a jsou v ní kraviny byla to tragédie *3*

            tady se ale hlavně bavíme o bethesdě, že nic nedodělá jak má takže asi tak.....

            ty si tu dál plkej jak chceš :)
            • homosexual_registered
              chumbaba: já jsem hater taky, ale hater současné éry hraní obecně.

              To co píšeš, proti tomu nemohu nijak kontrovat. Chápu tvou bolest. A otevřená hra prostřednictvím editoru je super věc, což o to.
              Já jen nedokážu skousnout, že se nevyjí jádra her. Nikdo nemá odvahu. Velké firmy potřebují jet na jistotu. Logický stav. Proto mám tendenci vše AAA bojkotovat. Protože kdyby tak udělal každý, možná by se vývojářská vrchnost chytila za nos.

              Viz případ Shadow Tactics. Pro mě je to skutečně hra dekády, jak už jsem psal k jinému článku, a to čistě z filozofického pohledu na práci.
              Jedná se zde o evoluci starých herních pravidel. A to mi stačí ke štěstí (plus několik drobností kolem, jako zajímavý příběh anebo třeba fakt, že se nebáli jít s kůží na trh s demoverzí, mě přivádí bezmála do extáze – pocit, že právě toto je ta správná cesta). Přeju těm Němcům miliardové prodeje. Sám jsem si hru přirozeně koupil taky.
            • TEPLEJMEDVĚD: Jasně, máš samozřejmě pravdu, Bethesda neodvádí "100% práci" (ať už to je cokoliv), ale je to (byla to) jedna z posledních firem, co dvacet let dělala velká open-world RPG, což je shodou okolností můj oblíbený žánr. Bethesda je průkopník modů, dává k dispozici od Morrowindu editor na dělání svých her (na to lidi občas zapomínají - kdyby Bethesda neuvolnila editor, kde by byli všichni modeři jejich her).

              Hateři (teď nemyslím tebe, medvěde, ty píšeš rozumně) si možná myslí, že když budou Bethesdu hodně hatovat, Howard se chytne za nos, najme lepší testery a vydá odladěné Elder Scrolls 6. Ale skutečnost je taková, že jsme šest let po Skyrimu a žádné nové Elder Scrolls nejsou ani oznámené. Takže bylo tolik řevu a hatu na Skyrim od pivních mudrlantů, že ve výsledku teda šestý díl nebude a všichni se poplácají po zádech, jak to Howardovi nandali.

              A to je přesně výsledek, který nechci. Protože modeři a internetoví drsňáci jsou sice chytří, jako rádio, ale velkou open world RPG mi z nich neudělá nikdo.
            • flash789
              vazne jsou mody na to aby osvezily 100x ohrane? to jsem nevedel. Taky ti neco povim co nevis. Trava je zelena, nebe modre a clovek musi dychat aby neumrel:)
            • Ano. Nesmysl je tvoje druhé jméno. Kdyby neexistoval jediný mod na Skyrim, tak už to minimálně na PC skoro nikdo nehraje. Jeden s hlavních účelů modování je osvěžení a obměna hry, aby člověk měl chuť si to zahrát znova protože už ho ta hra nemá čím překvapit, tj. jednoduchá logika, která tobě samozřejmě uniká...
            • flash789
              Nesmysl, jejich hry se moduji hodne, o tom zadna a je to urcite duvod u hry zustat dele. Ale plno lidi nemoduje, obvzlast na konzolich kde se jejich hry prodavaji jeste vic nez na PC. Skyrim pro Ps3 a X360 se prodava dodnes docela dobre a lidi to porad hrajou o sto sest. Staci se podivat treba na stranky gamefaq, diskuze se tam od roku 2011 prakticky nezastavila u konzoli minule generace. Na PC je to podle me tak 50/50, plno lidi nema cas ani naladu se patlat hodiny s nastavovanim modu, chtej si proste zahrat.
            • Lol, právěže to hrajou roky díky modům, jinak by to byla dávno mrtvá hra...
            • Njn nikdy me neprestane udivovat co vsechno Bethesde u hracu projde. Bugy v tak velky a otevreny hre bych dokazal pochopit ale ty genericky a casto uplne nesmyslny questy a soubojovej system jak z roku 1999 jsou pro me proste nepochopitelny.
              Trochu mi to pripomina filmy od Mela Gibsona. At natoci sebevetsi klisoidni sracku tak se to vzdycky moc libi (viz. Hacksaw Ridge).
            • flash789
              Delas jakoby nejaka firma co dela velke open world hry vzdycky odvedla 100% praci, jen proste bethesda je popularni a snadny cil, a vis ze se vzdycky najde nekdo kdo bude souhlasit, protoze to je v kostce tak jak to pise Chumbaba. jejich hry vzdycky hraje miliony lidi a to jeste leta potom co vyjdou, a ne neni to zasluha jen modu, je to proto ze ve skutecnosti bethesda odvadi dobrou praci a delaji hry ktere lidi radi hrajou.
            • homosexual_registered
              Chumbaba: vždyť je to jedno, Bethesda zkrátka neodvádí stoprocentní práci. To ví každý. To tím chceme říct.
            • Argumentace na úrovni čtvrté cenové: "Ta hra byla tragédie protože se blbě hrála a jsou v ní kraviny". Plus smajlík a drsný avatar.

              Internetová diskuze v kostce *3*
          • Tragédie to byla hlavně na PS3, kde hra neuměla pracovat s pamětí a po hodině hraní začla lagovat, jinak klasika, draci co létají pozadu, zasekávající a glitchující postavy, questy co nejdou dokončit atd
      • homosexual_registered
        no... mi na Skyrimu přijde jako chyba samotný design. Od Morrowindu se nic zásadně nezměnilo (v jádru hry).
    • homosexual_registered
      ideální stav je zaplatit firmám plnou pálku za hru, která se ti nelíbí, aby v tom mohli pokračovat do nekonečna.
      • V pořádku. Od toho existuje PR oddělení. Tedy dokud nepřišel Sean Murray a dokázal, že to jde i bez toho.
  • DwaR
    tak z tohoto výberu ma oslovil len ten stalker. zvyšok dosť mimo mňa. takže presne sedí ten začiatok článku - je ťažké z tej haldy vybrať pár kúskov tak, aby sadli širšiemu spektru.

    inak módy sú asi to najlepšie, čím sa hry vyznačujú. ak si hra nájde komunitu, dokážu ju držať pri živote roky po tom, čo vyšla. viď napr. ten doom alebo stalker. v podstate mŕtve hry, ale komunita si ich drží a stále vylepšuje do sfér, o akých sa snáď ani samotným vývojárom nesnívalo :)
  • Ach jo, tady je ta PCMR tak agresivní. Veskoslav by ve středověku mohl dělat inkvizici, Flash napsal něco, co se nelíbí PCMR a hned ho upalujete, jo?
    • Diskuzní chameleon s komplexem méněcennosti, osobní Veskův troll a flashův druhý mentálně postižený kamarád opět brečí a cpe sem nějaké PCMR. Případ pro psychiatra...
    • Blue.Shark
      Flash napsal hovadinu založenou na nezobecnitelném tvrzení. To je rozdíl.
      • flash789
        projdi si dizkuze tady o bethesde , na steamu, na nexusu..ono se ti to zobecni..neboj. Koneckoncu staci si precist tuhle diskuzi, nemusis chodit daleko:)
        • Blue.Shark
          Takže vlastně tvrdíš, že úzký výběr ze skupiny lidí u konkrétní hry se chová špatně a tím pádem jsou všichni modeři špatní. Jo, to určitě dává v některém z paralelních vesmírů smysl.
          • flash789
            jak vis ze je uzky? je to podle tvoji definice stejna pitomost jako kdyz reknu vsichni. myslim si ze napric netem je takovych lidi hodne, desitky tisic mozna i vic, a to je uz dost na to aby to vrhalo spatne svetlo na vsechny, tak to na svete chodi.
            • Blue.Shark
              Víš, čím konkrétnější parametry, tím užší výběr, ještě k tomu u konkrétní hry. A že činy zlomku vrhají špatné světlo na celek? Tak přemýšlí hlupáci.
  • Tak, samozřejmě tzv. "modderismus" je škodlivý jev. Projevuje se vynášením do nebes modderů a odsuzováním firem typu Bethesda, které na hrách roky pracují a pak jsou za ty neschopné, zatímco modder, který na jejich enginu a nástrojích udělal hezčí mraky je ten, kdo tzv. "umí". Jedná se o škodlivý jev spadající do širšího proudu tzv. "antigamingu", tj. kampaně proti velkým AAA hrám a přenášení akcentu na komunitu, indie produkci, sociální tématiku a zkrátka všechno jiné, než AAA hru samotnou (falšený pohled na herní průmysl - tzv. "Zeitgeist", viz též "vyhoření"). Typickým projevem modderismu jsou pak prohlášení typu "Bethesda chystá Elder Scrolls 6, a jéje, to zase bude, no ona z toho komunita ještě udělá dobrou hru".

    Tolik lekce z obecné teorie antigamingu (více podrobností viz heslo "indie epidemie").

    Mody jsou super věc a všichni s mini hrajeme. Například já jsem hrál asi 300 hodin Oblivion s Francescovým overhaulem a nedokážu si bez něj hru v podstatě ani představit. Ale pořád to byl Oblivion od Bethesdy, jenom vylepšený Francescem. Nevzpomínám na to, jak mi pomaleji rostly skilly, vzpomínám na příběh o malíři, který se schovával ve vlastním obrazu atd.

    Letos oceněné mody vypadají dobře, hlavně mě potěšil ten na Stalkera.

    A neberte to tak vážně *3*
    • Tak, samozřejmě tzv. "fanboyismus" je škodlivý jev. Projevuje se vynášením do nebes, ignorování veškerých chyb u oblíbených her, napadáním jakékoliv kritiky a dokonce přenášením chyb, za které si může sám developer na tyto kritiky. Naštěstí to není škodlivý jev, protože tihle lidé jen kecají a na nikoho to nemá moc velký vliv. Karavana jde dál.
  • Já třeba hrál i Enderal v němčině a to jsem tomu prd rozuměl.
    Ale musím se podívat na ty mod do Sins. I na ten v diskuzi.
    Pro mě je Sins úžasná srdcovka.
  • flash789
    Modovani her mi pripomina breceni malych deti...neee maminko ja to tak nechci...a rve tak dlouho dokud neni po jeho.
    nejhorsi na tomhle celem je, ze plno lidi stavi mody nad hru samotnou a tvari se ze moderska scena to dela lip, rozumi tomu lip, a ze vyvojari dane hry jsou blbci. Jaksi jim nedochazi, ze bez tech blbych vyvojaru co nic neumeji, by nemeli co modovat a vetsinou by nemeli ani cim modovat a ze inspiraci pro dane mody berou prave z prace tech blbcu vyvojaru co to tak podelali. Misto toho aby vdecne dekovali ze treba bethesda tu hru udela tak ze jde krasne modovat, a jdou tam delat neskutecne veci, tak rvou ze bethesda jsou mamlasove a ze jedina zachrana je moder XXX z ruska ktery jediny na svete vi jak se ma takove rpg od bethesdy delat. kazdej priposranej moder a uzivatele modu se tvari jako by tu hru delali sami uplne od zakladu, a ze to co delaji oni je proste vic...jeden by blil.
    • Tož přeji Ti dobré blití... *5*
    • Skoda ze jsi tenhle post nestihl do konce roku 2016. V kategorii troll roku bys vsechny sfouknul jako svicku
    • DwaR
      kecáš. ako netvrdím, že sa nenájde určitá skupina, ktorá sa správa tak, ako popisuješ, ale sú to práve takí jedinci ako ty. len kritizovať, pindať, nadávať a všetko ofrflať
      (podľa tvojich príspevkov na games musíš byť strašne nepríjemný človek s dosť smutným životom. za cca rok čo som tu si od teba nepamätám jeden jediný aspoň trochu pozitívny príspevok - netvrdím, že taký si, ale tak pôsobíš) bohužiaľ,je to to smutná súčasť dnešnej internetovej doby. takých treba filtrovať a vytlačiť na okraj. sme hráči a chceme hrať. dnešná doba nám praje, každý si nájde to svoje od "na kolene" robených indie titulov až po veľkolepé AAA hry.
      väčšia ľudí, aspoň čo si všímam ja a kde sa ja pohybujem berie módy ako rozšírenie a vylepšenie danej hry. kľudne zahrajú "čistú" verziu, počkajú na módy/sami sa podieľajú na ich tvorbe a potom si hru užijú znova, vylepšenú o to, či ono.

      P.S.: prestaň sa hrať, že nikto nechápe pointu tvojho príspevku. ty si nakydal na všetkých móderov a nie len na tých čo prehnane kritizujú. citujem za všetko "Modovani her mi pripomina breceni malych deti..." módujeme, lebo chceme hru posunúť ďalej, kam ju vývojári z rôznych dôvodov nemohli/nedokázali. módujeme, lebo chceme udržať našu milovanú hru pri živote aj v časoch, keď ju vývojári už opustili (musia makať na iných). a to ľudí podráždilo.
      • ...takých treba filtrovať a vytlačiť na okraj... tu zas kecáš ty, aby som použil tvoj slovník ;)
        vytlačiť ich na okraj je dosť extrém a zovšeobecňuješ rovnako ako flash. súhlas s tým, že je časť ľudí, ktorá hejtí len pre pocit hejtu, aby si pohladili ego, lebo bethesda, UBI, EA. ale to neznamená, že medzi nimi nie sú aj takí, ktorí proste len poukazujú na nedorobky a nedostatky tej-ktorej hry. dnes sa naozaj často vypúšťajú hry v otrasnom stave.

        myslím, mám pocit, že flash cielil primárne na bethesdu a jej hry, kde naozaj tej hejt dosahuje obludné rozmery. pri hrách, aké bethesda robí je jasné, že budú do značnej miery rozsypané. ale málokedy je to niečo, čo naozaj zhadzuje kvalitu hry, väčšinou sú to veci, ktoré sa dajú odpustiť, alebo sú opravené patchovaním. takže tvrdiť, že móderi robia lepšiu robotu, ako vývojári je dosť scestné. robia kus poctivej práce, ale ťažko porovnávať s vývojármi. okrajové podmienky sú inde. ak nič iné, optimalizácia - móder sa nemusí trápiť. vývojár musí zariadiť, aby hra frčala na najširšej možnej škále komponentov.

        no, práve som potvrdil flashovu domnienku z reakcie na tvoj príspevok. diskutujeme na základe jeho frflania :)
      • flash789
        Spis bych rekl ze dost casto tnu takzvane do ziveho, a nejlepsi zpusob jak nekoho donutit nad necim premyslet je ho poradne nastvat. Viz tvuj dlouhy prispevek:)
        • h0p3
          Jediný co mě štve je, že jsi tak natvrdlej a neuvědomuješ si hloupost svých tvrzení a občas ani svoji samotnou. Když jde někdo proti tobě, tak jediný co umíš je začít žvatlat, že tě nepochopili a že všichni jsou idioti. Navíc ten kec, že tvoje příspěvky přece nejsou hloupý, oni jsou jen nepopulární, mě vážně pobavil.. Jedinej kdo by se tady měl momentálně zamyslet, jsi ty.

          Za poslední dva roky co jsem tě tady začal vnímat, jedeš porád to samý dokola. Jak zaseklej gramofon. Bethesda..blablabla..Todd..*střík*..blablabla..
          • flash789
            Jo, je to porad dokola, stejne tak z tvoji strany:) A co te vlastne sere? to ze kdyz neco napisu je tam za chvili 100+ prispevku nebo to ze kdyz neco napises ty tak na to kazdej kasle, a prijdes me akorat vzdycky dehonestovat aby jsi ukazal ze jsi tu taky? :)

            PS: a ne nepochopily, nikdo, az na jednoho slovaka.
        • skôr by som povedal, že tie "plačúce malé deti", čo hajtia bethesdu tnú do živého a využívajú najlepší spôsob ako štúdio a jeho fanboyov prinútiť zamyslieť sa. toja logika :)
          súhlasím s DwaR-om, že sa od tých uplakaných detí sa v svojich príspevkoch veľmi nelíšiš. miesto slušnej diskusie len osočujete a krtizujete. čo tak skúsiť konštruktívnu kritiku a na nej založenú diskusiu?
          • flash789
            Myslis takzvany circle jerk? ze nekdo argumentuje v mezich zakona a dalsi protiargumentuje a oba se toci v kruhu nekolik hodin az jsou tak ospaly ze usnou na klavesnici a vysledek je stejny jako na zacatku? Ne diky. Navic pokud chces seriozne diskutovat, nesmis sem, ale nekam kde to je tak zavedene. To mas jako bys dorazil na diskoteku s transparentem.. TICHO, JA SI CHCI CIST .
            • nevidel by som to tak čierno. aj tu sa dá nájsť pár ľudí s celkom... obohacujúcimi názormi, ktoré stoja za zamyslenie.

              neviem, ja myslím normálnu diskusiu. nemusíme sa k ničomu dopracovať, nemusíme spolu súhlasiť, ale pokiaľ je diskusia slušná a vecná, tak ak nič iné, človeku dá podnety zamyslieť sa nad iným uhlom pohľadu, aký má on.
    • Blue.Shark
      To je ale dost krátkozraký pohled na mody. Já je vidím jako možnost přidat do hry to, na co se vývojáři neodvážili, nebo na co neměli finance (mod Total Mayhem do Supreme Commander budiž příkladem jednoho z nejlepších modů, které jsem vyzkoušel). Pokud modeři nadávají na vývojáře, automaticky je neberu vážně. Pokud někdo nadává na modery, brát vážně ho ani nemůžu.
    • Trista tricet tri stribrnych strikacek strikalo pres trista tricet tri stribrnych strech...
    • Hele to máš stejný jak když si dá jeden guláš s chlebem a druhej s knedlíkem.
      Popřejem si dobrou chuť a každej je spokojenej a pochvalujem si guláš.
    • jamar28
      Jsem tu relativně krátce, ale tohle zatím je - a tipuju, že i dlouho zůstane - asi to nejblbější, co jsem tu četl. *1*
      • nepodceňuj ho, je teprv středa
        • flash789
          fakt nevim, bud nejak spatne chapete psany text, nebo mate IQ mloka, protoze to jinak neni mozny...ja o koze ostatni o voze. Je to presne jak pisu, jakmile se komunite sahne na mody zacnou jecet jak hysterky, at se uz napise cokoliv, presne,,ale presne tak jak sem to napsal..a je uplne jedno ze nemluvim o modech jako takovych ale o lidech.
          • Mluvis jen o tech par nejhlasitejsich frustratech a vydavas to za vetsinu. Jsi jen nechapajici omezenec.
    • Veskoslav
      Bože....Tobě už maximálně jeblo, co?


      Takže CS, Dota, TF a TF2, DayZ, Brutal Doom atd. jsou co? Brečení tvůrců, že základní hra nebyla vončo?

      Já si spíše myslím, že ty jsi přesně ten hlupák, co zaprvé ani netuší, jak se móduje, netuší, co je to za práci a v neposlední době, je to naprosto neschopný přídil, co ty módy neumí si nahrát a spustit tak, aby mu hra běžela v pořádku. Raději jdi hrát zase nějakou japonskou kravinu:) Tam nemusíš skutečně módovat vůbec nic.
      • flash789
        Presne naopak, modoval jsem hodne, kdysi morrowind, nakonec to dopadlo tak ze treba ve F4 nemam ani jeden mod. V oblivionu jsme si udelal asi 10 modu, sam pro sebe..atd. Prave ze vim moc dobre o cem mluvim, zkusenost s tim mam velkou..proti modum jako takovym nic nemam, ale mam hodne proti jejich uzivatelum, blbym kecum kolem toho a tak dale..
        Ale to porad nic nemeni na tom ze mluvite uplne o necem jinem nez jsem myslel, a chovate se presne tak jak jsem napsal.
        • Blbý kecy mají modeři hlavně na Bethesdí hry, který jsou děravý jak ementál s často nedomyšlenýma mechanikama, takže ty kecy jsou v tomhle případě oprávněný, v tom je jejich krása, která tě dráždí - vzhledem k tomu, že si fanboy Bethesdy. Jó, víme odkud vítr kouká. Oni mi pomlouvají mojí hru... bébé... máš komplex z hatu na Bethesdu a projektuješ to všech moderů. Velký omyl a chyba. Měl by ses probrat.
          • flash789
            Vzhledem k tomu ze se sam o bethesde zminuju zadny velky odhaleni jsi neucinil. A jelikoz bethesda hry jsou modovane snad nejvic, nechapu proc se divis ze to myslim hlavne na ne. A jinak jsem fanboy vseho mozneho, Nintenda, jrpg, bethesdy, final fantasy a uz ani nevim z ceho vseho me tady lidi uz narkli, jsem uplnej fanboy snad vseho..lol
            uplne by stacilo kdyby se moderi a zejmena uzivatele modu prestali chovat jak nevdecny kkti
            • Jojo, hrozne se moderi a uzivatele chovaji jako nevdecni kkti. Staci se podivat na diskuse k par libovolnym modum na nexusu a kazdymu musi byt hned jasny, ze tu meles uplny nesmysly.
              Attention whore, nic jinyho.
    • uaxpk
      Vůbec s tebou nesouhlasím. Modifikace udržují hru při životě daleko delší dobu, to je také jeden z důvodů proč je vývojáři podporují. No a pak, jak už tu někdo psal, se z těch modů mohou vyklubat samostatné (popř. i legendární) hry, viz CS. Tvůrci modů vůbec nikde "nebrečí".
      • flash789
        ja mluvil o tomhle? nemluvil, mluvil jsem o tom jak se ti lidi chovaji..neumite cist..ani jeden tady.
        • uaxpk
          Ty snad ty všechny lidi znáš? Úplně všechny? Házíš všechny do jednoho pytle a to je chyba. Když je někdo vůl, tak je jedno jestli je moder nebo vývojář AAA her. Každopádně nemůžeš říct, že se tak chovají všichni
          • flash789
            neznam, ale ctu diskuze tady, na steamu, na foru bethesdy nebo na nexusu, a tech lidi je tolik co se takhle chovaji ze zobecnovani ze to jsou vsichni vubec nevadi.
            • ringmancz
              možná je problém v tom, že tohle píšeš do diskuze u vyhlášení nejlepšího modu roku, který nepasují do toho, o čem píšeš.
              a taky v tom, že příspěvek začíná "Modovani her mi pripomina breceni malych deti"
        • Veskoslav
          Všichni jsme idioti, jenom ty jsi bagr.
    • Tak mame tu horkyho kandidata za nejhloupejsi prispevek roku a to mame teprve unor:)
    • ringmancz
      úplně vidím Deana Halla nebo Garryho Newmana jak brečí u mámy
      • a Gabena, že ti moderští zlosyni vymysleli Team Fortress, Counter Strike a Dotu *1*
        • flash789
          ja mam na mysli spis upravovani her ne totalni konverze. Kolikrat hra jeste ani nevyjde a uz tu vidim hejna pitomcu jak tu kvakaji ze to bude sraacka a moderi to budou muset opravovat a ze teprve az POTOM to bude dobre. Vlastne spis jde o chovani uzivatelu modu nez o modery samotne, i kdyz i tam by se dalo dost naplivat. tfuj
          • Mě fakt dostává tvoje zvrácená logika. Právě že největší pitomci jsou ti, co kupujou to samý pořád dokola a je jim ukradený, že je něco ofláknutýho nebo nedodělanýho. Mimochodem, a) většina lidí hraje s modama, protože to logicky vylepšuje hru, takže to LOGICKY má smysl b) nikdo tě nentutí to používat. Mlátíš prázdnou slámu jako vždy...
            • flash789
              ze by na slovensku byli lidi inteligentnejsi nez tady? vypada to tak..
            • ved on nenakladal na to ze su tie mody trash alebo nieco, on naklada na modderov ktori sa tvaria ako keby celu hru spravili oni sami pritom 80% za nich spravi engine ktori sa pisal 5 rokov.....
    • kostejnesmrtelny
      Ciwe to není možný tohleto . Za to ho musí někdo platit *1* *1*
      • Veskoslav
        Já se bojím, že to dělá zadarmo a ještě z přesvědčení *1*
        • Jestli je to Flash z DDwordu, tak věřím, že to myslí upřímně...
      • flash789
        Je *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit