Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Aneb když se PR předtvoří v HARDWARE ÁMEN
  • Ale tu mi to pride, ze ak nejazdim na Hennessey Venom F5, tak nema cenu riesit.. nbook s 1060gtx je uplne uspokojiva cena/vykon.. 1/3 ceny a priblizne 1.5-2/3 vykonu.. Kazda AAA hra nema problem bezat.. za par mesiacov tu mame 20x0gtx tak treba vyprazdin sklady.. Skladam si sam PC od 1998 roku cca kazdych 6 rokov ( viacmenej top spec) a pred dvoma rokmi som prvy krat kupil nbook z druhej ruky ( i7-4720HQ, 960mGTX 2Gb, 8Gb RAM,bez SSD za 800Euro) a nie je ocom. Aj ked Arma 3 seka na max rozliseni. Predsa je to len notebookova karta. Zato 1060GTX.. Podla mojho nazoru na FHD musi stacit na 90% hier na Max..mozno aj na najblizsich 4-5 rokov. Samozrejme domaci stolny PC je lacnejsi, aj ked vykon sa uz celkom podoba.. (ps: minuly mesiac bol tento book za cca 900 Libier https://www.overclockers.co.uk/asus-rog-fx502vm-dm125t-nvidia-gtx-1060-3gb-gddr5-15.6-fhd-intel-i5-6300hq-gaming-laptop-lt-23p-as.html )
    • Víš, že se to nedá číst, že jo?
  • Ja jsem idealni kupec, byt ne kvuli hram. Bohuzel mi chybi zarizeni, ktery by neposilalo oci v sloup. Chci aktualni technologickej strop, absolutne sterilni design soustredenej na funkcnost a strohost zarizeni ve skvelym dilenskym zpracovani, bez umolousanejch pseudosminek "herniho" typu. Dira na trhu a nikdo ji uz roky neucpava. Doted mi z toho duvodu slouzi (18") Acer Aspire 8951G a spis premyslim nad bednou, protoze z notebooku si zkratka nevyberu. HW jsou fajn, jen vypadaji jak vypadaji a maji sklony adoptovat ujety gimmicky, jako touchpad/ciselna klavesnice (RAZER), premira diodek, pomalovani plaminky, podivny rozlozeni klavesnic (chybejici Prt Scr—WTF), hnusny fonty atd.

    Spis cekam az bude externi USB—C box pro grafiku stat min nez karta do jejiho slotu a k tomu pak do duetu kdejakej z utrabooku. Tam se kyzeny esteticky parametry najit daji. Jen ten vykon pro praci, co me zajima zatim ne.
    • Dell Precision, HP Zbook, Lenovo Thinkpad W500 nebo T500? Ona nabídka na trhu je, ale ty ceny jsou kapku jinde, než u těchhle cirkusových plasťáků od Asusu a spol.
    • mikezz
      Súhlas. Herný noťas používam už niekoľko rokov na prácu a do teraz som sa nezmieril s jeho úžasným gaming dizajnom. Ako píšeš, na výber nie je.
  • ?? Pisete o zmene chlazini, kde jsou fotky
  • MickeyMutant
    Vidím, že pro Kingdom Come na max se ještě notebook postavit nepodařilo*4*
  • "idelani herni notebook" jenom ma drobnou vadu:
    Platíte cenu GTX 1080 za výkon mírně nad GTX 1070 *15*

    Herni a notebook proste jde proti sobe, fyziku ochcat nejde. A tenky herni notebook ten problem jeste umocnuje. Ale je docela pekny a spatny asi taky nebude.
    • Tak nějak nechápu tvůj příspěvek. Herní a notebook samozřejmě jde do sebe. Akorát se musíš smířit s několika fakty. V drtivé většině nelze upgradovat CPU ani GPU, výkon je o něco nižší než u stolních variant a když ti tam něco odejde(kromě HDD a pamětí) tak to můžeš zrovna dovést do sběrny elektroodpadu.

      Jestli narážíš na rozměry vs výkon, tak třeba nejnovější chipset pro mobily Snapdragon 845 se blíží teoretickému výkonu 1 Tflops, což je na zařízení velikosti mobilu opravdu extrémní, zvážíme-li fakt, že zařízení jako je PS4 nebo Xbox one operují s teoretickým výkonem 1,8Tflops.
    • to vetsinou tvrdi ocasove, co notebook nemaji a nebo si ho pokladaji na perinu a tak podobne a znepristupni pristup vzduchu, takze se prehriva...a nebo pri nejhorsim podlozka, idealne s chlazenim, za par stovek a je po problemu....
      • Co tvrdi ocasove? Ze fyzika proste odrbat nejde? Nebo ze tohle: http://www.legitreviews.com/images/reviews/55/8.jpg
        chladi proste hur nez tohle: https://files.pccasegear.com/images/1472085300-bk008ssbsb.jpg

        *15* Ale super, muzes si k notebooku za 80k s podtaktovanou grafarnou kuopovat podlozku.
  • Nechapu proc musej vsechny tyhle herni notebooky vypadat ze je designovali pro 13tilety deti.
    • Nikdo jiny si to nekoupí
      • Právě že cenou 70-80ti litrů to spíš působí jako produkt pro dospělý pracující - ale design tomu vůbec neodpovídá. Najít herni ntb aspon s 1060kou, 32gb ram a nejakym ok procesorem kterej neni blikající svítící blivajz s průřezama a nesmyslnym designem je téměř nemožný.
        • tak hledej...ja mam dell 7577 ...ma to 16 giga ram, nvidia 1060 gtx, procesor i7 7700 hq...a vypada uplne normalne...
          • Jde vidět, že pod pojmem normálně si představí každý něco jiného. Ukazovat se s tim dellem někde v mekáči určitě nebude problém, ale vytáhnout to v práci bych se styděl a určitě by se mě někdo zeptal proč jsem si vzal počítač od syna.
        • njn a proto bych si koupil jedině nějaký decentní DELL, který bych se nestiděl rozbalit na věřejnosti, kdybych někdy musel. To je tak, když poslední dekádu jakýkoliv směr určují děcka..mobilama to začalo a laptopama to jen pokračuje...je to na facku! Jsem zvědav, až v budoucnu Tencent koupí Facebook (a tohle může být klidně za méně než 10 let), to jako budou na všech mobilech a laptopech ty jejich podělaný nechutný kreslený postavičky??? omfg
      • Aha :D takze kdyz mam 2 bydleni a porad mezi nima pendluju, tak si mam poridit dva stolni pc ?
        • Za cenu tohohle ntb si koupis dva stejne vykonny herni pc. Nosit si muzes ssd s OS v kapse. *15*
          • Nemam na mysli primo tenhle model, ale mam herni notes za 50 K a jsem spokojen a bez problemu a dle me jediny logicky reseni : ) ( https://www.mysn.de/xmg-ultimate-gaming-laptops )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit